Suomi-hip-hop

En tekis mitään toisin 15.05.2006

3:15

Uutta settii. Piti vähän testailla erillaista meininkii ku mitä nyt on tullu nauhoteltuu täs viime kuukausien aikana. Aika nopeesti nauhotettu joten muutamia virheit löytyy sanoist mut eipä tuo nyt nii vaarallista ole kun kerta nauhotetaan viel uudestaa ku keretää. Ainoo vaarallinen asia täs biisis on kertsi. Kyllä MINÄ laulan TAAS! :D Kertsikin vaihetaan kun nauhotetaan uudestaan toi laulu vaa sopi siihen ku tehtii nopeest tää biisi.

Räpit: Impulssi
Biitti: MixMasta
Miksaus: Impulssi (pieni miksaus)
Laulu: KYLLÄ!! Impulssi!!! :D

Kommenttia ja Arvosteluja kiitos!

8.87   36 3605 kuuntelua
Suomi-hip-hop

Juhannus 02.09.2005

3:05

Joo eli täs ois nyt lyhyesti ja sillei selitettynä mun juhannus ja et miten se meni... Nauhotettu kaks päivää juhannuksen jälkee eli aika vanhaa matskuu mut päätin nyt sittenki lopult pistää sen tänne... Kuunnelkaa ja kommentoikaa... PeaCe!

8.82   6 1641 kuuntelua
Suomi-hip-hop

Tää Maailma 05.06.2005

4:19

Tää on vähän kantaaottavaisempi tän mailman menoon ja sillei. Paras biisi omast mielest mitä oon tehny tähän mennes.Sattuneista syistä jouduin laulamaan kertsin ite mun mahtavalla laulu äänellä. Eli älkää kuolko nauruun ku kuuntelette. Tää ei oo tän biisin viimenen versio, viimenen versio tulee ulos myöhemmin mut täs on kuunneltavaa siks aikaa. Eli kommentoikaa ja arvostelkaa! PeaCe!

--Valitan huonoa laatua. Basso jyrää pahasti sanoitukset jos kuuntelee kaiuttimilla joissa on hyvä basso. Miksasin kuullokkeilla joten en huomannut asiaa.--

Räpit: Impulssi
Laulu:...

8.29   43 4988 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.