Fortuna (F.U.B.A.R. Remix)

Tr3oX | 12.08.2004 | Freeform
7:51
9.25   2283 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Migiz 27.03.2005
Kuulin biisin ekan kerran No Remorse miksauksessa. Täytyy myöntää et meitsiin kolahtaa ihan perskeleen hyvin. Diggasin noita spiikkejä ja parasta biisissä oli toi roskainen 303 saundi.

Kaikinpuolin todella omaperäinen biisi (jos nyt ei tota kuorolaulua oteta huomioon) ja hiton hyvin toteutettu. Eipä löyty mitään kritisoitavaa. Lisää tällästä!
0   +1 +2
 
8
Redfox 14.12.2004
Freeform?Noh jos tämän oli tarkoitus olla pelottavaa,niin kyllähän se tarkoituksessaan osittain onnistui.Usvainen äänimaailma,ja painostava rumpukuvio.Tuottaa genren ystäville varmaankin veret seisauttavan kuuntelunautinnon,mutta sinäänsä ei tämä minuun hirveästi iskenyt.
0   +1 +2
 
_W_ 10.12.2004
Alku on hieno, vissiin ripattu? spiikki on muuten vakuuttava, pikkasen ääntämises vielä parantamisen varaa...ite musatyyli menee kyl meikäläiseltä täysin ohi, kyl tämmöstä jossain nopeassa action pelis tms. kuuntelee...
0   +1 +2
 
8
Stocco 03.12.2004
Hieno odottava tunnelma tuossa puheen jälkeen. Alku muuten aika moneen kertaan käytetty. Sitten yhtäkkiä yllättän mukaan tuleekin voimakas strobosoundi kuten efunkelist kuvasi. Ei ollutkaan mitään suurempi nostatuksia. Alun melodiarippaus tuli mukaan aika kätevästi ja nyt se on onnistuttu hitsaamaan osaksi biisiä eikä se ole vain irrallisena osana. Loppupuolella ei sitten mitään erikoista tapahdu. Samalla tarmolla vaan loppuun asti. Puhetta ei olisi välttämättä enää alun jälkeen tarvinnut olla.
0   +1 +2
 
efunkelist 18.09.2004
No on tämäkin biisi hieno. Tosta jatkuvasti strobottavasta soundista tuli ihan mieleen kun joskus itsekin jossain ravetuksessa kävin. Hyvin hakkaa, vaikka enimmäkseen soundit tuntuu olevan aika lyttyyn kompressoidut (tykkää dynamiikasta hän). Oonko mä kuullu noi spiikit joskus ennenkin jostain muualta? Tosin voisin kuvitella että itse olet microphöniin ähkinyt. Ehkä assosiaatioissani on fibaa, heräsinhän vasta sängystä viisikiloinen koira suussa. Hyvää rankkaa paukutusta, ainoa mistä valittaisin olisi masterointi. Sen kummempaa kritiikkiä en osaa antaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta