Elämän vuorotanssi

3:25

Poppia tunnissa!

Sanat Ilona Kärkkäinen, sävellys (heh) Hannu Kuisma

Tämä vaatii hieman taustaa: Sain runon Elämän vuorotanssi ystävältäni Ilona Kärkkäiseltä syksyllä 2018. Tykästyin heti siihen ja runon ”sävellys” kaikkine kliseineen kesti ehkä viisi minuuttia. Samalla vauhdilla soittamaan muutama demokitara, basso, koskettimet jne. - kaikki pienen Fenderin vahvistimen läpi ja kertaotolla. Melkein valmista siis!
Seuraavana päivänä tuli Leikkimökissä (- se kotipajastudio siis) käymään kitaristi Jarmo Hokkanen. Pyysin että heitä tuohon jotain komppia. Nauha pyörimään ja minä samalla huusin sointuja Jarmolle (- joka kuuli teoksen siis ensikertaa). Ja siinä se, eka otto, hyvin meni - tähänhän ei aikaa tuhlata;). Jarmo joutui vielä soittamaan intro-/väliosan, se kun oli minulle aivan liian vaikea:)
Niin laulu sitten hautautui tietokoneen syövereihin vuodeksi odottamaan ”oikeaa” tuotantoa, ja että keksisin jotain hitaaseen C-osaan jonka olin biisiin laittanut. Jälkimmäiseen viimein oiva ratkaisu: vaimo Oili kertomaan näkemyksensä runon teemasta!
”Oikea” tuotanto jäi tekemättä, joten teos maailmalle ennen kiintolevypamahdusta. Rec-nappula tätä tehdessä oli päällä korkeintaan tuon tunnin, yhtään raitaa kun ei soitettu kahteen kertaan. Kuulehan senkin…

0.00   237 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat