Hymn for the Moon Boys

Polonium | 02.02.2018 | Ballad
4:57

Oodi kilpailu

8.67   410 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Ari Jalokinos 21.06.2019
Erittäin haastava biisi soittoteknisesti. Hitaan rytmin pitäminen kasassa niin että groove säilyy vaatii tiukkaa yhteensoittoa. Biisissä on ideaa ja se onkin tässä se paras anti. Tämä ansaitsisi uuden käsittelyn ja mietinkin että onko tää tehty erillisinä raitoina? Lopputulos voisi olla mehukkaampi jos vähintään kitara-basso-rummut vetäis pohjat yhtäaikaa, mieluusti koko bändi kerralla. Perusteemaa soittavan kitaran tuplaaminen toisi tuhdimpaa soundia, toisena vaihtoehtona kosketinsoittimen lisäys tuomaan kevyttä mattoa koko paketin alle. Mielenkiintoinen biisi vireys-, ja lauluteknisistä pikku puutteistaan huolimatta.
0   +1 +2
 
9
BVR 12.02.2018
Vahvat The Cure -vibat tuli heti kun laulu alkoi. Sehän nyt ei taas alkuunkaan ole huono asia, nuorempana en voinut sietää moista muniinpuhaltelua, mutta viimosen kymmenen vuoden aikana mielipide on muuttunut rankasti. Niinkuin J.H mainitsi niin Lontoo ja pieni klubi tulee vahvasti mieleen tästä. Ehkä olisin kaivannut pikkasen kaikua meininkeihin mukaan, niin se olisi mukavasti vienyt vielä lähemmäksi kuuta, mutta mainio veto tämä on näinkin!
0   +1 +2
 
NaNa_ 09.02.2018
Nätti. Sai aikaiseksi liitelyn hippiajalle (jota tosin en koskaan itse päässyt elämään). Komppikitaroissa sekä lauluissa juuri sopivissa määrin "epävireisyyttä", joka on ok kuunneltavaa leirinuotiolla. Niin kuin pyydettiin, niin en kehu enempää :) Ihan OK +(+) tämä on :)
+1   +1 +2
 
J. Hifish 04.02.2018
Mulle tulee mieleen tästä, että tää vois olla punkaikakauden jälkeisen Lontoon esikaupinkilaisbändi soittamas jossain pienellä clubilla. Täs on kyl jotain tosi kiinnostavaa, niin bändin saundissa kuin laulajankin. Kyl mä tykkäsin. Parempi kuin ihan ok :)
0   +1 +2