The 3 temples (JL Trance Remix)

JL Project | 26.02.2004 | Trance
10:14

Kymmenen minuuttinen trance pläjäys.
Omasta mielestäni tuli aika hyvä.

10.00   565 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=53944
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

G-Tune 26.02.2004
Soundipuoli kuulostaisi olevan aika hyvin hansikkaassa, kikki potkii ja basarikin kuulostaa suht toimivalta, kunhan ensin tottui tuohon kovaan reverbiin tuossa ylemmässä bassossa. Rakentelu on hieman tylsä, jotain viuhuvia efektejä sinnetänne lisää niin johan on elävämpi. En oikein pidä tavasta jolla esittelit tuon minuutin paikkeilla sisään feidaavan liidin.. muutenkin se kuulostaa hieman sopimattomalta biisin alkuvaiheeseen, melodialtaan ja soundiltaan.

2:00:sta eteenpäin oleva breikki ja nostatus ovat ihan mukavat. Sitten tulee taas biittiä ja liidiä kunnes....
Tuo 5:30 -> 7:xx kestävä breikki on ihan liian pitkä. Moneen kertaan ehtii odottaa nostoa, mutta lisää pianoa vaan tulee kehiin.. Piano kuulostaa alanuoteilla mielestäni todella hyvältä, mutta ylimmillä nuoteilla taas ei.
Seitsemän minuutin kohdalla ihan hieno perus-trance-nostatus perus-trance-liidillä. Melodia olisi saanut kehittyä johonkin suuntaan, tai koukuttaa tehokkaammin. Noh, en nyt kahden kuuntelun perusteella saa päähäni miten biisin melodia menikään, eli se ei ehkä ollut se tarttuvin.

Kaikenkaikkiaan: Soundit suhtkoht kunnossa, mutta biisissä on hieman laahaava ja löysän oloinen meno. Myös rakenne on hieman tylsä, sillä ensimmäisen breikin jälkeen en löytänyt enää uusia elementtejä seuraavaan viiteen minuuttiin. Tulipas paljon tekstiä :)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 26.02.2004
noi kitarat ois voinut olla kovemmalla, mutta tosi hyvä biisi
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat