Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Odotukset?

Kun kutsutaan bändi soittamaan johonkin tilaisuuteen,niin yleensä on järkevää ottaa ensiksi selvää millaista musiikkia bändi soittaa,ja arvioida kutsuttavan juhlaväen musiikkimaku. Eli jos paikalla on paljon iskelmäväkeä,niin EI oteta Rockbändiä. Jos halutaan kuulla poppia tai teknoa,niin otetaan mahdollisesti DJ.

Nyt kun bändi on valittu,ja on aika soittaa,niin kappas,mihinkäs ihmiset katosivat? Eikös nämä pidäkään Rockmusiikista? Hyvää hyvyyttään järjestäjä tulee kysymään että voisimmeko soittaa jotain "humppaa,kun nämä ihmiset ovat humppaväkeä?" Vastaus on tyly.."me soitetaan rokkiva,meidät on kutsuttu tänne soittamaan rokkia,meidän biisilistassa ei oo karitapioo,sori"

Puoli settiä soitettuamme,pidettiin tauko. Joku iskee cd:ltä täyslaidallisen Dance Now XVII tai vastaavan ihanan poppishippishoppislevyn. Ja tämä näytti uppoavan väkeen kuin puukko vanhaan tätiini. Pikkuhiljaa alkaa selvitä,ettei bändin valitsija ole koskaan kuullut bändin musiikkia. Loppuilta menikin siinä sitten kituessa.

Tykkäsin kyllä meiningistä,ensimmäinen oma kokemus lavalta soittamisesta,jännitys laski todella nopeasti. Ja täytyy myöntää,oli paikalla muutama joka ymmärti elävän musiikin päälle ja yritti pitää menoa yllä..huonosta fiiliksestä on turha syyttää bändiä,jos se soittaa hyvin..ja se soitti. Olimme vain väärissä bileissä..

Kirjoitettu Friday 16.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: