Guitar Revenge

Bliz North | 30.05.2006 | Beat
4:03

biitti, jossa on siis kitaraa kokoajan, pianolla ja viululla höystettynä..
Itse tykkään tästä, ja kuunnella saa, muttei itkeä saa :D

0.00   281 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=209545
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fritzu 22.08.2006
kokonaisuudessaan aika jeash biisi. plussaa siitä et suht mielenkiintosen olit saanu kasaan, VAIKKAKIN oli aikas yks'toikkonen eli vaihtelua kehiin va enemmän ja rohkeemmin. toine miinus oli si se että säädäppä nuita soittimia samalle vahvuudelle. iskee piano aika pahasti korvaan ko alkaa. vaikee laulajan/räbäjän sen mukaan si vetää tuoho ees jos ykskaks liian kovalle iskee ei voi miksataka mitenkä. ja se et vasta kolmannel kuuntelu kerral hokasin sen viulun sieltä. jäi jotenki pianon ymym sälän alle ja pahasti. saa olla siis selkeempi.

elikä ny tähän hätään nopsaan kirjotettuna tuli mieleen et säädäppä nuo volyymit korvalle siedettävimmiksi ja tasaisemmiksi. mikään ei saa puskea yli ja hukuttaa kaikkea muuta. volyymilla ei saa yrittää tuoda poweria biisiin, vaan tee se melodialla ja soittimilla.

toisena sitten tuo vaihtelevuuden tuominen. enemmän vaihtelevuutta biisiin niin melodioiden, soittimien vuorojen sekä esim. tuon pianon tempon ja kuviot vois vaikka loppuu kohti jotenki nopeutuu ja todella muuttua hieman jotta saadaan näin samalla poweria biisiin. tuossa myöhemmi tätä jo kirjoittaessani kuuntelin tuon alimman ja siinä oli mielestäni kivasti sitä pianoa juuri muuteltu. hyvähyvä. yhistelepä hieman eri oppimiasi asioita, kuuntele vanhoja ja opi kantapään kautta. kyllä susta viel biitintekijä tulee:) keep on goin'
0   +1 +2