Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Tapahtuma nimeltä normi viikonloppu

Plah, pitkään odotettu yhteiskeikka Helsingin pelimannien kanssa peruuntui mitä vittumaisimmalla tavalla ja mitä luonnottomimpaan aikaan. Liekkö siitä ollut seurauksena jälleen yksi tapahtuma nimeltä "normi viikonloppu". Asianosaiset tietävät mistä on kyse ja asianomattomat joutuivat kärsimään kuten tavallista. Horrorpunk-kitaristin ja sivutoimisen reportterin, H.C. Kuivalan pseudoreportaasi tavoittaa hienosti vastaavanlaisen tapahtuman tunnelmia:

"VÄSYNYT PULSU SAA TÖISTÄ LOMAA


Tamperelainen viikonloppu: juomapelejä, hodareita ja 30 tölkkiä laivakaljaa.


Hämeenkadun opiskelija-asunnossa on sunnuntaina aamupäivällä yhdentoista aikaan epätodellinen tunnelma. Tyhjiä pizzalaatikoita lojuu kymmenittäin, samoin kuin tyhjiä tupakka- ja tulitikkuaskeja. Paikka olisi pullonkerääjälle aarreaitta, sillä pöydillä on nopeasti laskettuna ainakin 200 tyhjää olutpulloa ja tukku tölkkejä.

Huoneen valot ovat pois päältä, mutta noin kahdenkymmenen opiskelijanuoren, eli pulsun, silmät loistavat kirkkaina. Huoneen nurkasta kuuluu ärräpäitä, savolaissyntyinen pokaporukka pelaa suosittua juomapeliä.

-Ei väsytä yhtään, vaikka olen nukkunut koko viikonlopun aikana viisi tuntia. Välillä olemme käyneet Teboililla syömässä hodareita, mutta muuten olemme perjantai-iltapäivästä lähtien vain juoneet, 46 laivakaljaa viikonlopun aikana kuluttanut Kaarlo, 23, kertoo ja korostaa pelifiiliksen olevan huipussaan. Hän ja 19 muuta pulsua ovat kokoontuneet "Normi viikonloppu" -nimiseen tapahtumaan, jossa saa pelailla, käyttää huumeita ja tehdä alkoholin kanssa mitä tahansa laillista niin kauan kuin jaksaa.

Viina kiristää hermoja


Vaikka tapahtuman pääjärjestäjä, Juha Silmämaali, 23, oli laatinut viikonlopun ohjelmaan vapaamuotoisen juomapeli-turnauksen, monen pulsun huulilla käyvät alkoholijuomat joka sekunti.
-Raaka viina voi vaikuttaa mielentilaani. Välillä menee hermo kun juominen ei suju. Silloin saatan olla aggressiivinen ja huutaa muille, Kaarlo sanoo. Aamulehden kotimaan sivuilla kerrottiin sunnuntaina, että Euroopan unioni uhkaa kieltää väkivaltaiset juomapelit. Miten pulsut suhtautuvat uhkaukseen? - Ihan turhaa. Eivät ne pysty mitään kieltämään, Kaarlon kaveri Juuso, 26, vastaa.

pressipassilla korvasta sisään ja toisesta ulos


Aivan kaikki eivät pysyneet pystyssä edes energiajuoman ja kofeiinitablettien avulla. Opiskelijayksiön viereisissä tiloissa pötkötteli sammuneita pulsuja. -Muisti ja taju tässä menevät. Viime viikolla samassa tapahtumassa muistan menneeni uimapatjan päälle nukkumaan ja heräsin tietokoneen näppäimistön päältä. - Kun juo tarpeeksi tulee pehmeä olo. Ei se vaarallista ole, kun ollaan sisätiloissa eikä esimerkiksi liikenteessä, itseänsä Pyörä-Markiisiksi tituleeraava nuorimies huomauttaa. Entä millaisia oireita juoppuhulluille tulee, kun arki alkaa tapahtuman jälkeen? Minä menen täältä mummon juhliin. Siellä ei saa pulsustella, Juuso harmittelee. -Ei maanantaina ole ihan pakko mennä töihin jos ei jaksa. Omalla luvalla saa olla pois, Kaarlo väittää ja nauraa päälle.
-Se taisi olla pulsuhuumoria, jota ymmärtää parhaiten vain toinen pulsu."

22. tammikuuta 2007

Kiitoksia Heikille hengentuotteista joita näin lainailen, tätä höpöä lisää muunmuassa
Kojootin vieraskirjassa

juha

Kirjoitettu Monday 29.01.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: