The Assault

Flower | 31.07.2011 | Dubstep
3:56
0.00   197 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=480079
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ravana 23.08.2011
Tämä toimi hyvin tuohon nimeen yhdistettynä. Sellaista epätoivoisen rynnäkön fiilistä hieman välillä, ja muuten sitten kai jotain suunnitteluvaihetta. Sellainen mielikuva tuli itselle. Vähän sellaista Supreme Commander -menoa tulee tästä mieleen, kun huomaa että vihulaisella on Salvation. Toimiva toteutus siis, itselle ainakin. Hyvä melodia 'kertosäkeessä' ja tuossa perusjunttausosiossakin on mukavasti melodisuutta.

Tuo liidi vaikuttaa jotenkin ylikompressoidulta minusta, se hieman häiritsee. Tuo alun liidi siis. Loppubiisissä se istuu kyllä jo paremmin mukaan noiden muiden säröisten elementtien kanssa, mutta jää häiritsemään hieman silti. Panin myös merkille, että aika monissa biiseissä, kuten tässäkin, oli side-chain -kompressointia käytetty vapaalla kädellä. Se alkaa kuulostaa minusta hieman puuduttavalta, jos se iskee silmille selvästi monessa biisissä. Siksi tuota liidiäkin tässä minusta olisi voinut vähemmän side-chainata.

Muuten en keksi valittamista. Saundit ovat hyvät. Mietin aluksi että basari olisi voinut olla jollain tapaa hieman jykevämpi, mutta toisaalta tuo menee hyvin myös. Hieman puuroista tuntuisi olevan bassoalueella, tai sitten en vaan tykkää enää nykyään bassosta kun kaikki biisit kuulostavat paremmilta hinoisella bassoleikkauksella... Mutta ehkä hieman selkiyttäisi, jos koettaisi erotella basso-osuuksia omille taajuuksilleen.
0   +1 +2