Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 19/2009

Maanantai meni laiskotellessa ja MM-lätkää katsellessa.

Tiistaina käytin BMW:n huolossa.

Keskiviikkona puuhastelin päivällä kesäkauden avajaisten järjestelyjä ja katselin illalla MM-lätkää.

Torstaina julkaistiin Mr Lothar & Nora – Vanhasuola janottaa video osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina Van Der Median kuvausryhmä tuli kuvaamaan minusta TV-Neloselle tulevaa dokumenttia. Päivä meni juoksevia asioita hoidellessa, kuuden aikaan kurvasin huvilalleni ja ensimmäiset vieraat saapuivat melkein samaan aikaan. Seiskalta paikalle kurvasi lisää porukkaa ja hiukka myöhemmin vielä muutama autollinen ihmisiä. Ensin porukka otti hiukka aperatiiveja, sitten siirryimme grillikatokselle ruokailemaan jonka jälkeen olikin sauna/uima-allasbileiden vuoro. Minä itse ehdin ennen ruokailua tehdä yhden suihinotto arvostelun ja suorittaa yhden koeajonkin, tosin niin taisi muutamat muutkin ehtiä heilutella peittoa ruokahalua nostattaakseen. Saunomisen ja uimisen jälkeen olikin sitten hyvä jatkaa biletystä DJ Cranen huolehtiessa musiikista. Dokumentin kuvaajat viihtyivät kemuissa puoleen yöhön saakka ja he saivat kyllä sellaista materiaalia että uskon dokkarista tulevan mainion. Kuvaajien poistuttua kemut jatkuivat vielä muutaman tunnin jonka jälkeen oli ihmisistä veto sen verran poissa että yksi toisensa perään hakeutui nukkumaan.

Lauantaina dokumentin kuvaajat tulivat jo kymmenen aikaan kuvailemaan aamutunnelmia, minä olin tosin herännyt jo pari tuntia aiemmin. Kahdentoista jälkeen läksimme käymään Mäntyharjun keskustassa baarissa ja kaupassa, samalla reissulla haimme yhden tytön junalta. Päiväretken jälkeen oli vuorossa ruokailu ja laiturin paikoilleen laitto, sen jälkeen ehdin vielä käydä saunomassa ja sitten pitikin jo keskittyä katsomaan Suomen Pelkokertoimen jakso jossa minä olin kilpailemassa. Illalla kemuihin tuli vielä kuusi uutta ihmistä. Puolen yön jälkeen päätimme lähteä käväisemään paikallisessa baarissa josta palattuamme kello olikin jo kolme. Jossain vaiheessa DJ Crane hyytyi, mutta onneksi paikalle oli saapunut DJ Topi joka jatkoi musiikin soittamista aamun saakka.

Sunnuntaina osa porukasta läksi jo aamusta ajelemaan koti kotejaan, mutta osa jäi vielä ottamaan aurinkoa ja grillailemaan. DJ Topi piti huolen siitä että kukaan ei nukkunut luukuttamalla musiikkia sellaisella volyymilla että naapuritkin varmaan kuulivat vaikka heidän talonsa onkin sellaisen matkan päässä että niitä ei edes näy. Jossain vaiheessa limusiinikin sitten vihdoin lähti kohti Helsinkiä ja minä jäin huvilalle yhden tytön kanssa kahdestaan.

PS. Voit katsoa minun fiilikset Suomen Pelkokertoimen kuvauksien jälkeen osoitteessa http://www.nelonen.fi/pelkokerroin-videot/videot.asp?videoId=6010&cat=0&page=3

Kirjoitettu Monday 11.05.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: