Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

 

Mikseri on Suomen suurin musiikkiyhteisö artisteille ja faneille. Kuuntele ja lataa ilmaista suomalaista musiikkia, löydä uusia artisteja, arvostele ja kommentoi, tee soittolistoja ja paljon muuta. Lisää kappaleita, kerää faneja ja promoa musiikkiasi.

Lisää musiikkisi Mikseriin ja voit saada palautetta musiikistasi. Fanit voivat kommentoida ja seurata julkaisuja, keikkoja, videoita ja muuta. Mikseristä pinnalle on noussut muun muassa Happoradio, Uniklubi, Stam1na ja Steen1.

Miksi rekisteröityä käyttäjäksi?

Rekisteröityminen kannattaa sillä voit helpommin seurata suosikkejasi, voit tehdä soittolistoja, lukea kommentteja, osallistua keskusteluihin ja tavata muita samanlaisesta musiikista kiinnostuneita ihmisiä. Voit tehdä profiilin, jossa esittelet musiikkimakuasi, voit osallistua keikkakalenterin tapahtumiin ja paljon muuta. Rekisteröidy käyttäjäksi ilmaiseksi!

Oletko artisti?

Mikseriin artistiprofiilin rekisteröiminen kannattaa. Lisää musiikkisi Mikseriin >

Artistiemme kappaleita kuunnellaan useita miljoonia kertoja kuukaudessa. Mikserissä voit saada musiikillesi lisää kuuntelijoita. Seuraa tilastoja kappaleidesi etenemisestä, kerää palautetta ja arvosteluja muilta käyttäjiltä. Löydät myös tietoa keikkapaikoista ja tapahtumista.

Voit lisätä Mikseriin rajattoman määrän kappaleitasi. Voit tehdä kappaleistasi soittimen, jonka voit upottaa muualle nettiin.

Mikseri on toiminut ponnistusalustana monelle suomalaiselle artistille. Pinnalle ponnistaneita artisteja ovat muun muassa Uniklubi, Happoradio, Steen1, Stam1na, Chorale, Pyhimys, Stella, ja Kivimetsän Druidi.

Mikseri muualla  Facebook ja MySpace

Historian havinaa muistelmien ystäville...

Suomalaisen musiikin jakelua mullistaneet ensiaskeleet 10 vuotta sitten

Idean Mikseri.netistä sai joulukuussa 2000 Arto Aaltonen. Mukana ideoinnissa oli mukana myös Miikka Koivuniemi. Ensimmäinen versio julkaistiin puolivuotisen kehitystyön jälkeen 27.5.2001. Ylläpitoon on noussut mukaan uusia ihmisiä vuosien varrella. Mikseriä ylläpitää noin 15 henkilön ylläpito.

Musiikin rakastajien yhteisö, myös offline

Mikseri on myös järjestänyt erilaisia tapahtumia, joissa on esiintynyt Mikserin artisteja. Ensimmäiset Mikseri bileet järjestettiin kesäkuussa 2002 Turun Puuterissa, jossa esiintyivät Chorale sekä Tenbag. Camp Mikseri järjestettiin ensimmäisen kerran Härmälän leirintäalueella heinäkuussa 2003. Mikseri Tour kiersi ympäri Suomea Diva-ravintolaketjuissa 2004 keväällä. Mikserin voimin on käyty myös moneen otteeseen laivalla - Mikseri Love Boatilla purjehdittiin ensimmäisen kerran vuonna 2004.

Osakeyhtiö vuodesta 2005

2005 alussa Mikserin taustalle perustettiin osakeyhtiö, jossa on osakkaina ylläpidon henkilöitä. Mikseri on vuosien aikana esiintynyt usein lehdistössä, kuten Kauppalehti, Helsingin Sanomat, Turun Sanomat, iltapäivälehdet sekä televisiossa ja radiossa. Mikserin yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Universal Music ja Sennheiser.