Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Käyttöehdot

Käyttäessään palvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja käyttöehtoja. Palvelun käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä sitoutuu noudattamaan käyttöehtoja.

Mikseri.net ("palvelu") on Internet -palvelu osoitteessa www.mikseri.net. Tämä sopimus on voimassa Hyperfocus Oy:n ("palveluntarjoaja") ja palvelun käyttäjän ("käyttäjä") välillä.

Palvelun sisältö on palveluntarjoajan tai kolmannen osapuolen omaisuutta. Sisältöön luetaan mukaan tavaramerkit, tuotemerkit, liiketunnukset sekä muut vastaavat. Sisältöä suojataan tekijänoikeuslailla ja muilla laeilla. Mikäli oikeuksia palveluun ja sen sisältöön ei nimenomaisesti ole myönnetty, ne pidätetään. Käyttäjällä ei ole oikeutta kopioida, siirtää, jaella tai tallentaa sivujen sisältöä tai osaa siitä ilman palveluntarjoajan etukäteistä kirjallista suostumusta. Sisällön osittainenkin jakeleminen ilman etukäteistä kirjallista palveluntarjoajan suostumusta on kiellettyä, poikkeuksena ainoastaan tässä mainitut tapaukset.

Palvelua saa katsella tietokoneella tai vastaavalla laitteella ja siitä saa tulostaa osia käyttäjän henkilökohtaiseen, yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Mikäli palvelussa julkaistujen muiden asiakirjojen käyttöön liittyy muita käyttöehtoja, näistä mainitaan asiakirjan yhteydessä.

Palvelussa mahdollisesti linkitettyjen sivujen käyttöön sovelletaan kyseisten sivujen käyttöehtoja. Palveluntarjoajalla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niillä olevan aineiston sisältöön eikä niiden sisältö ole palveluntarjoajan hallinnassa. Siirtyessään tällaisille sivuille, käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot. Siirtymällä tällaisille sivuille, käyttäjä hyväksyy, että kyseiset sivut tai niiden sisältö eivät ole palveluntarjoajan hallinnassa.

Palvelussa julkaistava aineisto toimitetaan ilman takuuta saatavuuden, luotettavuuden, keskeytyksettömyyden, sisällön tai muunkaan ominaisuuden suhteen. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sisällön soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen eikä vastaa sivuilla tarjotun palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, tai muistakaan vahingoista tai menetyksistä. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden muuttaa palvelua ja rajoittaa sille pääsyä milloin tahansa.

Lähettämällä palveluun materiaalia, käyttäjä vakuuttaa ja vastaa siitä, että aineisto ei ole laitonta tai epäasiallista. Käyttäjä sitoutuu myös kohtuullisia varotoimia käyttäen varmistamaan, että aineistossa mahdollisesti olevat virukset tai muut vahingolliset ominaisuudet on poistettu. Käyttäjä vahvistaa ja varmistaa myös, että käyttäjän lähettämä aineisto on käyttäjän omaa tai käyttäjällä on rajoitukseton oikeus antaa se palveluntarjoajalle, joka voi käyttää ja julkaista aineistoa maksutta, ja/tai sisällyttää sen omiin käyttötarkoituksiinsa maksutta ja ilman velvoitteita käyttäjää kohtaan. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa käyttäjän lähettämästä aineistosta eikä sen sisällöstä, ja voi poistaa käyttäjien lähettämän aineiston palvelusta milloin tahansa.

Käyttäjällä on oikeus valita mitä materiaalia se palvelun tietokantoihin lisää, kunhan kyseinen materiaali on käyttäjän omaisuutta ja että kyseinen materiaali on laillista ja hyvien tapojen mukaista. Käyttäjä on vastuussa KAIKESTA palveluun lähettämästään materiaalista. Lisätessään kappaleitaan palveluun käyttäjä luovuttaa palveluntarjoajalle rajoittamattoman oikeuden levittää kyseisiä kappaleita palvelussa.

Palvelun käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Maksullisia palveluita koskevat maksuehdot sekä toimitus- ja peruutusehdot.

© Hyperfocus Oy 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.