Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Sooloilua..

18.07.2009 - Pitkästä aikaa uutta!

Eipä ole hetkeen kirjoiteltu tännekään. Oon lisäilly suurimman osan infoista mun Facebook sivustolle. Että sieltä löytyy ja saa fanittaa, hakemalla nimimerkillä Pismi pitäis löytyy fanisivusto samantein.

Ninjameiningin musavideo julkaistaan todennäköisesti pian, WUHU!! Että sitä lättyä myös hankkimaan kunhan levy jukaistaan!

Studiolla ei ole päässyt käymään hirveästi kaiken häsellyksen takia mutta ensi kuussa tulossa muutosta ja saadaan varmaan toi levykin tänne :) Vielä kerran EPstä en uskalla velä luvata sen enempää kuin että se ilmestyy tänne. Ja toivottavasti pian. Pitää nyt vielä katsoa että moniko raitainen siitä tulee. Koska tällä hetkellä on niin paljon erinäisiä projekteja päällä. Infoa tulossa.

-----

17.04.2009 - Pismi - Vielä Kerran LP EDISTYYY

Biisei oon kirjoitellu tässä vaikka viimisen viikon pyörinykki kipeänä. Molemminpuolisen ihailun Kerhon toinen live-esiintyminen tapahtuu Virroilla Mayday-tapahtumassa 8.5 etä jos on lähistöllä ni hemmetti paikanpäälle!!!
(http://www.maydayvirrat.fi sielt voi kattoo lisää infoa)
Vielä Kerran LP edistyy myäs mukavasti. Koulussa on kiire ja kesän alussa pääsee sitten kunnolla panostamaan tuohon. Tässä kuitenkin pieni katsaus kyseisen levyn annista:

01. Mis mun koti on
02. Vähän niinku läpällä (vier. Sheri)
03. Aurinkoa ja sadetta
04. Tuu mukaan
05. Karnevaalit (vier. VP Vuori)

Ei sitten oo missään järjestyksessä. Mutta tuolta näyttää tällä hetkellä, ja lisää tulee todennäköisesti vielä saman verran. 10 rallia levylle..

Varmat vierailijat siis VP Vuoren sekä Sherin lisäksi ovat Nurjapuoli sekä Ulo. F.O:n kanssa pitää kahtoa jos saadaan rakennettua vai jääkö ralli sitten myöhemmälle pitkäsoitolleni.

Näillä mennään!!
Kirjoitelkaa mielipiteeeeiiitäää!!!!!

-----

28.03.2009 - Pismi - Vielä Kerran EP

Juupelis joo... Aloitin eilen uuden eepeen kyhäämisen. Tällä kertaa Vielä Kerran EP -nimeä kantavalla eepeellä vierailee Nurjapuoli, Sheri, Mike, F-O, VP Vuori sekä Ulo. Pituudesta en vielä ole varma..2 biisiä kasassa. Maksimissaan 10biisiä tulossa mutta kahtellaan... Kesän hujakoilla varmaankin valmista.. tai katsoo miten tässä nyt ehtii nauhoitella ja miksaillakiksailla..
Olkaa kuulolla ja seuratkaa tilannetta.. Lisää infoa tulossa myöhemmin..
Levy äänitetään tosiaan meikäläisen uudella studiolle Helsingissä. Wippii.

-K

-----

19.01.2009 - Mikillä tapahtuu!!

Vuosi lähtenyt mukavasti käyntiin, MIK on saanut uusia biisejä kasaan ja ensimmäinen keikkakin lähestyy piakkoin.
Uusia biisejä kasaantunut ja ollaan bändi saatu kasaan. Live-meiningillä eteenpäin ensikuussa, kun albumin nauhoitukset alkavat.
Tällä hetkellä veisulista näyttää tältä:

Overture
Soita herra Bradylle
Oletko yksin?
En tiedä ja tämä on totuus
June
Suloinen Lapsi?
Vihaan aurinkoa, koska se ei sytytä savukettani


Vielä tulossa:
----
Kuuma ilta, pitkä yö
Kuka sinä olet?

Tästä eteenpäij :) Musaa maistiaisia tulossa jossain vaiheessa kuhan saadaan promokuvat kuosiin ja myspace sivustot valmiiksi.

-----

11.01.2009 - Uutta vuotta ja uusia biisuja!!

Noni, tulihan sitä vietettyä aika railakas joululoma ja nyt virkein mielin takas koulun penkille.
2kko oli nauhoittelemassa tuossa vähän aika sitten uutta biisiä "Sopivasti Seksikäs vier. Sheri" joka julkaistaan todennäköisesti tässä jossain vaiheessa. Asuntola Räps julkaisi uuden kappaleen ja muutenkin vuosi lähtenyt mukavasti rullaamaan.
Tuli taas pohdiskeltua ja sovittua erään ulkomaalaisen artistin kanssa yhteisestä kappaleesta. Nimeä en ala vielä julkaisemaan, sen saa selville sitten myöhemmin kun biisu alkaa saada muotoaan. Kaunis ääni, ja varmasti erikoinen biisu tulossa. Tästä kuitenkin lisää sitten tuonnempana.
Nyt kahtelee jos sunnuntai-illan päätteeksi saisi vähän vokaaleja aikaseksi kun huomenna onneksi vielä vapaapäivä :) jesjesjoo.

-----

16.12.2008 - Pientä muutosta M.I.K:n!!

Heissanssaa ja näin kaikille, tässä pienen pohdiskelun ja tarkkailun johdosta ensivuodelle julkaisua havitteleva M.I.K on sopinut hoitavansa levy-materiaalin sekä keikka-esiintymiset livenä. Bändi alkaa olemaan kasassa joten saadaan enempi genreen sopivaa fiilistä/jamitusta aikaiseksi. Oottelen innolla tammikuun alun reenejä ja jatkoa...

Mut nyt hyvät joulut ja uudet vuodet!!

-----

04.12.2008 - Hyvvää joulun odotusta kullekin!!

Jees, tässä taas lomat lähenee ja Helsinki kutsuu. Wuhhuu, onneks tuli veronpalautukset ja Kelan tädit muisti taas opiskelijaa. Tässä toissapäivänä käytiin Tampereella kahtomassa erästä keikkaa ja siellä mieleen juolahti taas liuta ideoita levylle. Biisi käsittelee kasvamista lapsesta aikuiseksi, ja niitä asioita jotka on minulle ollut tärkeitä tällä ajanjaksolla. En mä nyt syvällisempää infoa osaa antaa mut menköön, biisin kulkee nimellä "Aikuseks".
Ja jatkoa sitten luvassa mööhemin..

-----

26.11.2008 - 3!

Sain pitkästä aikaa Miken kiinni ja sovittiin yhteisestä biisistä soololevylleni. Se on käytännössä jo valmis.
Kappale kantaa nimeä Kerro mitä mä tein jossa vierailee myös In-Team Allstarsista tutuksi tullut NaNa.
Tällä mennään ja vauhdilla eteenpäin :)
Ensivuoden puolella rupeen kyhäileen Nurjapuolen kanssa biisiä kunha herra saapuu takaisin Virrat Rock Cityyn. Sitä ootellessa ja uusia biisejä kehitellessä....
nykyinen veisulista:

AIKUSEKS
VAPAAPÄIVÄ ELÄMÄSTÄ (vier. F-O)
EILISEEN (vier. SHERI)
KERRO MITÄ MÄ TEIN (vier. MIKE & NANA)

p'z aim aut.

-----

21.11.2008 - Hulluutta!

Pakko mainita... Tässä on mulla vielä pari muutakin prokkista tulossa.. biisejä nettiin eli siis maistiaisia tulossa toivottavasti piakkoin ja levy ensi vuonna ulos.
Ja mikä mahtaa olla kyseessä..noh.. Molemminpuolisen ihailun kerho:n esikoisjulkaisu.
Kyseinen kokoonpano johon kuuluu mä sekä Markus (Sheri) työstää paraikaa hirmuisella tahdilla tiukkaa jazz-painotteista hiphop henkistä musiikkia studiolla.
Luvassa tulossa ennenkuulumatonta meininkiä ja toivottavasti saadaan ensivuodelle myös muutama keikkakin kasaan :)
Tällästä luvassa. Pakko hehkuttaa!

BIISILISTAKIN ON KASASSA:
Tällä hetkellä "valmiita" biisejä ovatten:
1. Soita herra Bradylle
3. En tiedä ja tämä on totuus
4. June
7. Vihaan aurinkoa, koska se ei sytytä savukettani

..tulossa:
2. Oletko yksin?
5. Suloinen lapsi?
6. Kuuma ilta, pitkä yö


Levyn taustapiruna toimii Markus H. (Sheri) sekä mä ain jos satun paikalle hyvään aikaan. Levyllä kuullaan myös liveinstrumentteja kuten saxofonia jne..
Miksauksesta/masteroinnista vastaa Markus H. sekä minä.

Tällä hetkellä suunitteilla on painaa CD-formaattiin levyä x-määrä kappaleita mutta voi olla että mikäli hyvä tarjous saadaan niin levyä voi hankkia myös vinyyliversiona ;). letsii...

-----

17.11.2008 - Uutta!

Ah, tänään on hyvä fiilis. Sain "Vapaapäivä Elämästä" biisin lainit valmiiksi, ja oon todella tyytyväinen kyseiseen biisiin.
Eikä hyvät jutut loppunut siihen. Sain SiM:ltä kaksi uutta klippiä joita fiilisteltyäni hetken sain uutta kipinää ja ideaa seuraavalle biisille.
Tosiaan, pitää tässä nyt sen verran selventää että oonhan mä noita biisejä levylle tehnyt jo useamman..mutta hyväksyttyjä levybiisejä on vasta kaksi :D ei siis meinaa sitä että teen biisejä pelkästään levylle vaan että parhaat päätyy, muut julkaistaan sitten ehkä soolosivuilla jossain vaiheessa. Jos julkaistaan ollenkaan..voi olla että keikoilla voi olla mahdollista kuulla mutta sen näkee sitten myöhemin..
Koulussa on hullua eikä aikaa tunnu nyt jäävän ollenkaan sooloprokkikselle.
Tässä vielä on kaikkia keikkoja tulossa ja treenailua on pakko harrastaa.. mut onneks en oo vielä lyönyt itseni enkä muidenkaan kanssa lukkoon mitään sen suurempaa päivämäärää milloin levy tippuu. Ensi vuosi on hyvä, olkoon se sitten ennen kesää tai joulumarkkinoilla mutta ensi vuonna kuitenkin.
Nyt kikkaileen takas biisin kanssa..

Lisää juttuja tulossa sitten kun on asiaa kertoa.

-----

11.11.2008 - Heippa taas kaikkille!

En oo paljoon näitä päiväkirja osioita kirjoitellut mutta päätin nyt aloittaa tämän kun on kerrottavaakin :)
Päiväkirja osion vanhemmista viesteistä löytyy tulevan vuoden levyjä joita olisi tarkoitus saada julkaistua, näistä mainittakoon ainakin tuleva Kadonneet jatko-osa sekä NaNa & Pismi kauan odotettu Kahdestaan-albumin julkaisu.

Kuitenkin miksi tämän topikin avasin ja päätin kirjoittaa, on aloittaa pienimuotoinen hypetys tulevasta soololevystäni.
Aikaisemmin olen julkaissut Pismi - Läpällä, Tosissaan EP:n jonka voi mikseristä ladata sekä Pismi & Mike - Tosissaan, Läpällä EP Vol.2 joka myöskin löytyy www.mikseri.net/eepeet osoitteen alta. Sieltä vaan hakemaan.

Sooloja nyt on muutamia tullut vuoden aikana tehtyä ja muitakin julkaisuja, mutta ajattelin, että ensi vuonna 2009 julkaisen oman, henkilökohtaisen ensimmäisen soololevyni. Levyn nimeä en ole vielä pahemmin kerennyt pohtia mutta kun sen aika koittaa, niin infoilen siitä täällä.
Tarkoitus olisi pitää TEIDÄT, rakkaat kuulijat, tietoisina soololevyni rakennus- ja valmistumis- vaiheista.

Tällä hetkellä olen saanut kasaan 2 kappaletta. Hullua.. :D
Yhden levylle tulevan kappaleen pystyy ladata sekä kuunnella soolosivuillani www.mikseri.net/pismi
Kyseinen kappale elämästäni, "Eiliseen" johon sain vierailevaksi tähdeksi Markuksen (Sheri, Lepakkotiimi).
Hänen tuotantoaan pystyy tarkastella osoitteessa www.mikseri.net/lepakkotiimi.
Suosittelen.

Toinen, melkein nauhoitusta vaille valmiina oleva kappale on nimeltään "Vapaapäivä Elämästä" jossa vierailee Sauna Ent.istä tutuksi tullut F-O.
Tästä ei tämän enempää, mutta voin luvata että biisistä tulee älytön!

Pyrin kokoamaan levyn omien mielipiteiden, tunteiden sekä omien tapahtumien kautta, joten perus, hullut kännäily ja biletys biisit jäävät pois. Vaikka nekin asiat ovat osa minun elämääni. Sen näkee sitten että mitä tapahtuu..
Biisejä on kirjoiteltu kuutisen kappaletta mutta niiden tarkoituksesta en vielä tiedä, onneks tämän levyn kanssa en pidä kiirettä ja tahdon toteuttaa tämän juuri omalla parhaaksi näkemälläni tavalla.

Biiteistä koko levyllä vastaa FatAss Productions jonka tuotantoa voi löytää mikseristä kaikista minun projekteistani. Voipi olla että yksi oma biittikin eksyy levylle...sen saa nähdä sitten.. ;)
Suosittelen vierailemaan heidän kotisivuillaan ja mikäli biitit natsaa niin eikun hankkimaan ;)
www.fatassproductions.com

Levyn äänityksen sekä miksaamisen hoidan itse.
Tahdon saada itse kokemusta sekä saada levystä juuri oman näköiseni.

FEATIT:
SHERI (LEPAKKTIIMI)
F-O (SAUNA ENT.)
VP VUORI & NANA (IN-TEAM ALLSTARS)
NURJAPUOLI
MIKE

Toivottavasti jaksatte odotella...

Ja toivon tosiaan että kirjoittelisitte tänne omia mielipiteitänne ja odotuksia levyn teemoilta ja miksei muutenkin.
On mukava kuulla palautetta omista kappaleistani ja siitä millaisia odotuksia teillä mahtaa olla.

"Aika kuluu, ajat muuttuu, mut mä en, ikinä unohda aikoi menneit"
-Kristian

Kirjoitettu Tuesday 11.11.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: