Luuseri.1.

Margen Barhaat... | 13.02.2010 | Suomipop
3:18
7.89   872 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

mariajammailee 19.12.2012
No niin. Rehellistä suomalaisen aitoa tulkintaa. Ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
10
marshal 18.04.2010
ai että luuseri,olen eri mieltä kun kuuntelen sun biisei,vittu monet on luusereita mutta olet niin lahjakas että en sanoisi sua luuseriksi,ehdoton 10,aivan sanotusten perusteella ja musa toimi myös.
0   +1 +2
 
10
rokkiporkkana 04.04.2010
jännä alku,biisin sanoma aika selkeä,kertoo taas rakkauden vaikeuksista,kiva kappale kaikinpuolin,ja naisääntä löytyy myös,
0   +1 +2
 
7
hyrrygames79 11.03.2010
Tulee mieleen iloinen 80-luku -,kasettimainen dolby soundi päällä hieman tunkkaisena,datsunin karvanopat ja wunderbaum pomppii matkalla illan rientoihin ,mutta kasetilta soiva biisi saa elämän hymyilemään.
marco.n :llä on mainio kyky loihtia kauniita melodioita ja arkipäivän sanoituksia,joskaan biisi ei ollut aivan marcon parhaimmasta päästä ,mutta tuttua marcoa kumminkin.
Alan pikkuhiljaa tottua noihin syntsa taustoihin,miehen ääni kieltämättä sopii hyvin tälläiseen junttimaiseen syntikka poppiin - enkä tarkoita tätä negatiivisessä mielessä .
Jos artisti itse istuisi nyt edessäni,mitäkö haluaisin hänelle sanoa - mikset työstäisi viidestä parhaimmasta biisistä viimeisen sovitettuja versioita?
Artistilla on taitoa,nyt vielä vaaditaan täydellistä mielen hallintaa ja malttia täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.
Aivan vilpittömästi sanon - marco.n tulee soimaan radiossa hitteineen vielä.
Paremmalla/huolellisemmalla sovituksella sekä äänityslaadulla homma hoituu .
Juuri tällä hetkellä suomi kaipaa marcon kaltaista artistia tenkasen rinnalle.
Moni on kommentoinut artistin laulua, minun mielestäni se on erittäin toimivaa ja persoonnalista kuin ammattimiehellä pitääkin,artisti täytyy tunnistaa,ja marcon kyllä tunnistaa heti kun hän laulaa.
HIENOA!!
0   +1 +2
 
Petanez 04.03.2010
Biisi itsessään hyvä ja idea kans mutta toteutus on aika huono. laulamisessa hiottavaa ja vocaalien miksauksessa kans
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 23.02.2010
Hivenen samanlaista naivia pop-meininkiä, kuin muissa vastaantulleissa kappaleissa. Arkisista asioista on heitetty sympaattisella tavalla tarinaa, ja kyllä tämä varmasti iskee monen kuulijan sisimpään.

Tuosta lyhyestä "aurinko laskee" -kohdasta tulee kierosti mieleen Hector. Ehkä siitä syystä, että hänen kappaleessaan Woyzeck (tms.) lauletaan tismalleen samat sanat hivenen samalla nuotilla ja äänenvärillä. En tarkoittanut tuota mitenkään plagiointisyytöksiksi, vaan ainoastaan hauskaksi yhteensattumaksi. :)
0   +1 +2
 
6
((((-!-)))) 17.02.2010
Suomalaista karaoke-estetiikkaa. Mikäs siinä. Ei aivan minun makuuni, mutta Suomessa riittää baarikärpäsiä joita tämäkin koskettaa. Rai, rai.
0   +1 +2
 
6
zenri 16.02.2010
Jos tästä tämän suhteellisen karsean tuotannollisen puolen riisuu pois, niin kyllähän siellä ihan kelpo biisi kaiken keskellä on. Toteutus vaan on melkoisen karaokemainen raakile.
0   +1 +2
 
Furry 16.02.2010
Heh, ensimmäisenä mieleeni juolahti semmoinen karaokemainen asia, ei sekään välttämättä huono asia ole. Kuulostaa itse asiassa erehdyttävästi vanhoilta kasarisuomipoppiksilta. Ehkä vähän liian mieleenjäämätön melodia, semmoista voimakkaampaa melodian esilletuontia ja tarttuvampia sävelkulkuja niin hitti on taattu!
0   +1 +2
 
9
Fillari 13.02.2010
Hyvä iskelmäpoppis, demomainen, mutta tästä kuulee että piisissä on ideaa. Raakasti soitanta ja viimeistelytyötä, niin tästä sais kyllä hyvän piisin jollekin lätylle. Eli piisin melodia toimiva, mutta kitararaitoja mukaan ja stemmalaulut päälle. Hyvää vetoa kuitenkin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat