Les Hauteurs Tristes

Thor Stensson | 24.01.2005 | Instrumental
3:10
9.20   715 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Heavenlytrolls 22.07.2006
10!
0   +1 +2
 
9
Michikawa 29.10.2005
Jopas jotakin - sattumalta tänne ajauduin ja hyvä että niin tein. Todella kuulasta ja kaunista kitaransoittoa! Tulee hieman mieleen Ulverin klassikko Kveldsjanger, tällaista akustista hieman folkhenkistä materiaalia saisi tulla eteen enemmänkin. Itsekin kitaristina diggailen tällaisesta hieman melankolisesta ja harmonisesta hirveästi. Kun saundimaailman vaan saisi hieman kirkkaammaksi niin se olisi piste iin päälle. Pirun hienoa materiaalia.
0   +1 +2
 
10
Kukkonen 18.02.2005
Aivan loistava tunnelma biisi! Hyvä sävellys ja sovitus, kitaran ja huilun hienoa vuoropuhelua. 3 minuuttia meni tämän kanssa liian nopeasti. :)

Hienoja melodioita, mutta tuntui, että biisi rakentui liikaa sen yhden nousevan/laskevan melodian päälle. Joku revittelevä fiilissoolo olisi sopinut, jossa vedetään hitaasti, mutta samalla kovalla tunteella ja voimakkaasti.. En oikein osaa sitä kai sanoiksi pukea, mutta tämän biisin jälkeen pitänee nuo muutkin kuulla.

Miksauksesta tämän verran: bassotaajuudet (jotka ilmeisesti kitrasta lähtevät) ovat hiaman liian kovallaan. Eli leikkaan sieltä alapäästä hieman pois, niin säilyy paremmin tuo kitaran kireän heleä tunnelma paremmin.
0   +1 +2
 
10
Kaira 15.02.2005
Todella maaginen tunnelma! Miehellä erinomainen melodiataju ja sielukas kosketus kitaraan.
Biisin idea kantaa hyvin loppuun asti. Ei liikaa toistoa.
Tinapillisoolo toi juuri toivotun lisän. Se oli hienovarainen ja ylevä.
Soundi oli inhimillinen, niinkuin pitääkin.
Suhteutettuna mikseri-tasoon, tämä oli kympin teos.
Lisää tällaista!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat