One raga for inspector

Sorb-i-tol | 10.04.2004 | Psychedelic
5:11

Intiavaikutteinen psykedeliapamaus sitaria unohtamatta.

9.00   1824 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Siddhartha 02.03.2006
suurena psykedelian ja etnon ystävänä tää oli suorastaan pakko tulla tarkastamaan.
rohkeudesta ei voi todellakaan syyttää. sanotaan kuitenkin näin et vaikkakin tässä oli omat kohtansa jotka tempas mukaan, kokonaisuutena ei syttyny, vaikka kuinka raavin.
jotenkin jäi sellanen kuva kun eräistä juhlista johon otin osaa männä vuonna, vai oliko se edellinen no jokatapauksessa, sekavaa. sanoinkuvaamattoman sekavaa, eli jos se on tämän psykedelian tarkoitus tälläkertaa, olette onnistuneet. :-)
0   +1 +2
 
9
*MissK* 07.01.2005
parasta tän tyylin musaa mitä oon kuullu. tuo mieleen björkin. lähinnä lauluääni. mut positiivinen yllätys oli.:) tosin tuntuu jossain välissä vähän tökkivän silleen että häiritsee.mutta ei se menoa haittaa.!
0   +1 +2
 
9
Vilz 23.06.2004
Eipä voi kovin pahaa sanaa sanoa. Poikkeavat efektit tekivät kovin mielenkiintoiseksi tämän. Persoonallista ja kiehtovaa.
0   +1 +2
 
daliggo 19.05.2004
ohoh olipas hyvin rakenneltu kipale :) ..
mukavan kuuloista äänimaisemaa..
tuo 2:20 alkava "länkkäri" kitara oli helmi..
vocsuja olisi voinut työntää tosin hiemän taaemmaksi, koska joissain kohdissa ne peittivät taustaa vähän liiaksi ja kuulostivat irralliselta...
noista efektoiduista vocsuista olisi voinut poistaa sen rätinän tai ainakin pistää sitä hiljemmälle(häiritsi ainakin minua) +
miksauksessa nyt jtn aukkoja, mutta silti pienistävioistaan huolimatta tämä oli erittäin onnistunut ja erilainen veto :)

0   +1 +2
 
9
Pastori 17.05.2004
Tämä oli mielenkiintoinen. Kerrankin jotain perinteistä poikkeavaa joka ei kumartele ulkopuolelta asetettaville paineille vaain selkeästi kokeilee ja kulkee omia polkujaan. Vaikka biisissä on vahvoja psykedeliavaikutteita, se pysyy silti kasassa. "James Bond" -tyyliset orchestra hitit toivat biisiin soundtrackmaista henkeä, mutta loppupuolella biisi viedään täysin eri atmosfääriin. Jonkin verran tulee mieleen Björkin tuotanto.

Hatunnosto rohkealle vedolle.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat