Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

kuka puhui päälleni?

vitun munat, posliinit mielellään...sheivattuna kuka tahansa on seksikäs, ihanan kiimainen, oli sillä kimi räikköselläkin liukas kyrpä yönä, jolloin se jenniä lähti paukuttaa...saas nähdä onko jennikin vienyt kimiltä miehisyyden, ne ihanat persekarvat?

dum dum dum ja 156bpm pauhaa takaraivossa...genrestä ei helvetin tietoakaan, tarvitseeko edes olla, kysyitsä jotain?
ei pysty kyllä pygee niiden daijujen kanssa, jotka väittää että musiikki voi tappaa henkisesti pientä ihmistä...vauvoilta pitäis kuulemma jo kohtu-kodin aikaan suojaa suuret hevi-konsertit...voi tulla elin-ikäiset traumat;) mitä helvettiä? teknoa ja yleensäkkin kovaa menoa vältellen...

...on se, vauvoilta...niin myös koko kansalta,musiikki boikottiin ja ruvetaa kävelee oikeesti niiden sauvojen kanssa tuolla rauhaisella lenkkipolulla...koirankakkoja välillä moitellen naapurin irman kanssa, jonka kanssa tietenkin omaa samanlaiset tuulipuvut, top-sportin alennus laatikosta,puhumattakaan aviomehestä...joka miesten kanssa viettää golf-iltaa ravintola mermaidissa.

miten suureksi voi tämä paskasta kerääntynyt kupla kasvaa poksahtamatta? mielestäni musiikki pitää meidät koossa ja kasassa, siinä missä seksikin, joten kaikki kohtatoverini..maha pystyssä, reilusti vain heviä paukuttamaan ja veetiä sinne äijän haara-kuontaloon, kyllä posliinia on mukavampi lipittää;)

sallitkaa minun hiljentyä...

Kirjoitettu Sunday 14.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: