Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

uudet päivät, uudet ajatukset.

2006! Se on alkanu ja se on alkanu vauhdilla. Aika vaa katoo niinku hiekka tiimalasist, sitä vaa kattelee kuinka se häviää kunnes tajuaa et se on poissa.
Musiikin teko jatkuu edellee fiiliksen, voimavarojen,inspiraation, jne mukana. Musiikissani kuvastuu aika paljon aina omaakin elämääni käsittelevät aiheet, mutta niinhän se on. Ei voi ottaa jos ei myös anna.

Pyrin tekemään "enemmän iloista" aihettakin tuonne listani jatkoksi (koska iloa tässä maailmassa on vaikka kuinka), mutta minkäs teet kun olen tälläinen pohtiva ihminen.Tuppaa tulla tommosia freestyleinä aloitettuja juttuja joista sitten tekee vähän valmiimpaa materiaalia.. Koitan etsiä tuolta äänitekasettejen, paperilappujen ja tiedostojen seasta jotain repäisevän repäisevää. (klo on 1:28.. ymmärtäkää väsymykseni)

Lukio painaa päälle joten en ehdi aina tekemään kaikkia featteja joten älkää hyvät ihmiset hermostuko ja alkako ilkeiksi jos en vain jaksa :/ Nhiin. Musiikkia tehään hyvänolon ja fiiliksen takia, ei stressin ja ilkeilyn. (Eiköö?:DD?)
Alan huvittamaan itseäni, joten painun pehkuihin.

Kyselkäähän edelleen jos featit kiinnostaa ihan rohkeasti vaan ja kuunnelkaa, avautukaa, tykätkää, vihatkaa, rakastakaa, tehkää mitä teette MUTTA kuunnelkaa IHMISET MUSIIKKIA ! rakkautta.

Kirjoitettu Tuesday 24.01.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: