Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Hittejä

Kun katselee mitä Suomalaiset ovat vuosikymmenien aikana kuunnelleet, niin täytyy kyllä sanoa, että huhhuh!


Ison Deen hiteistä saa jopa tarinan: KAUAN sitten oli hyvä PIILOPAIKKA. Sinne pakenin aina VÄHÄN ENNEN KYYNELEITÄ. Oloni parannuttua, pullon viinaa juotuani, lähdin tepastelemaan KESÄKATUA. Siellä näin juopon muusikon, HILJAINEN KITARA kaverilla, ihmekkö tuo, sammunut kun oli. Naista alkoi mieleni tekemään, SUO KUTSUN MAARIT huusin, kaikki katsoivat ihmeissään, muistin nimen väärin. Kokeilin uusiksi ja huusin; REBECCA, mutta kaikki ihmiset kävelivät ohi vaan. Istahdin hetkeksi penkille, katselin kun TUULIVIIRI pyöri hiljaa katolla, tasasin hengitystä, laskin SEITSEMÄN KERTAA SEITSEMÄN ja huusin; ANGELICA! Ei onnistunut vieläkään..

Nukahdin kännipäissäni hetkeksi ja kun heräsin, VAIN LUNTA KAIKKIALLA näin. Hetken ihmeteltyäni tapahtunutta, päätin, että nyt se on menoa, TÄYTYY JOTAIN YRITTÄÄ. Olin ylpeä itsestäni. Nousin penkiltä ja päätin naisen itselleni löytää. SE EIKÖ TODISTA ETTÄ MUUTUIN !
Ilma alkoi kylmenemään, joten oli pakko mennä TUULENSUOJAAN. Katsoin viereeni, siinäpä vasta upea olento oli. Ajattelin, että HÄN ON LEIDI. Katsoin häntä ja ehdottelin vähän tuhmia. Hän vastasi; VAI NIIN, VAI NIIN, kääntyi ja alkoi kusemaan seisaaltaan... Hyi saakeli, kyllä hävetti! Siitä paikasta juoksin bussi-asemalle ja ostin lipun KUUSAMOON!

Jonkin aikaa pohjoisessa asuttuani tapasin sen oikean vihdoin. Takkatulen loisteessa hän sanoi; TAHDON OLLA SULLE HYVIN HELLÄ. KAIKEN SULLE ANTAISIN. Joopa joo, ajattelin. Hän jatkoi; ME VAIN..... Hermostuneena keskeytin hänet ja sanoin; Viitsitkö ottaa myös sukkahousut pois, SILLOIN VASTA KAIKEN SAAN...

Paljon myöhemmin( n. 9kk),kun olin poistunut koko maasta, sattuneista syistä, päätin kotiväelle ilmoittaa, että olen elossa ja kaikki on hyvin. Kirjoitin postikortin jonka lopussa luki; Terveisin poikanne täältä maailmalta. EAST VIRGINIA!

Eikö DANNY ole kova jätkä? Syvä kumarrus!

Klo 0455 Hyvää yötä ja huomenta!

Kirjoitettu Saturday 04.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: