Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 285 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Been Alone Before 07.12.2010

Sunset Boulevard - Been Alone Before
Perushyvää poprokkia, josta kuitenkin puuttuu kenties joku koukku... nyt biisi on miellyttävää kuunneltavaa, mutta kertosäe ei erotu kylliksi muusta biisistä jäädäkseen todella päähän junnaamaan. Kyllä tämä muutaman kuuntelun kestää, mutta kaipaa lisää dynamiikkaa säkeiden ja kertojen välille. Soolo oli mainio, tosin loppui hivenen liian antiklimaattisesti, niin että lopun kertsiä lähestyttäessä menoa ei nostateta, vaan lasketaan. Tämä kertoo kenties jo aiemmin huomauttamastani ongelmasta, eli kertsi ei ole kyllin munakas/pop/groove/whatever. Tämä on kuitenkin tällaisenaankin kouluarvosanoilla mitattuna kasipuolen biisi, ja koska täällä ei ole mahdollisuutta puolikkaita numeroita antaa, niin laitanpa ysin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti 07.12.2010

Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti
Voimakasääninen naislaulaja vetää tunteella ja uskaltaa tulkita, etenkin matalampien nuottien kohdalla. Huuliharpusta erittäni isosti plussaa. Soitannollisesti taidokasta meininkiä ja sopivan pituinen biisi. :) Tästä jäi käteen aika Aki Sirkesalo -maiset vibat! Jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sato (single) 07.12.2010

Moukka - Sato (single)
Aivan mieletöntä. :) Hiukan yllätti tällanen ilmestys mikseri.netissä. Jumalauta pojat. Ison maailman saundia ja tiukkaa heviä, mutta perinteiseen runouteen mieltynyttä riimikorvaa hellivää suomea. Fanitan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - I'm Falling Down 07.12.2010

Dualistic Balance - I'm Falling Down
Hyvät saundit, jonkin verran mielikuvitukseton ja pidemmän päälle pitkästyttävähkö, koska ei sisällä juurikaan melodisia elementtejä. Tämä olisi kohtalainen välisoitto lyhennettynä minuutin mittaan, mutta en oikein osaa ajatella tätä kokonaisena biisinä, joka toimisi itsenään... Lopun torvihärdelli vois hyvin aloittaa helvetin kovan jazz/rap/groove/electropop-biisin, joten ehkä tämän vika minuutti toimisi myös introna johonkin melodisempaan ja eheämpään. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Clouds 07.12.2010

The Bleachers - Clouds
Laulajan artikulaatiosta on vähän vaikea saada selvää, joten lyriikat jäivät kyltä suurelta osin hämärän peittoon... mutta hyvän kuulonen lauluääni paikkaa tätä paljon ja muutenkin biisissä on kohtalaisen hyvä veivi ja ote. Miksaus on hitusen suhinavoittoinen, kuulokkeilla kuunnellessa etenkin pistää korviin jotkut yläkeskiäänet tjsp., vaikea sanoa millä alueella nuo liikkuu muuta ku että yli 2khz ja alle 10khz. Turhan pitkä mitta biisillä kuitenkin, kaipaa tiivistystä jostakin kohtaa. Toi laalattelu on helvetin hyvä, se nosti mielessä pyörittelemäni arvosanan kasista ysiin. Ja kerrankin on biisissä stemmoja, niistäkin kiitos! Lisää niitä ja sit mittaa vähän lyhyemmäks max. 4,5min pituuteen ni tulee varma hitti. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Major Transistor 07.12.2010

Sonar Transistor - Major Transistor
Mahtavaa tunnelmointia, joka sopisi mainiosti meditaatiohetkeen suitsukkeen äärellä. Yleensä suosittelen tiivistystä jokaiselle yli 4min biisille, ja joissain tapauksissa jopa yli 3min pätkillekin, mutta se johtuu kyllä siitä, että harvi mikseri.netin biisi jaksaa pitää mielenkiintoa millään tasolla kiinni sitä pidempää. Tämä on poikkeus. Helvetin hieno biisi. Okei kyllä tässäkin oli silti lopussa löysää josta olisi varaa leikata (5:40 eteenpäin). Mutta kymppi silti. Jos jotain tunnettuja artisteja tulee tästä mieleen, niin hyvin vahvana nousee pintaan Sigur Rós. :) Minäpä fanitan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Global Quake (III versio) 07.12.2010

Judas Kiss My Ass - Global Quake (III versio)
Taisinkin joskus taannoin kommentoida tästä perkussiottoman version. Ongelmat ovat vieläkin pitkälti samat (soitto ei ole aivan rytmissä ja muutamia virheitä on päässyt soppaan sekaan), mutta kehitytty ollaan ja paremmalta kuulostaa! Tarkemmin soitettuna tästä tulee vielä kelpo metalliveto. Lisää vaan treeniä ja rytmiikkaa hiomaan. En tiedä onko tuo kitararaitojen viive kuka ties osittain kiinni myös nauhoituslaitteistosta? Jos tästä saataisiin aikaiseksi virheettömästi soitettu versio, voisin jopa itse vedellä mestarilliset lauluraidat tällaiseen taustabiisiin. :) Biisi on sopivan lyhyt, ja riffit kyllin vaihtelevat, jotta mielenkiinto pysyy alusta loppuun herkeämättömänä. Seuraavana askeleena (soitannon rytmillisen hiomisen ja virheiden korjaamisen lisäksi) tähän kaivattaisiin lauluja! Viimeksi en antanut numeroa, koska edellinen kilistimetön versio oli mielestäni liian raakile. Nyt annan ysin jo pelkästään sen takia miten paljon paremmalta tämä kuulostaa kuin edellisversio. Odotan kuitenkin, että kehitys jatkuu vastaavasti ja hamassa tulevaisuudessa versio n+1 on täydellinen mestariteos. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Closed Doors 07.12.2010

yolk - Closed Doors
Todella mahtava meno heti biisin alusta! Rytminen kikkailu on hauskan leikkisää. Laulaja on mikasattu kyllin kovalle ja efektointi on kautta linjan harkittua, säästeliästä ja tehokasta. Mainion osaava veto, joka oli sopivasti radiohitin mittainen. Sitten jos pitää etsiä myös sitä kritisoitavaa: Kertsiä edeltävän osion laulun siirtyminen kovempaan ärjähtelyyn ennustaa todella rankkaa kertsiä, joka ei kuitenkaan päässyt toteutumaan koko potentiaalissaan. Koska soitannan efektointi / rankkuus ei juuri kovennut, jäi taustan dynamiikka hitusen vajaaksi. Lisäksi iankaikkisesti täällä Mikserissä saarnaamani stemmat / taustakuorot olisivat tehneet kertosäkeestä vielä astetta massiivisemman. Kuitenkin sen verran hyvä biisi ja osaava miksaus, että annan kympin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - The Closing Cycle 06.12.2010

Kilgrin - The Closing Cycle
Basso on muhevasti soitettu ja myöskin sopivan läiskyväksi miksattu. Laulu ja kitarat jäävät miksauksessa ohuen kuuloisiksi, ja laulut kaipaisivat lisää massaa. Kaikua, reverbiä, hitusen chorus-efektiä tjsp. Tästäkin vielä voisi jostain karsia ainakin minuutin verran pituutta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Fourwinds Chapel 06.12.2010

Rope Too Tight - Fourwinds Chapel
Erittäin muhevilla saundeilla varustettu hevipläjäys. Pientä venytyksen makua, tiivistystä kaipaisi minusta että päästäisiin ainakin alle 5min mittaan, mieluummmin lähemmäs neljää minuuttia. :) Kitarat toimii todella mainiosti, samoin basso. Miksaus on hitusen suttuisen kuuloinen. Rytmisesti soitanta ei aina osu aivan täsmällisesti kohdilleen, joten biisi jää äänenlaadultaan demotuotannoksi. Jottei nyt kritiikkini kuulosta haukuilta, niin todettakoon, että tykkäsin biisistä oikein paljon, peräti yhdeksikön edestä. :) Laulaja vetää hyvin, sävellys on monipuolinen ja sovitus on täynnä pieniä kikkoja. Huolellisemmalla nauhoituksella, tiivistyksellä ja kalliilla studioajalla tuotettuna tästä tulee vielä helvetin muikeaa mättöä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 06.12.2010

Kalashnikov - Saastaiset siat
Erittäin osaavaa soitantaa ja dynaaminen sovitus. Laulajan ääni on jotenkin hitusen liian hentoisen kuuloinen kautta linjan, kaipaisin lisää voimaa kehiin ainakin kertseihin.

Plussaa stemmailuista, Mikseri.netin bändeistä harva ymmärtää miten paljon muutama taustalaulu tuo lisää massaa ja dynamiikkaa.

9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarka_tuulee - Sinusta untani näin 05.12.2010

Sarka_tuulee - Sinusta untani näin
Todella ammattimaisen kuulonen sovitus ja nauhotuskin on sujunut kohtalaisen hyvin. Laulaja laulaa osaavasti, mutta hukkuu hitusen taustaan. Kaipaisin vielä jotain stemmoja että laulut saisi paremmin erottumaan, kenties astetta korkeampia laulumelodioita mukaan. :) Kaiken kaikkiaan tunnelmallinen pop-biisi, joka on sopivan tiivis kokonaisuus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Mobilization 28.11.2010

Division 19 - Mobilization
Erittäin valmista ja ammattimaista kamaa. Laulaja murahtelee kiitettävästi ja orkesterilla on erittäin tasainen rytmi. Tästä tulee mieleen Sabaton. Me likes.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Ariella 28.11.2010

Vicious Minds - Ariella
Tästä löytyy kaikki ainekset musiikilliseen menestystarinaan. Laulaja vetelee hyvin, lausuu englantia sujuvasti, ja muu orkesteri junttaa White Snake -tyylistä matskua virheettömästi. Kertsiin mukaan vielä yhden korkeammat lauluraidat huutamaan epätoivoisesti "Ariellaaaaaah", niin saadaan vielä tiettyä kasarivibaa lisää! :) Tykkäsin helkatisti, vaikkakin biisi oli aika pitkä. Vielä yksi poptehokeino olisi käytettävissänne tuohon heti soolon jälkeen: kun soolon häntä alkaa nousta ja rumpukomppi nopeutuu, jätetään aivan pari viimeistä pitkää nuottia soolosta soittamatta, koko musiikki pysähtyy, ja pelkät laulut vetävät kerran "Ariellaaaah!", jonka jälkeen muu orkka rymähtää takaisin messiin. Koska biisi oli muuten niin valmiin oloinen, jopa oletin kuulevani tämän. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 28.11.2010

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Venytetyhkö kokonaistoteutus syö vähän tehoja biisiltä, koittakaa karsia ylimääräisiä riffien toistoja. Soitannollisesti miksaus on kohtalainen, vaikkain kaikki muut raidat paitsi laulut tuntuvat olevan suhteettoman hiljaisella. Laulut ovat sitten vielä vähän lisätreenin tarpeessa. Englannin lausuminen on kelpoa, mutta laulu tuntuu hitusen voimattomalta sekä puhtaissa, että muristuissa lauluosioissa. Murinaraitojen tuplaus ja näiden kahden raidan panorointi hitusen eri kajareihin voisi tuoda tarvittavaa voimaa, mutta pitemmän päälle sitä voimaa on syytä hakea laulajan palleista, eli lisää treenistä vaan ja kyllä se siitä. :) Kertsin puhtaat laulut ovat toimivia ja jäävätä päähän soimaan, joten kyllä tässä niitä pop-elementtejä löytyy ja on niitä on käytetty onnistuneesti. Kun lopussa pitkä karjahdus on laulettu tuplana, saamme kuulla miltä laulut voisivat kuulostaa voimallisempina.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele English Songs... - My Sweet Heart... 28.11.2010

English Songs... - My Sweet Heart...
Taustat ovat ammattimaisen kuuloiset, vaikkakin lauluihin nähden hiljaiselle miksatut, lauluissa sen sijaan on vielä hiomista. Englannin kielen lausuminen on hitusen huteraa, ja siksi ehkä olisi järkevää harkita biisin toteuttamista suomeksi? Sävelkulut kokonaisuudessaan sopivat iskelmäbiisiin ja ovat tarttuvia. Pianokulut ovat kauniita ja pääosin laulu osuu kyllä nuotilleen, vaikkakin huojuvasti. Lisää treeniä lauluhommiin ja kenties sanoittamaan suomeksi niin hyvää jälkeähän tästä tulee. Tällaisenaan vähän keskeneräisen kuuloinen teos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - HERE TO STAY 28.11.2010

SILVERINE - HERE TO STAY
Aika nerokasta bendaavaa nuottia kitararaidoissa. Laulaja vetelee erinomaisesti ja soitanto tuntuu sujuvan eheästi. Gunnarihenkistä kamaa, tykkäsin. Sopivan tiivis tekele ja sanoisin, että aika lailla valmista kamaa. En oikein keksi puutteita, paitsi että olen kuulevinani matalat stemmat siellä täällä, mutta toivoisin niiden olevan paaaljon kovemmalla, sillä ne tuovat mukavasti lisädynamiikkaa kokonaisuuteen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Onnea ystävälle 28.11.2010

Kreeta - Onnea ystävälle
Tsiisus! Täähän on aivan helvetin hyvä. Tästä genrestä ei etenkään Mikseri.netistä usein löydy vakavasti otettavaa musiikkia, mutta tässä on sanoma, tunnelma ja tuotanto aivan erinomaisesti kohdallaan. Tämä on faniutumisen paikka. Kiitos tästä! Jos jotain puutteita pitää alkaa penkomaan, niin kertosäkeeseen saisi lisävoimaa stemmoilla/taustakuoroilla. Soitto-/laulupuolessa ei ole mitään moitteen sijaan, erittäin ammattimainen veto. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Satansgod 28.11.2010

Lokosa - Satansgod
Olipahan aikas jännä muutos rauhallisen alkuosan ja loppubiisin välillä! Kuuntelin biisin keskiön pariinkin kertaa yrittäen arvuutella mitä mahdetaan biisin keskiosassa särön läpi huutaa, eli tehokeino toimi ja meni perille. Ehkä siellä toistettiin, ettei muistettaisi pahalla. :) Tiivis ja onnistunut tuotos, tosin miksi oi miksi loppuun oli jätetty noin julmettu määrä tyhjää aikaa? Kuuntelin sen kaiken odottaen vielä jotain rämähdystä tai lisää sanoja, kun aattelin että ei kai kukaan nyt minuutin ajan pelkkää säröä feidaile. Onkohan mut nyt sitten höynäytetty... ;) Sanoma on sisällytetty sanotuksiin taitavasti ja minimalistisella otteella siitä on pidetty kiinni loppuun asti. Erittäin hyvä biisi, erilainen ja mielikuvituksellinen. Harva biisi sanoo sanottavansa vähän yli minuutissa. :) Jo pelkästään siitä 10 ja fanitus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kenbarbie - krakukas 28.11.2010

kenbarbie - krakukas
Erittäin svengaava veto! Tämä tarttis vaan nauhoittaa kunnon studiossa ajan kanssa, tykkäsin oikein paljon. Tekisi mieleni antaa 10 pistettä, mutta kun tämä nauhoitus on vielä näin rujoa laatua, niin jätän toistaiseksi arvostelematta numeroarvosanoin. Tällaisenaan piristävät, joskin ajoittain korvia vihlovat kolme minuuttia. Elikkäs studioaikaa varaamaan. Ainiin ja kertsiin stemmoja pliiz! Laulaja vetelee kaikin puolin hyvin, mutta kerron ja säkeen välinen dynamiikka jää tällaisenaan hitusen ohueksi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dooris - Talvinen päivä 28.11.2010

Dooris - Talvinen päivä
Sanoituspuoli tuntuu kulkevan puolet hitaamman biisin tahdissa, eli vaikka noita sanoja lukis tuplasti nopeempaan tahtiin ni toimis kyllä. Vaikutteita kuultavissa CMX:ltä. Tunnelmallinen biisi. Äänenlaadussa on vielä hiottavaa, tämä on vissiin ihan treeniksellä nauhoitettu veto. Ei muuta kun studioon vaan! Tiivistys tekisi hyvää myös biisiin kokonaisuudessaan, eli mitta tuonne 2,5-3,5min tienoille ja sanoitukset kulkemaan nopeampaa tahtia niin hyvä tulee. En anna arvosanaa johtuen biisin keskeneräisen oloisesta toteutuksesta, tällaisenaan olisi kahdeksikon veto, mutta uskon että hiomisella ja sitkeällä veivaamisella tästä tulee 9-10 arvoinen biisi, joka voisi saada radiosoittoakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Omertha - Flesh Lying Underground 28.11.2010

Omertha - Flesh Lying Underground
Roaaaarrrrrrrrrr! Sopivan nopeaa mättöä, ja kitarisointi tuntuu sujuvan. Laulaja murahtelee mukavasti, ja kyllähän tästä jynkkyä löytyy muultakin osin. Bassot hivenen hukkuivat miksauksessa, koska seurasivat niin tarkasti kitarakuvioita. Kenties jotain toisenlaista bassokulkua sekaan? Kaiken kaikkiaan biisi oli vähän pitkän oloinen, olen usein täällä mikserissä kommentoinut hevibändeille samasta asiasta... yli 4min on aina vähän liioittelua, ellei biisi sitten ole aivan helvetillisen vaihtelevaa materiaalia. Tiivistyksellä ja hivenen mielikuvituksellisemmalla bassoraidalla tästä tulisi erittäin pro. Nyt lupaavan demon oloinen veto. 9. Ainiin ja lauluihin jotain harkittuja kaikuja sinne tänne, kaiku + pitkä rääkäisy = <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Alalalaa 28.11.2010

electrichaos - Alalalaa
Naislaulu kuulosti mainiolta, jostain syystä torven kaltainen instrumentti taustalla tuntui vähän muusta biisitä irralliselta, kenties EQ / reverb tekee jotenkin etäisen oloiseksi. Matalammat syntsaperäiset blupblupblup-saundit olivat mainioita, tosin liian kovalla muuhun biisiin nähden. Samoin pellit pistivät kuulottimilla hiukan korvaan. Lisää voimakkuutta basariin, blupinat vähän hiljemmalle / ohuemmiksi EQ:lla, mitäs vielä... basarijytkettä kiitos! 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Global Quake 28.11.2010

Judas Kiss My Ass - Global Quake
Kenties rumpuraidan puutteesta johtuen kitaroiden rytmiikka ei ollut aivan kohdallaan. Riffit ovat hyviä, ja biisissä on yleisesti ottaen kohtalaisen harmoninen ote. Lisää rytmitreeniä ja rummut mukaan kuvioihin, niin tästä tulee kyllä oikein mainio. :) Nyt en laita mitään arvosanaa, koska biisi on selvästi vielä kesken ja vaiheessa. Tarkemmalla rytmiikalla ja mehukkaalla rumpuraidalla tästä saadaan kyllä yhdeksikön jyystö.

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.A.S. - Breakdown 28.11.2010

F.A.S. - Breakdown
Nirvanavaikutteinen veto, erityisesti pidin rumputyöskentelystä snaren parissa, nammm! Laulaja vetelee hyvin, kaipaisin vielä kertsiin stemmoja / brittiläisen lähiökoulun lapsikuoron laulamia taustakuoroja lisämassan saavuttamiseksi. Nyt kaiken voiman tuovat nuo ah niin savusumuiset kitarat. :) Kohdassa 3:30 puhdasta nannaa. Thx.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Hurt Me 28.11.2010

yolk - Hurt Me
Hyvä biisi ja naislaulajalla on kiitettävän paljon munaskuja räkäisemmänkin rähinän tuottamiseen. Soitanta ja miksaus on teknisesti hyvää, mutta jäin vielä kaipaamaan jotain varianssia... 2min tienoilla oleva hiljasempi kohta toi kivaa vaihtelua kokonaisuuteen, mutta jotenkin vakioefektoinnilla ja -äänenvoimakkuudella jatkuva basso söi siitä vähän tehoa... ehkä jos kohta olisi kokonaan akustinen? Mene tiedä. 9. Hyvä biisi, joskin vielä vähän kaipasi jotain lisädynamiikkaa. Nyt tuntuu melko lailla suoralta vasaralla päähän -tykitykseltä, mikä on toki nautittavaa, mutta toimisi paremmin pienen lepotauon kera. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paskoja Vihanneksia - A Funny Noise in the Deep House 26.11.2010

Paskoja Vihanneksia - A Funny Noise in the Deep House
Olipahan häiriintynyt kokonaisuus. Menettelee, mutta kyllä tämä jotain harmonisempaakin melodiaa kaipaisi, tällä hetkellä vähän turhan kakofoninen. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - I wanna take you out 26.11.2010

AlfaKalle - I wanna take you out
Melko voimakkaita naurunkohtauksiahan tämä aiheutti, jotenkin niin mielettömän ysärihitti! :D Vakavammalla otteella toteutettuna tämä olisi kyllä ihan oikea megahitti! Perkeleenmoinen hiomaton timatti, tässä voisi olla seuraava Lady Gaga. Laulaja tarttee vielä selvästi treeniä, ja tausta on hitusen tyhjän kuulonen. Parit kitararaidat taustaan ja laulaja intensiiviseen tehotreeniin, niin puolen vuoden päästä tämä on seuraava kesähitti. Vahvimmillaan laulaja tuntuu olevan kertseissä, joissa laulaa rehellisen pingottamalla, jotenkin silloin tuntuu osuvan nuotti paremmin kohalleen ja artikulaatiokin on parempaa kuin säkeistön hiljaisemmissa lauluissa. Eli kenties kautta linjan koko biisi vaan hevimmällä ulosannilla? Kiitos. 10 ja fanitus tulevat kaikesta siitä raa'asta potentiasta, mikä on kuultavissa jo tässä vielä melko lailla raakileessa vedossa, kunhan se saadaan ammattimaisesti loppuun asti hiottua ja viimesen päälle tuotettua hienossa studiossa. :")
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - Travelling 26.11.2010

yolk - Travelling
Vaikutteet ovat selvästi kuultavissa, Pearl Jam ainakin yhtenä vahvana, ja kenties jotain Nirvana-tyyppistäkin. Yleistaitavaa soitantaa kautta linjan, mutta kertosäkeeseen kaivattaisiin lisää voimaa lauluihin. Stemmoja? Naisääni kuulostaa kaiken tuon soitinmassan seassa hivenen yksinäiseltä, joten kenties ne stemmat olisi paras ratkaisu. Tällaisenaan 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 26.11.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Noniin tämä on nyt sitä itteään! Laulaja on mainio, ja soitanta on tasalaatuisen hyvää. Ja mikä draivi ja veivi. :D Biisi josta en keksinyt ainakaan yhdellä kuuntelulla korjattavaa. Okei, jos oikein yritän ni kertsissä lisää stemmoja ja korkeemmalta! Nyt stemmat ovat melko varovaiset ja erittäin hiljaisina, ja siten myös lisädynamiikkaa säkeistön ja kertsin välille on helposti saatavilla lisäämällä kertolaulujen massaa... :p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Name Day - Twilight 26.11.2010

The Name Day - Twilight
Kohtalaisen hyvää soitantaa, ja miksauksen suhteen ei ole juuri muuta valituksen aihetta, kuin että laulut ovat turhan hiljaisella ja kitarat valtaavat melko paljon alaa. Kenties volyymisäädöllä ja EQ:lla voisi tehdä hiukan enemmän tilaa laululle. Rumpalisti kikkailee sopivasti jottei kompeista tule tylsiä, mutta osaa olla samalla hillitty, mikä on akustisessa musiikissa erittäin tärkeää. Sitten se laulu. Teknisesti hyvää, ja englannin ääntämys & artikulaatio on sekin kohtalaista, mikä on suomalaisessa musiikissa turhan harvinaista. Kertosäkeessä on taustalla kauniita stemmoja jotka toimii erittäin hyvin, niitä oikeastaan kaipaisi lisää kautta koko biisin, eli lisää massaa, supermassiivinen uppoaa minuun! Kuoroja! Gregoriaanista chänttiä! Yllämainitun kaltaisella säätämisellä tämä biisi olisi saattanut yltää peräti täyteen kymmeneen asti. :) Kaiken kaikkiaan hyvä biisi, ja sopivan pituinen (radiohittihän on sen 3-3,5min pitkä). Number nine. Number nine. Number nine.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 26.11.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Kai tähän olisi aika rehellisesti voinut laittaa genreksi Goth Rock? Aika hyvältä kuulostaa, doomahtavan hitaasti veivaava komppi on kuin vääjäämättä lähestyvä katujyrä. Tähän kaipaisi tuottamisnäkökulmasta vaikka kertseihin jotain kirkonkellojen kumahtelua tjsp... Miksauspuoli oli hitusen latteaa, mutta menettelevä ja kitarat soivat erityisen hyvin. Ongelmia tuntui olevan lähinnä basson attackin kanssa. Noin kohdassa 2:50 alkava kikkailu pelastaa biisin yksitoikkoisuudelta, sillä aloin juuri kyllästyä peruskulkuun. :) Pituutta on mielestäni vielä liikaa; 4min olisi minusta riittävä maksimipituus. Mistä sitä sitten kannattaisi karsia sälää pois, sitä en osaa tarkemmin sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Inside Me 26.11.2010

Rope Too Tight - Inside Me
Laulajan artikulaatio on hitusen puuroista, mutta muuten sen verran hyvin sujuu ärinä ja loilotus että ei ehdi tuosta liiemmälti murehtia. Miksaus ja soitanta toimii ja biisi on yleensä ottaen hyvää matskua, tosin _liian pitkä sovitus_. Poistakkee jotain, että saatte mitan neljään minuuttiin tai alle, niin tämä on yhdeksikön veto. Nyt ei voi kasia enempää antaa, kun oli aivan mehuissaan ekat 4min (etenkin soolot jotka oli RAUTAA!) ja sitten pitkästy lopun biisiä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 26.11.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
Tässä on potentiaalia vaikka millaseksi listaykköseks. Hiottavaa on vähän laulun kanssa, soitannollisesti kaikki tuntuu sujuvan kympin edestä. Laulaja on pääosin taitava, ainut pieni miinus tulee hiukan liian hentoisesta tulkinnasta, mielestäni ainakin biisin kertsiin pitäisi saada vähän lisää sitä kuuluisaa munaa. :) Stemmat ovat perushyvät, mutta eivät erityisen mieleenpainuvat. Yhdeksikön veivaus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - Timeline 26.11.2010

Above Sanity - Timeline
Miksaus on vähän ylä-äänipainotteinen ja siksi särkee kuulokkeista hiukan korvaa. Biisissä on hauskoja oivalluksia, joskin mikään osio ei jää kunnolla päähän soimaan, eli tarvittaisiin vielä ehkä jotain sovituksellista säätöä millä saataisiin kaivettua biisistä esiin se yksi kohta jota sitten itsekseen hyräilee vielä pitkään biisin kuulemisen jälkeen. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 26.11.2010

Fillari - Härkä OLE!
Suhteellisen hyvä äänenlaatu kieli poskella tehdyssä huumoribiisissä. :) Kertsin lopun OLE pakotti naurahtamaan ääneen. Tästä ei oikeastaan puutu enää kuin kunnon stemmat, kertsissä jo onkin vähän jotain mutta melko varovaista. Lisää moniäänisyyttä ja rohkeasti sinne säkeistöjenkin taustalle jotain pientä stemmailua. :p Bravo!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 26.11.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Perinteistä menoa, laulaja vetää melko munakkaasti. :) Saundit ovat hivenen ponnettomat, johtuen todennäköisesti nauhoitusteknisistä seikoista. Vaikkakin biisi on lyhyt, on sisältä sen verran perinteistä, että ei yli kahdeksikkoa pysty antamaan. Muutamalla koukulla ja jollain pienellä omaperäisellä lisäkikkailulla olisi kenties yltänyt ylemmäs.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karmine - Crossroads 22.05.2007

Karmine - Crossroads
Muuten loistavasti miksattu ja masteroitu, mutta laulu on ihan liian hiljaisella A-osioissa. Soitto toimii ja muutenkin letkeää rokkia tarkasti vedettynä. Laulajan ääntämys hitusen tönkköä, mutta muuten kuulostaa oikein hyvältä. Stemmat iso plus. Hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - Violación 22.05.2007

Sonar Transistor - Violación
Oho. Helkatin hyvä, fanitus. Tähän vielä kun löydätte vertaisenne vokalistin niin tämä olis jo aika parhautta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rattle Machine - Parts Unwanted 22.05.2007

Rattle Machine - Parts Unwanted
AC/DC -henkisyyttä aistittavissa tämän biisin introssa, mutta sitten se häviää kun alkaa laulu soimaan. Kaiken kaikkiaan laulu on kohtuullista, mutta jää vähän turhan vaisuksi. Välillä on vähän yritystä, mutta lisää vääntöä peliin ja kunnon raspeja niin saadaan sitä munaskua peliin. Nyt kuulostaa vähän läpipuhutulta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veritaikina - Peppulan Palokunta 22.05.2007

Veritaikina - Peppulan Palokunta
Juma! Laulajalla on aito viemärisaundi. :p Tää on aika sleepparihenkistä kamaa. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - River of Perdition 22.05.2007

Somnam - River of Perdition
Bassoraidassa kieroutunut rytmitys, hyvältä kuulostaapi. Rummut olis kaivannut vähän reverbiä tai jotain muuta pehmentävää, nyt todella terävät konepellit ja -virveli vähän häiritsee. Ihan tunnelmallista kamaa. Ehkä hitusen olis voinut karsia tämän biisin pituutta... tällaisenaan tuo melkein 5min tuntuu siltä, että 3min jälkeen venytettäisiin väkisin teemaa yli oman mittansa. Kohtuullinen, vahva 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Embrace 22.05.2007

Cranky - Embrace
Laulut on hitusen liikaa piilossa, nyt ei kyllä tullut sanojen kuuntelusta mitään. Sävellyksenä toimiva, ja soitanto onnistunut hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - A new era 22.05.2007

Carbon Sounds - A new era
Ihan hyvän kuulosta taustamusaa, vähän vaimea miksaus, elikkäs perkussiot on todella kaukaiset.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ordinary Mortals - Psychotomimetic 22.05.2007

Ordinary Mortals - Psychotomimetic
Tässä on loistoindustrialmeininki, mutta tarvis kovasti lauluja, että jäis mieleen. Saundit on helvetin kirkkaat ja tää kyllä pistää pään jytkimään. :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko 22.05.2007

Turingin poppikone - Veikko
Tämä poppikone läpäisee Turingin testin. Hyvä hyvä hyvä. :p Hyvät sanat ja äänimaailmassa hauskaa pikkusälää (vihellys, pyykkilautanarahdus ym.) Fanitus. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Purification - Flèches D'amour 22.05.2007

Sound Purification - Flèches D'amour
Hyvin melodista ja soivaa syntsapoppihan tämä on. Eri sävelkulut istuu mainiosti yksiin. Perkussio-osaston househtava komppipuoli sopii tähän kuin nyrkki silmään. Oikein hyvä, kaipaisi vielä tämä instrumentaalipuoli kumppanikseen laulantaa mielestäni vaan. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Man who always fall... 22.05.2007

Electrical Shaman - Man who always fall...
Panoroinnit kuulostaa kuulokkeilla tosi häiriintyneiltä. :D Kun äänet on kokonaan eri laidoissa... vois olla parempi tollanen 60-70% panorointi. Vähän venytetyn olonen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Power of a Word 22.05.2007

Metalshit - Power of a Word
=D Otin ja luin noi sanat, loistavan ironista kamaa. Tekis miel sanoa että tässä oli kielioppivirheitä, mutta se vaan osottas että vitsi meni multa täysin ohi. :D Hehee. Riffit tiukkoja. Graulll!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine 22.05.2007

DISTRACT RESORT - Controlled By Medicine
Hyvää kasaria. Laulaja vetelee perustaitavasti eikä valittamisen aiheita siltä saralta löydy. Bassokuviot oli oikein mainioita, niitä vielä enemmän pintaan, sillä kun kitarat lyö sisään ni ne vähän uppoaa sinne syvälle väliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Oma tie 22.05.2007

Muistikuva - Oma tie
Mainiota, fanitus. :P A-osion kitaroinnista jo kunnon meininki lähti käyntiin, todella Terapia-/Bass'n Helen-mäinen ote, tosin vähemmän gospelina (ja siitäkin plussaa). C-osio/soolo erottui sopivasti edukseen, ettei biisi päässyt jäämään liian tasapaksuksikaan. =) Kertseihin olisin kaivannut hiukan enemmän räimettä vielä, ehkäpä vielä lisää lauluraitoja peliin... muuten stemmat oli mainioita. Naislaulaja on iso plus, silloin kun sellaisella on sitä kuuluisaa "munaa" ja tässä oli ääni joka jäi mieleen. 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 22.05.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Sirkusfunkkimaininki! =) Mukavan lötköä kamaa, mitä nyt biisin pituuteen nähden alku oli vähän turhan venytetty. Laalatteluista saa aina plussaa meikäläiseltä. :p Sopivan psykedeelisen sevaria kamaa. 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Sikamälsää 22.05.2007

Stonecold Zombie - Sikamälsää
Perskeles. :) Hyvä hyvä. Sopivan ironista menoa. Sikamälsää! o/ Toi woo-oo-oottelu on sopivan jenkkiteinipunkkista tähän biisiin. Vapise Avril Lavigne. =D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Some Kind Of A Superstar 22.05.2007

PRemedy - Some Kind Of A Superstar
Laulaja on tyylitajuinen ja hyvä. Vähän turhan pitkä veto ollakseen sopivasti radiomittainen. Saundit on ihan kohillaan. Kertsi kaipais vielä jotain koukkua että jäisi paremmin mieleen ja erottuisi muusta biisistä. C-osio piristi kokonaiskuvaa, vaikkei kovin omaperäinen ollutkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Dead Musicians Society - My anxiety 22.05.2007

The Dead Musicians Society - My anxiety
Nam! Introssa oli sitä jotain... munaskuiksi kutsuttua. Laulaja osaa asiansa. Äänimaisemassa todella mukavasti kaikkea pikkusälää. Faniutuminen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 22.05.2007

psykoosi - Ethnic
Genre hiukan aluksi hirvitti, mutta tämä ei onneksi ole niitä kymmenen minuutin ambient-biisejä. Hauskoja pörähdyksiä, ja tästä jäi sellanen mukavan utuinen kutina. Hyvä hyvä. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Valheet 22.05.2007

Malvo - Valheet
Kerrankin Alt. metallia selkeällä suomenkielellä, se on helvetin hyvä. Ei mennä liian amerikkalaiselle linjalle tässä. 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 22.05.2007

Nbc - Poika
Hauska jokapoikaluokan muusikon elämäntarina... taustan simppeli leadi (basso) jää mukavasti päähän soimaan. Tähän olis kertseihin sopinut "Aaa-aaa-aaa"-taustakuoro. :p Hyvää hoppista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Sydänmaa 22.05.2007

Routaraja - Sydänmaa
Laulaja vetelee tosi hyvin tunnistettavalla äänellään ja sanoitukset on ihan mainiota kamaa. Jautaa! Soitannollisesti myös laadukasta kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - Kung Tse 22.05.2007

Janei - Kung Tse
Tässäpä onkin hyvää leffataustamusaa. Taustan konekolinat tuovat mieleen Terminator 2:sen... Tädä tättä dä.. Mukavan vaihteleva kokonaisuus ja paljon lisämausteita laitettu peruskuvioiden sekaan soppaa piristämään. Rytmillinen osasto toimii todella hyvin, ja kitara saundaa kivasti. Pitänee faniutua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Piecemeal 22.05.2007

Ghost Trio - Piecemeal
Hyvän kuulosta, brittiläishenkistä rockballadisointia. Laulaja on oikein hyvä, musemainen laiskuus läsnä artikulaatiossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 22.05.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Tiukasti saundaavaa hevimeteliä. =) Laulaja vetelee hyvin, eikä soitannossakaan mitään heikkouksia tunnu olevan. Ei kaiken kaikkiaan hirviän omaperäistä matskua, mutta kyllä tämän mielellään läpi kuuntelee. Vähän lisää häröyttä olis kaivannut, jotta olisi kympillä minun makuuni matsannut; nyt se on 9. Keep up the good work.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rasta Psygedelia - Power Bust 27.11.2006

Rasta Psygedelia - Power Bust
Sopivan mittainen, tiukkatempoinen veto. Basso saundaa kivalle tullessaan alusta sisään. Kyllä tää on ihan kelpo transsia. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban B2 - Nothing But You 27.11.2006

Urban B2 - Nothing But You
Jännänkuulosta... en oo varmaan mitään ihan tällasta ennen mikseristä kuullut. Depeche mode ja joku vähän tiukempi kasarirokkibändi kohtaa tekkknon. Kyllähän tätä kuuntelee. Lauluja vois vielä hioda kertseistä, säkeistöissä ihan kohdillaan... kertsi ehkä kaipais jotain stemmaa kovemmalle että melodia vähän "tasaantuis", nyt vähän heittelevän kuulosta. Hyvä kipale. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kaunis poika 27.11.2006

Routaraja - Kaunis poika
Helkatin hyvä... tulee vähän lauluäänestä mieleen Pauli Hanhiniemi. Saundit on viimesen päälle kohillaan ja biisi puksuttaa eteenpäin junamaisesti. Faniutumisen paikka.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 22.05.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Loistavaa poppista, saundit perkuleen hyvin kohillaan. Muistaakseni olen teitille jo joskus muinoin faniutunut, mutta mikäli niin ei olis, niin tässä olis uuden faniutumisen paikka. :D Funkkiosio on parhautta omituisine korkeine ulinoineen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 27.11.2006

Pyromaniac - LÄPI
Basso pärisee kivasti. Laulusta tulee mieleen vanhempi CMX. Ihan menevä. Vähän olis voinut välissä olla jotain erilaistakin vokaaliosastoa, olis vähän tuonut lisävaihtelua. 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Paint You to Pieces 22.05.2007

Faro - Paint You to Pieces
Hyvän kuuloinen biisi, rumpalille erityskiitos häröilevästä komppauksesta. Jälleen laulajan ääntämys ainoana hitusen häiritsi, muuten kuulostaa todella tiukalta. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 27.11.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
Menevää jytkettä. Äänimatto oli hauskaa sälää täynnä. Mielestäni vaan minuutin liian pitkä jotta olis loppuun asti kyennyt pitämään mielenkiintoa yllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia 22.05.2007

Metaplasm 646a - Monsters Of Korovia
Bassoraidassa hyvä rämähtelevä saundi, muutenkin biisissä on todella kirkas, selväpiirteinen äänimaailma. Kyllähänä tämä tällaisenaankin jo päätä nytkyttää, olis mun mielestä kenties paikallaan tehdä vokaalitettukin versio... voin suorastaan kuulla tyttö (tai miksei poika) -porukan laulavan tähän funkahtavia sloganeita. :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honey Mober - Uzbeck re-tool 27.11.2006

Honey Mober - Uzbeck re-tool
Hauskaa popcornimaista housea. Tykkäilin kovasti. Liian pitkä tosin hiukan mielestäni, mutta tää on kai sitten jonkinlainen standardipituus tää 5-6min tämän tyypin musalle kun kattelee noita muitakin mikserin tämän tyylisuunnan artisteja. =) 8.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ride - 3. Gotta Let It Out (demo 2006 draft) 27.11.2006

The Ride - 3. Gotta Let It Out (demo 2006 draft)
Ihan hauskan rytminen biisi. Parasta antia on kertsin loppu, jossa meno "rauhoittuu..." Laulun vahva efektointi ehkä loppua kohden syö itseltään uskottavuutta hiukan, eli säröinen kaikusaundi ei enää kuulosta niin hyvältä. 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 27.11.2006

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
Hyvää lyriikkaa sopivan ironisella otteella. Kertsit oli helkatin makeen kuuloset. Sopivasti "iskee sisään" säkeistöihin verrattuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions 22.05.2007

SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions
Hiton hilpeä meno. :P Ehkä puoli minuuttia liian pitkä veto, koska tuntuu että loppua kohden jää vähän tyhjäksi. Melko jazzahtavaa, funkahtavaa pörinää. Hyvä hyvä hyvä. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 27.11.2006

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Biisin ja bändin nimi pisti hymyilemään, mistä plussaa... Rummut olivat hitusen hiljaisella, mutta meininki niin helkatin hyvin kohdillaan. Sanat hyvää kamaa. =) Tämä on fanitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - The Last Days 22.05.2007

Microtheft - The Last Days
Huuuh. Deep, deep trance. Pulsating and hypnotizing. Messevää kamaa, tykkäilen. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Nothing else matters when entering a highway to hell with sandman 29.08.2006

Metalshit - Nothing else matters when entering a highway to hell with sandman
Ei vittu. :D Nimi herätti io hymynkareen suupieliin. Ihan hupaisa pikku pätkä. Olishan tähän toivonut Hetfieldiä imitoivia lauluraitoia mutta meni näinkin. P.S. J-kiriain irtosi näppäimistöstä enkä viitsi sitä kopipastata koko aian, siksi I:t. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Freon Light 29.08.2006

wRENCH cONNECTION - Freon Light
Onhan tässä freonilamppuien kalvaanneonväristä hekumaa. :) Painostavan hidastempoinen biisi, iossa tunnelma ompi synkkä. Hyvä kipale. Mukaisasti sopivan dynaaminen mutta ei liian korviinkaiahtava osioiden vaihtuvuus niin laulussa kuin soitannossa. P.S. J-kiriain irtosi näppäimistöstä enkä viitsi sitä kopipastata koko aian, siksi I:t. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving 27.08.2006

wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving
Omaperäisesti efektoitua laulua myöten. Junnaava kitara oli omiaan lisäämään pään heiluntaa. Koko raita kylläkin kaipaisi voimaa lisää, niinkuin kompressointia. Perkussioraidan ylätaajuudet oli vähän ponnettomia. Tykkäilin kuitenkin ysin arvoisesti. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apiskuko - Walk away 22.05.2007

Apiskuko - Walk away
Heh, alun kitaroiden neljäs sointu kuulostaa todella kummalliselta. Mutta täähän onkin hyvää kamaa hyvillä voksusuoriutumisilla. :p Kertsin ja säkeistön välille olisin kaivannut vielä vähän lisää dynamiikkaa, mutta bridge pelasti paljon tässä biisissä. Muuten hyvin suoriutuva laulaja vois vielä artikuloida hitusen selkeämmin, mielellään jopa ylikorostaa niin että varmasti sanat kuulee, sillä nyt melodisemmat osat laulusta menee vähän laalattelun piikkiin. Mukaisa biisi kaiken kaikkiaan. Pituutta vois kenties karsia tuon 21 sekuntia niin että päästäisiin neljään minuuttiin. :) (Sitä en sitten tiedä mitä näistä mainioista osioista lähtis karsimaan, ehkä noista hiljasemmista osioista vois poistaa toisen tms.)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Unsocial Psychopath 22.05.2007

Mind's Pressures - Unsocial Psychopath
Vähän turhan jenkkimetallistyyppistä mun makuun, mutta soitantohan sujuu mainiosti, saundit on helkatin hyvin kohdallaan ja laulaja osaa asiansa. Mut joo. Melodisempana uppoais minuun enempi. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karateadonis - Where do we go 27.08.2006

Karateadonis - Where do we go
Sopivan laiskankuuloinen ralli, josta tuli mieleen Mötiköitten Home Sweet Home ja Kingston Wallin Time. Melko hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele tosminen - Dancing Bombaynaut 29.08.2006

tosminen - Dancing Bombaynaut
Ei tämä minusta köyhää kyllä ollut. Harvinaisen virkeän kuuloista oikeastaan kun ei ollut niin tukkoon miksattu kuin yleensä tään tyylin biisit. P.S. J-kiriain irtosi näppäimistöstä enkä viitsi sitä kopipastata koko aian, siksi I:t. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Glowing Lights Like Pain and Loneliness 27.08.2006

Somnam - Glowing Lights Like Pain and Loneliness
Melodista. Tämä on virkistävää, ja kerrankin ambient-biisi joka on alle 5 minuuttinen. Ai että kun voisin kuvitella tähän paljon kauniita hyräilyjä päälle, mutta on hyväkin ettei äänimaisema ole niin perkuleen täynnä kuin yleensä tällaisissa maalailevissa biiseissä on tapana. Hyvä kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unburied Conception - Heavy Metal Ownager 09.08.2006

Unburied Conception - Heavy Metal Ownager
Loistavan täyteläisillä saundeilla varustettua metallia unelmoivilla melodioilla. Tykkäsin kovin, tällaista me kaivattaisiin enemmänkin hevimetaltarjonnan joukkoon. Jos tässä olisi ollut lauluosuuksia yhtä taidolla ja tunteella kuin tausta on tehty, olisi tämä ollut kympin arvoinen. Nyt yhdeksikkö mainiosta instrumentaalista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 27.08.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
Rullaavan kuuloista rokkaa. Laulaja kuulosti omaperäisellä tavalla ihan hyvältä. Pellit oli miksattu hitusen kovalle. Kyllähän tämän helposti kuuntelee, vaikkei mitään vallan ihmeellistä varmaan olla lähdettykään tavoittelemaan. Säkeistö oli itse asiassa tämän biisin parasta antia, suorastaan mainio, mutta vähän mitäänsanomaton kertsi kyllä tiputti tämän ysistä kasiin. Kohtuullisen hyvä veto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 27.08.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
Karuudessaan aika menevä, tosin ei tätä kauhean monesti kuuntele. Sävelkuluissa olisi voinut olla jotain itämaisempaa ihan nimen perusteella. Pelimusiikkina toimisi mainiosti. =D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 27.08.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
Hehee, letkeääkin letkeämpää. =) Rupuinen pörinä oli hyvän kuuloista myös tossa taustassa. Tästähän tulee vähän mieleen Hemma Beast, mikä ei ollenkaan pahaksi ole.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Eclipsed 22.05.2007

Argon - Eclipsed
Hyvää progea. En tiedä tosta ELP:in ja Yesin linjasta voksujen suhteen, mun mielestä siitä kolmesta minuutista vois tinkiä puolet pois niin säilyis vähän paremmin mielenkiinto. =D Osioiden väliset vaihdokset on todella sulavan kuuloisia ja saunditkin on kivasti kohdallaan. Kun laulut sitten lopulta alkavat, ovat ne oikein hyvän kuuloista kamaa hyvien stemmojen kanssa... lisäksi ne on tuotu miksauksessa kyllin pintaan, mikä on valitettavan harvinaista mikserin metallisemman musiikin tarjonnassa. Tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lekas pig band - Let Me Live 22.05.2007

Lekas pig band - Let Me Live
Hyvää rokkia, saunditkin laulua lukuun ottamatta ihan kyllin hyvät, jotta tätä kuuntelee... siitä mitä tästä kuulee, niin laulaja vaikuttaa vetelevän ihan hyvin, etenkin kertsin räkäisemmät kohdat. Hyvä veto kaiken kaikkiaan, bassokuvioita ja lauluja enemmän pintaan niin paranee entisestään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Medical Monkey 27.08.2006

Stab Happy - Medical Monkey
Helkatin hyväksi saatu saundit eellämainittuihin olosuhteisiin nähden. Kertsi toi hyvin dynamiikkaa. :o Tässä oli kyllä agressiota, ja laulaja oli pirun loistava. Ja tämä on fanituksen paikka.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b) 29.08.2006

POLTE - Miltä tuntuu maanantaina (versio b)
Krapula se on elämän suola. Ei muuten iopottelukaan tuntuis miltään. Saundit todella kohdillaan ia laulaia veteli osaavasti. Bändin soitannossa ei moitteita. Sanomaa en täysin allekirioita kun itse nautin kovasti krapulan tuskallisen luovasta tilasta. :D Hyvää rokkiahan tämä. P.S. J-kiriain irtosi näppäimistöstä enkä viitsi sitä kopipastata koko aian, siksi I:t. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 27.08.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Onhan tää aika kesähitti, tyyliin Kun tänään lähden... ehkä hitusen liikaakin samankaltainen. Soitannollisesti osaavaa, laulaja myös hyvä. Nuo laulustemmat pelasti tosiaan paljon, olisi ilman ollut vähän yksitoikkoinen. Tällaisenaan menevää kamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 22.05.2007

POLTE - Lennetään taivaalla
Poltetta olen kuullut ennenkin täällä. Edelleen kuulostaapi hyvältä kamalta ja sanat on sopivan suorat. Välisoitto (tai siis oikestaan bridge, elikkäs toi mikä ennen kertsiä tuli) oli oikein mainio. Tämä biisi olisi vielä kaivannut kertsiin lisää sitä jotain, ehkä vähän erilaista kitarasaundia tms. Stemmat oli hiton hyvät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele corevn - valtava 02.05.2006

corevn - valtava
Tiettyä suunnattomuutta tässä kyllä oli. Tämä sopisi hyvin taustamusiikiksi syvänmerenleffaan a la Abyss.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - Melanko 02.05.2006

Janei - Melanko
Kyllähän tämä kovasti laulua kaipaisi sanomaansa vahvistamaan. Ihan päteviä riffejä mutta kenties hivenen liian venytettynä. Väliosia, jossa soitanto rauhoittua vähäksi aikaa olisi voinut olla pitempi ja tulla hiukan aikaisemmin. Ihan kohtuullista soitantoahan tämä on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream X Project - The Ancient Machine 02.05.2006

Dream X Project - The Ancient Machine
Häiritsevällä tavalla mukavaa kuunneltavaa. Nuo kirkkaat saundit toistuivat _todella_ kirkkaina näistä sennheisereista ja hitusen tekivät peräti kipeää, mutta se nyt ei sinällään haittaa mitään. Hiukan hitaasti kehittyvä äänimaailta... Tätä olisi voinut kenties tiivistää / nopeuttaa hiukan tms. Genressään ihan jees. Bassoa voisi tunkea tähän soppaan lisääkin huoletta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 01.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Laulajassa on jotain samaa kun Stryperin legendaarisessa solistissa. Ihan leppeä biisi. Sopivan kevyt ja radiomittainen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Coup d'état in Sissyville 27.11.2006

superdurak - Coup d'état in Sissyville
Ihan menevää funkkiahan tää ja syntsat kuulostaa hyvältä, mutta koko raidan alapää jää valitettavasti tosi ohueksi. Bassoa vaan esiin. :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Terrordome 01.05.2006

Soundslay - Terrordome
Menevää melodiaa tässä on paljon. Saundit ihan hitusen ehkä tukkoset tuolla rumpupuolella lähinnä, mutta oikein kuunneltavaa tämä on siitä huolimatta, eikä minun "kultakorviani" ole koskaan saundit paljon liikuttaneet. Tämä kaipaisi kovasti paikallista Dioa ärähtelemään taustalle; mutta kyllähän tämä näinkin hyvältä kuulostaa. Sopivan mittainen, eikä onneksi genrelle niin tyypilliseen tapaan ylivenytettyä. :) Jatkakaa samaa maininkia. :)
8

Sivu: 1 2 3