Fake Israelis

Kekkonen Kepponen | 10.01.2004 | Psytrance
6:46

2003 tehty progressiivinen ja melodinen biisi hyvällä masteroinnilla ja monipuolisella biitillä. Ehkä paras KK-nimellä julkastuista biiseistä.

9.00   625 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=48268
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 16.03.2005
Kickissä saisi mielestäni olla jollain tavalla enemmän puhtia, ehkä jotain pogosäätimen venkslausta kaipaisi tai jotain, en tiedä. Ei huono mutta voisi olla parempi, siis. Kuten irkissä mainitsinkin niin melodiat ovat tässä alkupuolella vähän turhan suomisoundit, ts. eivät mielestäni noudata kovinkaan korviamiellyttäviä linjoja.

Kokonaisäänimaailma heiluu hassusti vasemman ja oikean kanavan välillä, luo aika toimivan efektin. Hyvät soundit joskin vähän turhan tunkkaiset. Haitsu on ehkä vähän tylsä. 3:20-kohdassa tiivistyy aika hyvin se mikä minua häiritsee suomisoundimaisissa biiseissä, jotenkin sävelet kulkevat niin hassunhauskoillaa mutta tyhjänpäiväisillä poluilla, ettei osaa lämmetä.

Suvanto loppupuolella on toimiva ja herättää odotukset. Saisi kyllä räjähtää vielä enemmänkin, mutta tuo yksinkertainen melodia on kyllä tyly ja häiriintynyt, skulailee! Aijoo, snaresoundista piti sanoa, että se oli vähän töks.

Hyvä mutta ei osunut ihan täysin maalitauluunsa.
0   +1 +2
 
9
Keksigrilli 10.01.2004
tää oli ihan loistava biisi
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat