The Eyes of the Night

Adastra | 13.02.2007 | Progressive Metal
6:40

Taide-pläjäys Adastran EP:ltä. Vm. 2006.

9.50   1705 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 257195 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JuSu92 29.01.2008
Tosi hyvää vanhan tyylistä heviä !!!
0   +1 +2
 
10
Black Dog 26.11.2007
Olen maallikko tai en, riippuu mistä näkökulmasta asiaa katselee.

Eli Proge metallia...teillä on biisissä monia elementtejä mistä pidän. On rauhallisia, melodisia jaksoja ja välillä runtataan letti heiluen.
Paikoittain idoli/vaikutteet tulee selvästi lävitse, etenkin basso kuulosti välillä Harrisin kuvioilta. Kitarat kuulostavat toimivilta ja hyvä saundisilta. Laulaja vetää hyvin, vaikkei kilju falsetissa. Ja laulajaa kuuntelee mielellään, joka on helvetin tärkeä juttu.
Biisissä on monta osiota, jota liki seitsemän minuutin vedossa pitää ollakin. Sitten se juttu, että te kuulostatte ns. old-times-heavy-metal - bändiltä. Ja melkein sen vuoksi kypä!
0   +1 +2
 
9
Leisku17 28.06.2007
Maallikosta en tiedä, mutta tässä täydellisen amatöörinen mielipide. Oli aika tuhanteen kertaan kuultu. mustainen tuotannosta kimmoke dickinsonin soolo uran rokki-balladien kautta perus iron maiden jytinään ja siinä sivussa judas priestiä. Eli idolit kuulu aika selkeesti läpi, vaikka se ei tän biisin arvoa laske nykyään vituttaa ku kaikki riffit ja fillit ja sun muut pitäs keksiä täysin uudestaan. Voihan niitä idoleita kunnioittaa ottamalla vaikutteita. Mitä mä kitisen? Huonot jutut: Sanat on melko keskin kertaiset! Eivät herättäneet mielipiteitä(kiinostaa varmaan ihan vitusti lyriikkojen tekijää ku ei herättäny vaasalaises juntis mielipiteitä). Biisi on liian monipuolinen siinä on kaikki mitä tää teidän soittama musiikki pitää sisällään. Välillä monipuolisuus tuntuu pitävän koko biisin tyylikkäästi kasassa, mutta muutaman kuuntelu kerran jälkeen se kusee jo pahasti jaloille. Laulajan englannin ääntämisessä kuuluu ihan supi suomalainen i-kirjain. No se ei kuitenkaan häiritse liikaa. Hyvät jutut: SAUNDIT!!!!! Tämä yksinkertaisesti kuulostaa niin vitun hyvälle. Biisien sovittamisesta en mitään tiedä, mutta tämä palapeli on loksahtanut suht hyvin paikalleen. Laulajan ääni on miellyttävä kuunnella. sopii musiikkiin täydellisesti.
Kappale ei missään nimessä yllä loistavaksi monimutkaisuutensa takia, mutta on huippu hyvä monimutkaisuutensa takia???? Kappale on nimenomaan "klassinen" metalli-teos siitäkin huolimatta ettei se parane kertatoisensa jälkeen jos näin olisi ollut olisin antanut vähän paremman arvosanan.
Tsemppiä tuleviin koitoksiin!
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 17.05.2007
Kaipa minä käyn maallikosta, kun eivät ole tuota musiikin ylipapin virkaa vieläkään myöntäneet vaikka pitkään olen odotellut.
Kipale lähtee käyntiin hieman tavallisesta poikkeavalla sointukierrolla. käynnistys itsessään tuntuu hieman hätäiseltä, joskus toimii kerralla turpaan lähestymistapa, mutta tähän olisi voinut valita vielä rauhallisemman otteen. Laulu tuntuu aluksi jäävän muusta menosta irralliseksi, mutta sitten kun saadaan hevi soimaan, istuu myös laulu paremmin.
Kokonaisuudessaan kipale oli mielenkiintoinen sekoitus bändin omaa otetta ja lähinnä tuossa vaikutteet-listassa 1. olevaa orkesteria. Tuo käyntii-seis-käyntiin-seis jne. rakenne pitää vaihtelun yllä, mutta sooloa (se tavallinen tilutilu, ei hirveästi uutta siellä) lukuun ottamatta khittelyt jäävät aika vähiin, lähinnä peräkkäisiksi, kieltämättä pääosin, hyviksi riffeiksi. Loppu (siitä hidastuksesta eteenpäin) tosin jätti sangen pirstaleisen kuvan biisistä
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat