Eternal Sleep

Hans | 16.10.2004 | --
4:53

Taas osoitus Eternal Dawnien kyvyistä lyriikoissa. "Ikuinen uni" on varsin mysteerinen tapaus, eikä ole itsellenikään vielä täysin auennut. Kuulostaa siltä, että tarinan henkilö haluaa luopua kaikesta ja vaipua ikuiseen uneen...

8.14   995 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
heiggi 15.11.2004
Erittäin leijaileva kappale, jossa fiilis on uskomaton. Tykkään tämmösestä matskusta
0   +1 +2
 
8
Mutta 04.11.2004
Hyvät skebat siistit. Toimii. Vähän hiomist tos laulus/puhees ja sit toimii paremmin.
0   +1 +2
 
8
siisti onko tuo nyt sitten phaser tuossa alussa. :> hyvin laulat, ääntämys vaan ei ole kauheen hyvä. kaunis kappale kuitenkin, hyvät kitarat. sitten kun nuo rummut vielä saisi aidoiksi rummuiksi, niin tämä olisi vielä parempi!
0   +1 +2
 
melusina 05.11.2004
Tykkään! Sulla on hyvä ääni. Biisissä on jännä tunnelma, josta pidän paljon. Ääåntäminen on vielä hakusessa, mutta kuka minä olen neuvmaan;) Laulumelodioihin voisi ehkä laittaa uutta rytmiikkaa niin, ettei se kuulosta niin tasaiselta, iskujen päälle menevältä. Muuten ihanaa musaa!
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 29.10.2004
Biisissä on ideaa kyllä ja mukavaa melodiaa. Kitarasetitys pelittää kyllä oikeen hyvin. Laulussa puolestaan olis hieman parantamisen varaa. Ensinnäkin artikulaatioon voisi kiinnittää hieman huomiota. Tää on kaikenkaikkiaan aika yksinkertainen, mutta kuitenkin kaunis biisi. Pienillä hiomisilla ja muutamilla variaatioilla oikein onnistunut kappale. :)
0   +1 +2
 
9
ronkainen_ron 24.10.2004
tuli mieleen tuosta kuvauksesta, että tässähän meillä on Suomen, Beck :)
mukavaa singer & songwriter kamaa, tätä kun ei ole mikserissä paljoa tullut vastaan. siksi tämä saakin paljon pisteitä siitä hyvästä :)
jotenkin tässä on tällainen ihan oma fiilis, sellainen "lennän yksin Helsingin taivaalla" sellainen fiilis mulle tästä tuli mieleen. ja jos tästä kuvais musavideon niin öinen Helsinki olisi sopiva kuvauspaikka :)
Tosin vähän pitää sakottaa hieman kehnosta englannin lausunnasta :(
mutta yhteenveto: hyvä biisi, 9 pistettä ja yksi fani lisää :)
0   +1 +2
 
8
Enriq 23.10.2004
Tää on varmastikin paras biisi näillä sivuilla. Noi sanoitukset on kieltämättä aika hyvät ja varmasti tää sun muusikonura lähtee kovaan nousuun kun muutkin kuulee tätä settiä.:) Laulu kuulostaa hyvältä ja toi kitarariffi sopii todella mainiosti biisiin. Tuottamispuolta voisi vielä hioa ja vähän yli puolen välin biisin tulevat laulun efektoinnit ei oikein toimi mielestäni. Muuten tää rullaa kyllä mukavan rauhallisesti ja alun ja lopun syntikat tuo hyvän lisämausteen biisille. Tästä lähdetään kovaa eteenpäin ja kohti suuria yleisöjä :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat