Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 51 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riot Fusion - Morning Light 21.07.2008

Riot Fusion - Morning Light
Riffit on ihan toimivia ja laulussa on paljon potentiaalia! :) Tykkään laulusoundista, vielä kun löytyy harjottelun avulla tarkempi vire ja voima niin ollaan jo pitkällä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele More - This Moment 12.12.2007

More - This Moment
Hmmm. Vähän oli sellanen laiska versio, mutta tietenkin akustisuus (vai pitäiskö käyttää jotain muuta sanaa kun ei tässä akustista skebaa taida olla...) olikin tässä se juttu. Laulussa häiritsee lausuminen ja artikulaatio, liian lepsua. Äänenväri on kiva ja vireessä pysyminen vaikuttaa olevan aika hyvin hanskassa, nyt pitäis vaan päästä tietyistä maneereista eroon ja oppia pari lausumisniksiä. Lyriikat oli aika koomiset, vaikka näitähän ne on ollu negativeilla sun muilla. Jotenkin tällasessa riisutussa versiossa sanojen merkitys korostuu paljon enemmän. Ei auta muuta kuin harjoitella sitäkin puolta. Kaiken tän jälkeen on kuitenkin pakko sanoa, et varmasti tällekin löytyy kuulijoita, ehkä mä vaan oon kasvanu tästä yli :) Ja oonhan mä sentään karvainen mies, joten ois aika outoa jos olisin tästä ihan fiiliksissä :P Hyvät Joulut!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele At The End - Antilove 24.09.2007

At The End - Antilove
Täähän on ihan maailmanluokan kamaa :) Tosi jees fiilis, tykkään kaikista osista ja kertsi varsinkin toimii. Mikserissä harvoin näin hyviä biisejä kuulee, joten ysi puol pyöristyy kymppiin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Coffin (Re-Recorded) 04.06.2007

The Zombi - Coffin (Re-Recorded)
Kylä lähtee! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devilhorn - Humans Torn Apart 12.03.2007

Devilhorn - Humans Torn Apart
Nätti, mukava tunnelma.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devilhorn - Psychotic 12.03.2007

Devilhorn - Psychotic
Herkkä, kaunis laulu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - 1982 02.08.2007

AAE - 1982
Tässä on jotain niin erilaista kuin mitä yleensä (täällä) kuulee. Tulee mieleen ne ajat kun vielä kuuntelin Extremeä, stemmat lähinnä muistuttaa niitten juttuja. Mut joo, tää oli siisti veto. Plussaa siitä et väännät yksin (ihan niinku mäkin ;)).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Far Away 21.02.2007

Silent Dream - Far Away
Joo-o, onhan tämä(kin) kelpo kappale. Ei ehkä ihan kybällä iske, mutta pisteet pitää antaa a) hyvistä saundeista, b) laulusta ja c) "kikkailusta". Ehkä ton örinän voisi jättää pois. En sitten tiedä miltä kuulostais kliineillä nuo kohdat. Anyhow, hyvää kamaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Viereesi jään 06.06.2007

G-Powered - Viereesi jään
Vaikken ole todellakaan mikään tanssimusan kuluttaja, niin pitää antaa tälle täydet pisteet! Ensinnäkin: on aivan mahtavaa, että tällaista musiikkia on gospelsanoituksilla (vaikkei kaikki biisit julistavia olekaan). Toiseksi: tää biisi oli oikeesti tosi hyvä. Teki heti mieli kuunnella uudestaan. Ja mä kuuntelen enimmäkseen rokkia/punkkia/metallia :D Paljon siunausta jatkossa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Tears - Seasons Change 22.01.2007

Crimson Tears - Seasons Change
Saundit kohdallaan, yks juttu vähän hämää: toi leadsynasaundi ei oo kovin rock... Muuten kaikki osa-alueet on kunnossa. Ehkä lisää tarttuvuutta biisi kaipaa, ei jää heti soimaan päähän (toisin kuin Dead Silence noin esimerkiksi). Keikalla ois kiva nähä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Tears - Voices 22.01.2007

Crimson Tears - Voices
Tää oli ihan mukava biisi. Hyviä melodioita, tosin jotkut aika tutunoloisia. Se ei haittaa, kunhan ei ekalla kerralla arvaa mikä melodiakulku tulee seuraavaks. Oli siinä rajalla. Biisissä on jotenkin hieman riisuttu fiilis. En tarkota että pitäis kauheesti kuorruttaa pikkusälällä, mut esim. 03:12 alkava kohta on melko kuivan kuuloinen. Ei tää oo Dead Silencen veroinen, mutta hyvä biisi kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele pH 5 - Cola-Olli (Kotona se ei näin hapokasta ole...) 31.12.2006

pH 5 - Cola-Olli (Kotona se ei näin hapokasta ole...)
Hyvä läppä, biisistä ois saanu paljon kiinnostavamman. Mut hymyilin silti parille kohdalle :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - Silent Ground 20.12.2006

Project Shiver - Silent Ground
Alku oli oikein hieno. Sitte pikkusen notkahti kun saundit ei ihan vastannu odotuksia, mut muuten hyvä. Hienot kuorolaulut kertsissä, pointsit himaan :) Muutenkin hyvä melodia. Säkeistöt on ehkä se heikoin lenkki, mut ei ne ollenkaan huonot ole. Lopun matalalta vedetty kohta on ehkä hieman koominen, mitä sen ei varmastikaan kuulu olla :) Siihenkin varmasti tottuu. Tätä kuuntelisi todella mielellään laadukkaampana versiona, eli että oisi kunnon studiossa vedetty jne. Lupaavaa, tästä on taas hyvä jatkaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SnowAngel - Black as night 2006 19.12.2006

SnowAngel - Black as night 2006
Ei oo mun musiikkia tämä, mutta ei se estä sanomasta jotain :) Hyviä melodioita löytyy ja muutenkin tunnelma on aika hypnoottinen. Mutta saundimaailma on vähän sellainen ysäritietokonepelimäinen, ei millään pahalla. Enkä mä tätä kyllä progemetalliks sanois, kun ei tää oo ollenkaan raskasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 19.12.2006

Silent Dream - Drown
Tää oli miellyttävä yllätys :) Kaikki toimii, saundit on hyvät, sovitus on hyvä, laulajan ääni on hyvä. Näin ekan kuuntelun jälkeen on ehkä vähän sellanen olo, että ei jäänyt päähän mikään tietty riffi tai esim. kertsi. Junttauskohta oli hieno, tosin en tiiä oliko ihan tän biisin henkinen. Mutta silti, hyvä veto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 19.12.2006

Silent Dream - Darkness Fades Away
Tää oli todella hyvä. Laulu kuulostaa tosi hyvältä, sopivasti karheutta. Vähän hämää toi taustalla rääkyminen, ei jotenkin sovi biisin henkeen. Mukavia synakuvioita, In Flames tulee mieleen ja se on hyvä asia. Pieniä rytmihäikkiä olin kuulevinani, mut ne on anteeksannettavan pieniä :) On se ihme jos ette saa sopparia...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 22.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Ei paha ollenkaan. Ei tosin ihan mun musiikkia. Lauluja on mun mielestä tosi vahva, niin puhtaat kuin örinät hoituu mallikkaasti. Tosin puhtaista voksuista tykkäsin enemmän, jotenkin örinä ei aivan täysin istunu näin rullaavaan biisiin. Mut se on vaan mun väärä mielipide ;) Saundit on ihan jees, ite tykkään vähän erilaisista skeboista, mut kyllähän nääkin tarpeeks murisi. Lehmänkello oli piristävä lisä, tosin hieman koominen :P Vielä vähän treeniä ja voitte hyvinkin saada sopparin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Impale - To Die Once More 27.08.2006

Sweet Impale - To Die Once More
Ei tässä mitään vikaa oo, tulee tosiaan vanha Metallica mieleen, lähinnä laulajasta :) Se onkin ehkä homman persoonallisin puoli, muuten tää juttu on kuultu jo sieltä 80-luvulta lähtien aika usein... Mut tosiaan, ei mitään muuta kuin tsemppiä tulevaisuuteen, eiköhän kohderyhmä tänkin löydä piakkoin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Tactics - Failure god(Demo) 16.09.2006

Deviant Tactics - Failure god(Demo)
Eihän tässä mitään vikaa oo, kunnon studiossa tehtynä tää ei häviäis millekään isolle bändille... Pitäis kuunnella kunnon kajareilla vielä, mut kyllähän tää näinkin toimii :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BULLET RIDE - Wavering & Violent 18.05.2006

BULLET RIDE - Wavering & Violent
Hyvä biisi tämäkin :) Ekasta tykkäsin vähän enemmän, mut nää onkin erilaisia. Mukava meininki, kyllä tällekin pisteet tulee :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BULLET RIDE - Best I Can 18.05.2006

BULLET RIDE - Best I Can
Tää oli oikein mukava veto, saundit on hyvät ja fiilis kohillaan. Aluks laulajan ääni kuulosti oudolta ja teennäiseltä, mut sekin parani biisin myötä ja siihen tottu... Silloin kun ääni "aukee" kunnolla, niin se kuulostaa makeelta :) Hyvä biisi!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Marionetti 03.08.2006

Ainakaunis - Marionetti
Tämäpä oli mukava löytö. PMMP:stä diggailen, ja vaikkei tää teiän juttu oo mun mielestä kovin paljon samanlaista, niin tykästyin. Saundit on tosi hyvät ja kaikki osaa hommansa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele More - Dying Love 14.08.2006

More - Dying Love
Joo, kyllähän laulut ihan toimii. Enkku vähän häiritsee, sitä kannattaa oikeesti treenata... Saundeista en viitti sanoo kun jo ekassa mainitsin niistä. Sanat on paikoitellen aika kliseiset, mut eipä toi kauheesti haittaa (mulla ei oo paljon varaa sanoo :P)... Tästä on hyvä jatkaa!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele At The End - One Breaking Cycle 21.02.2007

At The End - One Breaking Cycle
Toi kaukana soiva vinkuminen on cool :) Hyvä biisi tämäkin, kaikkihan nämä ovat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele At The End - Information 21.02.2007

At The End - Information
Yeah, valmista kamaa! Jotenkin muodikasta olematta kuitenkaan kopio mistään. Tosin en oo kaikkia noita teiän vaikutteita mitenkään kamalasti kuunnellu :) Mutta tyylikäs ja mieleenjäävä veto! Kitara varsinkin tuo oman värinsä tähän ja kaikki soittimet on hyvässä balanssissa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele At The End - Graviton Train 21.02.2007

At The End - Graviton Train
Kyllä, kyllä. Teistä tulee vielä isoja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 02.08.2007

AAE - Seconds
siisti, rauhallinen, pelkistetty muttei tylsä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Reason 26.04.2006

The Noose - Reason
Hihi, hieman hymyilyttää bodomi-synat ja -skebakuviot, mut mikäs siinä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - No More Fear 26.04.2006

The Noose - No More Fear
Tässä oli omaperäisyyttä eniten näistä biiseistä, hyvä riffi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 26.04.2006

The Noose - Memories
Ihan ok, ei ehkä ihan täysosuma, muttei mikään hutikaan. Saundit on hyvät, mut jotenkin sanat ei ihan uppoo (vaikka ite teen vielä "nolompia" tekstejä :P) Toi selittely tossa biisin alla tuntuu vähän turhalta, ihan niinkuin häpeäisitte sitä rauhallista alkua :) Tästä on hyvä jatkaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele UDG - Motýl 05.04.2006

UDG - Motýl
Great song, has a lot of feeling in it... I'd like to understand it also :) Sounds like Finnish backwards :P Trust me, I know... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funkin' Funksters - Afto-Kinito 30.03.2006

Funkin' Funksters - Afto-Kinito
Siistiä menoa, varsinkin toi vähän jälkeen puolivälin alkava raskaammalla skebasaundilla vedetty kohta oli magea. Soittajilla on soittimensa hallussa, siitä täytyy nostaa hattua, ite kun on tällanen runkkari ettei osaa mitään kunnolla :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Funkin' Funksters - Shine Body Shine 30.03.2006

Funkin' Funksters - Shine Body Shine
Tämä on ratsia. Onko täällä jazzia?? Hyvin skulaa vaikkei tämä minun teekupillinen olekaan :) Jos fänkkiä kuuntelisin, niin kuuntelisin tätä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Shiver - This Dawn 09.02.2006

Project Shiver - This Dawn
Kyllä vain, tämä potkii oikein hyvin :) Kuuntelin ton Shiverin ekaks, joten tää olikin sit vähän rankempaa menoa. Teistä pitäis kaiken järjen mukaan tulla vielä kuuluisia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lame Duck - Antihero (re-recorded) 18.05.2006

Lame Duck - Antihero (re-recorded)
Ei vitsi, te ootte varmaan Suomen paras tän genren bändi!! Levy tänne!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lame Duck - Ex-big Thing 18.05.2006

Lame Duck - Ex-big Thing
Wow, tää on hyvää!! Laulaja kuulostaa paikoin ihan Billie Joelta, muutenkin Green Day kuuluu, mut se on vaan hyvä. Hitsi, musta tais tulla fani ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PangeL - Sement 26.04.2006

PangeL - Sement
Ainoa asia joka häiritsee on skebasaundi, joka on liian suriseva ja no, ärsyttävä :P Muuten diggailen fiiliksestä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SINAMORE - Sleeping Away 27.03.2006

SINAMORE - Sleeping Away
Hyvää kamaa. Kunnon saundit ja hyvä ääni laulajalla. Lopun suomi-kohta tosi hyvä keksintö :) Käykää ihmeessä tsekkaamassa mun biisit mikseri.net/systole
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Tears - Dead Silence 27.03.2006

Crimson Tears - Dead Silence
Täähän on kovaa kamaa! Vähän oli epäilyksiä bändin nimen takia, mut sehän oli turhaa... Ite teen samantyylistä musaa, käykää kuuntelemassa mikseri.net/systole :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - Valintaansa yhä etsivä 07.12.2005

Murtuma - Valintaansa yhä etsivä
Alussa on kyllä Metallicaa aika paljon :) Hyvä riffi toi intro, ehkä vähän orvon kuuloinen yksinään kuitenkin... Kivoja rytmin- ja tyylinmuutoksia. Kertsissä hyvät stemmat. Soolo lähtee kans hyvällä vaihdolla :) Ehkä vähän jopa liikaa vaihtelee tyylit... Mut ei haittaa niin kauan kuin kokonaisuus on toimiva. Kyllä tälle kuulijoita pitäisi löytyä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - Lamaantunut 07.12.2005

Murtuma - Lamaantunut
Yeah! Hyviä juttuja. Varsinkin toi yks rumpukohta on magee. Hyvät saundit ootte saanu aikaseks. Sanat on vähän oudot, mutta mikäs siinä, ainakin tää kuulostaa MURTUMALTA! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fumble - Still Remember 10.04.2006

Fumble - Still Remember
Hyvä, keväinen biisi :) Laulajan ääni yllätti positiivisesti, kuulostaa jotenkin epäsuomalaiselta. Hyvät saundit tässäkin on, mutta studiosaundeilla nautinto olis vielä taatumpi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - Grey Havens 18.07.2005

ES:n vanhat - Grey Havens
Täähän on tosi hyvää... Rauhoittavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fumble - Fade In, Fade Out 10.04.2006

Fumble - Fade In, Fade Out
Tää on ehkä parhain tähän mennessä :) Mä diggailen tällasista herkemmistä vedoista. Ihan selkeesti vois soida radiossa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fumble - Burning Down 10.04.2006

Fumble - Burning Down
Täähänvasta olikin... Miksei teistä oo aikasemmin kuulunu mitään??? Haloo?!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fumble - Fallback 10.04.2006

Fumble - Fallback
Hyvä biisi tämäkin, erilainen. Mä tykkään tästä bändistä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Windless - Cry 18.07.2005

Windless - Cry
Ihan kelpo riffejä. Ois vaan kiva kuulla aidoilla soittimilla soitettuna ja kyllähän se laulukin vois tuoda vähän enemmän mielenkiintoa. Tosin tällasenaankin miellyttävä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - Loukussa 18.11.2005

Murtuma - Loukussa
Mukavan omaperäistä. Ei paljoakaan oo tällasta musiikkia Suomessa (ainakaan mun mielestä). Ite en tällaista kuuntele kovinkaan paljon, mut kyllä tälle ysi lähtee ^_^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tric - Circles 20.09.2005

Tric - Circles
Ihan toimivaa ja tarttuvaa meininkiä. Vähän laulussa joku juttu hämää, ehkä lausumisen ajoittainen kankeus, mut ääni itessään on hyvä. Kyllä tällä pitäis sopimus irrota ^_^
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtuma - Hiljaista Kuolemaa feat. J.Uutela 18.11.2005

Murtuma - Hiljaista Kuolemaa        feat. J.Uutela
Tääkin toimii kyllä. Edelleen kivan omalaatuista ja tarttuvaa. Diggaan riffeistä. Teistä kuullaan vielä, I'm sure...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Love/Death 28.10.2005

Silent Dream - Love/Death
Toimiihan tää, ei valittamista. Laulajan äänestä tykkään, sellanen mukava HIM/Sentenced/Charon-tyylinen (en jaksa laulajia luetella). Kertsi mukavan erilainen, ei arvaa ennalta miten menee...
9