Scaremongers Guild (asm'07 edit)

4:13

Kappale voitti Assembly'07 instrumental music -compon. Kyseessä on huomattavan määrän saksia saanut editoitu versio, joka sisältää kuitenkin (turhan) outron, jota ei kuultu kilpailuversiossa.

10.00   1485 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=287770
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
kivetär 13.11.2009
Todella hienoa!!! Kaikki kappaleet järjestään. Sen vokalistin kun vielä jostain löydät, niin avot.

Terkuin, ex-työkaveri emäntineen
0   +1 +2
 
10
Eremita 15.08.2007
Ei voi muuta sanoa, kuin että loistava veisu, jota jaksaa kuunnella useammankin kerran.. paljon nostattavia kohtia, kertosäe suorastaan loistava. Jatkakaa samaan malliin ;) Miltähän kappale kuulostaisi jollain näteillä vokaaleilla varustettuna? kenties mies- ja naisvokaaleja kumpiakin.. hmm :)
0   +1 +2
 
10
Mahtavaa kikkailua, koskettavia rauhallisia väliosia, kaukaisia säväyttäviä melodioita ja mahanpohjassa tuntuvia nostatuksia.

Tässä kappaleessa on lähes kaikki mitä hyvältä power metal biisiltä voi toivoa. Ajatus lentää jonnekkin warhammerin raudan, lyijyn ja veren raiskaamaan maailmaan, jonka karu tunnelmallinen ympäristö suorastaan imaisee sisäänsä tehden helvetistä kauniin ja luoden kaunista toivoa ja saatanallista raivoa sotureiden sydämiin. Tulipa mieleeni myös eräs helvetin nostalginen amigaräiskintä mikä ei todellakaan ole mikään huono juttu se. :)

Olen kuunnellut kappaleen jo kohta kymmenisen kertaa ja se puristaa yhä tiukemmin otteeseensa. Joissain soundeissa on silti vielä hieman toivomisen varaa, kuten muutamassa kohdassa rumpuläiskytys kuulosti jokseenkin munattomalta. Muuten kibale on suorastaan nerokas ja lupaus tuosta paremmasta versiosta Unburried Conceptionille aiheuttaa suoranaista kutinaa housuihin.

Tämä oli ehkä paras kuulemani power metal biisi joten jumalauta työn alle tuo kappale heti tai Janne perseraiskaa sut. ;P
0   +1 +2
 
10
Mc Dragon 11.08.2007
Kokonaisuutenaan biisi toimii moitteetta... komeilla ja kauniilla melodioilla täytettynä.. jyllää kyllä täysillä alusta loppuun, sopivasti vaihteluakin.. laulu puuttuu mutta muuten kyllä toimii he#% hyvin..:) yeah!
0   +1 +2
 
10
Jussi Huhtala 09.08.2007
Pirun komia ralli, ei voi muuta sanoa!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta