Snow Covers Your Sleep

Drown Me Blue | 02.03.2007 | Dark Metal
3:48

Drown Me Blue EP:ltä. Nauhoitettu, miksattu ja masteroitu Salossa, Studio Havenissa.

Säv. Markus
San. Evil Gargamel

8.38   3874 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=260294
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

no more answers
no more lies
no more deception

read the last verse
wintry nights
final decision

pale whiteness
soft layer, clean and pure
cold numbness
nothing more to endure

years of sadness
tears of woe
now they all have dried

stopped the madness
let it go
drained away your life

pale whiteness
rest eternal, peaceful sleep
cold numbness
down beneath in winter's keep

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Azag 02.07.2008
Äänimaailma sopii tähän teidän tyyliin hyvin. Jotenkin koen että tässä on jopa semmone pieni hilpeyden meininki, ei mitenkään loukkauksena:D mutta tuli semmoset fiilikset. Soitanta on kyllä tarkkaa, eikä laulussa valittamista ja kipalekkin on ihan ok. Ei vaan tämän veijarin kovaan päähän niin kolahtanut.

Kokonaisuus on mielestäni hyvä, mutta ei sen loistokkaampi. Tästä on toki hyvä jatkaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Johann 06.08.2007
Olipas muhkeat soundit. Plussaa niistä todella. Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
westis 27.07.2007
Tarttuva ja tasaisenvahvasti soitettu biisi. Laulu ei ehkä henkkoht. ole mieleeni mutta muu puoli biisissä osuu nappiin.
0   +1 +2
 
Zebhyr 25.07.2007
Hätäisenoloinen riuhtaisu. Rumpalin maneereja olisi syytä karsia ja hänen pitäisi keskittyä olennaiseen. Vokaaleista ei voi kehuja levitellä.
0   +1 +2
 
8
Tässähän on menoa ja vipinää... En vain saa siitä mitään irti... Vedättekö samaa juttua koko biisin ajan? En mää tiiä tää on ihan vaan mösssöööööö...
0   +1 +2
 
zenri 24.07.2007
Tämän tyyppinen meininki ei kyllä uppoa mulle yhtään, mutta voin sanoa soiton olevan varsin timmin kuuloista. Soundit ovat vähän liian pistävät. Laulu ärsyttävää kihinää omiin korviini, mutta uskoisin tämän joillekin uppoavan hemmetin hyvin, sillä tässä on varsin vakuuttava sävy kumminkin.
0   +1 +2
 
8
Joonas Y 23.07.2007
Hyviä riffejä tässä kyllä oli paljon ja vaihteluakin mukavasti. Viulut kuulostaa aika konemaiselta (johtuen varmaan siitä että ne on tietokoneella tehty). Laulajasta en oikein tykännyt. Melkein olisi instrumenttaalina toiminut tämä paremmin. Soundit potkii ja muutenkin on hyvä meininki. Soitto on tarkkaa ja taitavaa. Kyllähän tällaista kuuntelee mielellään. Hauskan kuulonen toi juttu tossa 1:50 kohdalla. Tuli aika paljon norther tästä mieleen.
0   +1 +2
 
10
Coivisto 20.07.2007
Parasta synan käyttoä mitä olen ylipäätänsä kuullut. Tälläisiä sävellyksiä ei tunnu joka tuutista tulevan. En tiedä miksi mä tykkään tästä ihan vitusti mutta niin vaa on. Tässä on enemmän potkua ku missää metalli bändissä mikserissä.
Lyriikat sopivat sävellykseen saumattomasti. laulu oli taas sitä hieman trolli örinän kuulloista poljentaa. Mistä mä en yleensä pidä mutta yhdistettynä tohon äänimaailmaan se on kuin kotonaan.
0   +1 +2
 
8
Taakka 02.03.2007
Hyvän kuuloista menoa! Soundit kohdallaan, synat tuovat biisiin mukavasti ilmettä, kitaroiden tukiessa koskettimien luomaa tunnelmaa. Bassokitaraa ei juuri kuule, mutta rumpujen miksaus on kohdallaan. Vokalistikin hoitaa hommansa hyvin, tosin ääni saisi olla asteen matalampi, ja vokaalit miksattuna hieman ylemmäksi. Nyt ne jäävät ikävästi kaiken muun taustalle. Kokonaisuutena mainio kappale pienillä puutteilla. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 
9
Paronie 26.07.2007
Olipas oikeasti hyvä biisi. Soitanta ja kaikki kohdallaan. Ei mitenkään yllätyksellinen biisi, mutta ketä se oikeasti kiinnostaa. Hyvää kamaa jatkakaa samaan malliin...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta