Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ah ah ajatuksia!

Päätin avautua tänne pitkästä aikaa taas.


Mulla on kauheesti mielessä kaikkea mutta nyt kun minun pitäisi ne tänne kirjoittaa se tuntuu todella vaivalloiselta. Ärr mikä siinä on.
Noh kuitenkin. Yritetään nyt vähän. Päästää irti.

Laulaminen on edelleen minun suuri rakkauteni. Koitan kokoajan kehittyä laulajana, tulkitsijana ja sanoittajana. Toivottavasti sen pystyy kuulemaan. Palautteita on kiva saada, jopa huonoja ja on mahtavaa tietää että jotkut siellä fiilaa tätä mitä teen. I will promise to do my best jatkossakin.

Laulutunneilla on tullut opittua vaikka ja mitä uutta ja tarpeellista, mutta pysyn edelleenkin ja tulen varmasti pysymään aina fiilis-artistina, että joinakin päivinä se laulaminen on vaan niin ihanaa ja helppoa ja letkeetä ja joinakin se ei vaan meinaa onnistua. Tämä pätee varmaan kaikkeen mitä teen. Kuten sanon "Välillä taivaassa, välillä haudassa."

On todella upeeta että mua on siunattu tuottajilla jotka uskoo muhun. Kiitos et ootte tukena.
Kiitos myös musafrendeille, jotka jaksaa tsempata mua sillo ku usko meinaa loppuu.
Samoin kaikki ne tyypit, jotka tykkää tästä mitä teen ja kerrotte vielä sen mulle. Se on mulle uskomattoman tärkeetä, uskokaa ja tietäkää se.

Featteja on kiva aina duunailla ja nauhotussessiot on aina puhdasta kultaa. Joukossa tulee paras fiilis, sellasia lisää. Nauhottelen omat juttuni aina mun kotistudiossa yksinään yleensä, joten sit ku pääsee tyyppejen kanssa fiilaa hyvää musaa ja nauhottelee sitä osaa arvostaa iha eritavalla.
Kyllä te tiiätte. Se energia, se on uskomaton !

Ei muuta ku onnea kaikille artisteille, muistakaa uskoa itteenne ja tehä sitä mikä tuntuu itestä oikeelta. Pysykää aitona ja kirjottakaa biisinne iha mistä ite haluu avautuu. Se on iha turha miettiä mitä muut haluu kuulla. Tä on mulle ainakin mahdollisuus saada mun ajatuksia kuuluviin ja ite rakastan kuulla biisei missä on oikeesti sitä sieluakin mukana. Sellanen musa iskee ainakin muhun parhaiten...

Ei muuta kun rauhaa, rakkautta ja mussaakkia ! Sitä tullee, tullee ja tullee !
Ihanaa kesää kaikille vielä ja muistakaa nauttia kaikesta lämmöstä.

Katja kuittaa.

Kirjoitettu Wednesday 11.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: