Destination You

D-Beat | 15.01.2005 | Trance
7:41

Jotain kiksun tapaista. Äänellisesti ehkä yksi parhaista biiseistäni, joskin näin jälkeen ajatellen kaipaisin itsekin jotain lisää tuohon kertsiin.

8.00   1158 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
kuakels 23.08.2007
Hyvin kolahtava trance biisi kaunis ja hempee...
sopii hyvin autoon, kun kruisailee ympäri stadii ikkunat auki. :)
+1   +1 +2
 
7
Hyvin toimii kikit ja snaret. Hirvee padi ...en tykkää. Siellä joku nätti pimputus koitti tulla esiin 3 minuutin jälkee mut se unohdettii täysin. Kokonaisuudessaa tää on mukavan energinen jossain kohdis. Ihan hyvä veisu tää on.
+1   +1 +2
 
Dj Bright Fire 17.01.2006
mahtava biisi hardcore biisiks sun kannattais kokonaa sirtyy hardcoren teon puolelle oot tosi hyvä tekee hardcoree vähä lisää syntikkaa (oon syntikkafriikki) a vot! tosi hyvä piisi muuten..
+1   +1 +2
 
8
Valandir 19.12.2005
Ehkä hieman liian nopeaa, tai sitten se vain kuulostaa siltä minun korviini. Tulee kyllä vähän Tiësto mieleen tuosta alusta, kun kerran kuulostaa aika psykedeeliseltä jne. Rakentelut on kyllä hyviä, mutta saundi on kyllä kieltämättä aika tunkkainen, eikä kuulu sellaista oikeaa puhtautta. Kick on myös ehkä hieman liian yksinkertainen, ilman minkäänlaista sellaista korkea - ja keski-taajuksia kuulu melkeinpä yhtään.
Vaikka tuo saundi onkin hieman tunkkainen, niin biisi kyllä yllättää tuolla pienellä suvanto-kohdalla, ja melodiakin on ihan kivan kuuloinen, mutta ei kuitenkaan mitään maata mullistavaa. Rummut ovat muutenkin ehkä hieman liian kovalla, tai sitten se olen vain minä, jolla on tapana pitää ne paljon hiljaisemmalla.
Nuo stringit taustalla eivät sovi jossain kohdissa toisten elementtejen kanssa yhteen. Mutta ei niissä mitään konkreettista vikaakaan ole. Pitää vielä kerran sanoa tuosta rakentelusta, että se on erittäin hyvää. Biisi on muutenkin kokonaisuudessaan koko rakenteeltaan erittäin toimiva setti, josta löytyy paljon vaihtelua, eikä aikakaan käy tylsäksi, ellei nyt sitten tuon hieman tunkkaisen saundin takia. Kaikki näyttää loksahtavan sopivasti kohdalleen.

Biisistä jäi kokonaisuutena ihan mukava maku suuhun, eikä se nyt huono edes ollut, vaikka niin aluksi meinasin päätellä. Itseasiassa oikein piristävä vaihtelu siihen yleiseen tranceen, mitä on tullut kuunneltua aika paljon.
No prkl, kyllähän tälle nyt omasta pirteydestään pitää numeroksi antaa tuo numero kahdeksan, elikkä 8/10. Jotenkin vain tuntuu siltä, että tämä biisi on kyllä aivan ehdottomasti ansainnut sen :)
+2   +1 +2
 
8
Stoned Ghoul 08.05.2005
Niinkuin tuo ylimmäinen kaveri totesi, melodiaa hieman uupui mutta soundit on jees. Kyllä sän tän homman osaat.
+1   +1 +2
 
9
Putte 15.03.2005
Hiton hyvin rakennettua träkkerimusaa! Tässä oli oikeasti asennetta ja potentiaalia vaikka mihin. Jonkinlainen radio-editti olisi ollut GB-kisaan paikallaan.

En nyt jaksa sen kummemmin perehtyä biisin teknisiin seikkoihin, tunnut tietävän tarkalleen mitä teet. Hienoa jälkeä!
+1   +1 +2