Coffee For Two

Nysväämö | 07.01.2018 | Jazz
1:52

Mikseri.netissä ei taida olla montaa banjo-biisiä? Tai enhän minä ole tätä niin läpikotaisin edes kolunnut. "Coffee For Two" sekä muutama muu soittamani kappale olivat mukana Cinema Stradan mainiossa animaatiosarjassa "Herra Starkin joulukalenteri". Rummuissa Milla, minä kielisoittimissa. https://www.youtube.co...

0.00   183 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

jarpat 25.07.2018
Aivan mainio veto! Banjo on hilpeä soitin. Mahtava biisi ja varmasti myös mukava soitella tällaista. Mietin vaan, että kuinkahan monta yhtä hyvää syntyis, jos pitäis pusertaa "albumillinen" vastaavaa kamaa... no useampi varmaan kuitenkin.
+1   +1 +2
 
digius 24.01.2018
Eipä sopivampaa soundträkkiä animaatioelokuvaan voisi ollakaan! Tuo Hra Starkin joulukalenteri olikin mun ainoan männä jouluna, mutta sitäkin hauskempi; vastaavaan en ole kuuna päivänä aiemmin törmännyt. Banjon soittoasi jonkin kappaleen jo kuulleena, tuntuu kuin se olisi jopa pääinstrumenttisi, sen verran nätisti lirkuttelet niitä kieliä. Mukavasti rullailee ja taipuu 20-luvun jatsin suuntaan. Kontra- tai jokin naru/ämpäribasso tietysti kruunaisi koko keitoksen.
+4   +1 +2