Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

SonicCell

Jep, tulipa tuossa testattua Roland SP-555 Sampleri, hauska peli, muttei sovi minun käyttöön. Laite voisi olla vielä parempi jos tuo integraatio Tietokoneen kanssa olisi loppuun asti tehty, esimerkiksi Korg toimitti kaoss pad:n mukana editori softan jolla sample siirtyi usb väylää pitkin koneen ja kp:n välillä sujuvasti. SP-555:n kanssa homma hoituu CF korttia siirtämällä tietsikan kortin lukijan ja SP-555 korttipaikan välillä, rasittavaa. Myös omituinen CF-kortin korruptoimis bugi löytyi, SP-555 formatoi kortin FAT32 ja korruptoi filesysteemin silloin tällöin, tuloksena SP-555 ei boottaa jos CF on sisällä laitteessa. Ratkaisuna toimi: formatoida kortti tietokoneella FAT filesysteemiksi.

No se SP-555:stä ja asiaan...
Roland SonicCell on sekä audio interface että täysiverinen syntikka efekteillä. SC:n mukana tulee itsenäinen hallinta ohjelma sekä vst-plugin muotoon koodattu hallinta moduuli, joka on tarkoitus ladata vst-host ohjelmaan kuten sonar ja moni muu. Hallinta ohjelman kautta valitaan jokaiselle 16 kanavalle oma instrumentti ja muut parametrit. Kun kappale on valmis, voidaan lisätä yksi audio raita, jonne tallentuu koko projekti audio muodossa usb-liitännän kautta, eli siis ei tarvitse vetää audio piuhoja soniccell:stä tietsikkaan, siinähän ei olisi mitään järkeäkään ;)

SonicCell:n soudit ovat Fantomista tuttua kauraa, soundit ovat todella hyviä, painottuu perinteisiin instrumentteihin, joiden valikoima on huima, pelkästään erillaisia piano variaatioita löytyy toistakymmentä, kuten muitakin instrumenttejä, joten pelkästään pätsien selailuun menee helposti koko tuottava työaika.

Kirjoitettu Tuesday 25.11.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: