Tuutulaulu

Lesbian Pain | 23.04.2010 | Ballad
4:48

Hieman erilaista tunnelmointia yön pimeisiin tunteihin.

9.33   570 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=421852
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Lautajaska 12.07.2011
Todella vähällä on saatu paljon ja jotain elämää suurempaa aikaan. Upean shamanistinen tunnelma. Tuo delay pizzicatoviulussa on mielestäni hyvä, se antaa rytmin tälle. Kun tämä loppuu, on istuttava hetki aivan hiljaa.
0   +1 +2
 
-jones 14.10.2010
öö,ää,öö.. Ei ota Erkkikään selvää, että onko tää tehty tosissaan, vai ei ? Hämmentävää ja erittäin uniikkia tavaraa tämä kappale alusta loppuun.
0   +1 +2
 
9
Jamsteri 05.06.2010
Täytyy yhtyä noihin aikaisempiin kommentteihin. Kalevala tosiaan tuli mieleen niin Twight jo mainitsikin. Lisäksi tuli mieleen jokin Siperian heimokansoista kertova dokumentti, jossa olen varmasti kuullut samantapaista ääniraitaa. Loi mielikuvia ja tunnelmia. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
Haava 04.05.2010
Hyvä fiilsi tässä. Erityisesti tykkään tuosta soitetusta viuluosuudesta. Se näppäily oli muuten kiva, mutta itse varmaan olisin jättänyt sen delayn siitä pois. Todennäköisesti vieläkin riipivämpi olisi ollut. Nyt kun tämä on pöyrinyt puolituntia taustalla parin aktiivisemman kuuntelu kerran lisäksi, niin pitää sanoa, että on tämä vaan hyvä.

Fiilis. Kaikki.
+2   +1 +2
 
10
Twight 24.04.2010
Tässä on jotain Kalevalamaista. Tulee mieleen pientä lasta yksin hoitava äiti, joka on väsynyt ja melankolinen. Lapsi huutaa yöt kuukausi toisensa perään ja äiti ei saa unta. Äiti ei laula tuutulaulua enää lapselleen vaan itselleen.
Äänimaailma on tumma ja sumuinen. Olet saanut yhdistettyä äänet älyttömän hyvin toimivaksi äänimaailmaksi.
Olo on euforinen. Kappale miellyttää minua. Se ei yritä tavoitella mitään. Monet kappaleet yrittää ja ne eivät onnistu.
Tekninen toteutus jää kaipaamaan hiomista. Hioutuminen teknisissä asioissa tapahtuu ajan kanssa, kun musanteon jotkut vaiheet alkaa jollain tapaa rutinoitua.
Rytmit ovat kohdallaan ja äänimaailma.
+2   +1 +2
 
8
Stocco 23.04.2010
Hei täähän rullaa ympäri ja ympäri. Oon kuunnellu tän jo varmaa viis kertaa. Eli menevää. Tai siis uppoo. Mut en osaa sanoa mitään puolen tunnin kuuntelun jälkee. Aika melankolista. Sopii tietty tällee iltaan ku pitäs rauhottua mut en voi. Oon aina hektinen. Saan burnoutin ja sit hoilaan tälläsiä jossain laitokses.

Tää on kyl sillee tuotantos kruunu, et tää on sopivasti tasapaksu. Ei sellasta turhaa revittelyä moneen suuntaan. On valittu linja ja kuljettu se läpi. Nyt alkaa kyl sillee jännitys tiivistyy et millanen seuraava biisis on. Oot pyöriny superminimalistisilla keinoilla pientä ympyrää ja kohta se sulkeutuu tai sit oot Maija ja maailmanloppua ei tulekaan.

Saundit on hyvii. Kaikki ne. Rakenne on jees. Hieno kyl tää mikserin playeri nykyään. Varsinki tän biissin kohal, ku tätähän voi luupata koko yön.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta