Tribute to Trance

SnowAngel | 01.07.2005 | Trance
5:50

Ehkä jossain määrin yksinkertainen trancemassaan hukkuva vuodatus genrelle, jota kymmenien yritelmien jälkeen oli pakko yrittää saada paremmin hanskaan. Julkaisuhetkellään parhaiten omista trance-biiseistä onnistunut kipale. Vuosi 2004.

8.00   724 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=141281
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
juzuz 15.10.2005
ihan kivan kuulone kipale, mutta jotenki nuo kaikki synthit ja toinen basso tulee yhtäkkii tohon...muute iha OK
0   +1 +2
 
Kokki! Tules tänne! Bassot on miksattu jotenkin täysin seinille, kuin pohjaanpalanutta kaurapuuroa. Argh. TB-303 tyyppinen sequense vähän myös ylikeitetään ja melodiakuviot eivät myöskään täytä al dénte määretelmän syvintä olemusta. Sekavaa soppaa on syntynyt ja suolaa on liikaa. Parempi putsata leikkuulauta reippaalla ranteen notkautuksella fairyä ja aloittaa lähtöruudusta uudelleen. Muutama pirteä idea ei valitettavasti tätä pystynyt pelastamaan. Komppu 64 kävi katsomassa meininkiä jossakin kohdassa joka oli ilahduttavan nostalgista.

Vika ei ehkä ole kuitenkaan reseptissä, vaan toteutuksessa. Ehkä uusi hella olisi paikallaan? Mitä käytät monitorointiin? Sääli sinänsä. Ei mulla ollut mitään fiilistä lähteä nuijimaan kenenkään vaivalla tekemää biisiä muusiksi. Minkäs teet kun korvat ei kestä. Jätän arvosanan kuitenkin pois. Saattoihan tässä olla ns. kulinaristinen muuri. Eli mä en vaan tajua. =)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat