Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kukkalapio update vol. XXVVII

Kukkalapio update vol. XXVVII



Säästän varsinaisen uutisen vasta loppuun ja jauhan tässä sitä ennen muutaman kappaleen verran paskaa.

Perjantai 1.8 Viikko töitä takana ja kalja maulla
Kylmänä kesäiltana maistuu lämmin olut ja anniskelupaikkana toimii tällä kertaa Calle. Touni-Samppa Biljardiottelussa läiskitään miehiset 1-5 lukemat taululle Sampan hyväksi. Sudden death finaalissa on hienoa urheiluspektaakkelin tunnelmaa, kun molemmilla on vain musta jäljellä ja sitä taidottomat tunarit yrittävät pussittaa useammankin vuoron ajan siinä onnistumatta. Olo on kuin ensimmäistä yhdyntää yrittäessä. Tuskan hiki valuu pitkin ohimoita ja keppi on kokoajan kovana kädessä, mutta ei vain uppoa sisään. Tunnelma on niin voimakas, että sitä voisi leikata veitsellä. Samoin myös hajua, Callen olut on laittanut kaikkien suolet sekaisin. Katsojina toimii Jontte ja Hannu, jotka nostavat lopulta onnellisen voittajan kuninkaan tuoliin. Voiton juhlinta on päättyä fiaskoon, sillä ilmaan heiteltävä Samppa on lähellä lyödä päänsä pöydän reunaan.

Muutama olut naamariin ja sitten Gringoon. Touni ja Jontte menevät matkan samalla pyörällä ja tämäkin on lähellä päättyä fiaskoon ja kallon halkeamiseen. Fyysisiltä vahingoilta kuitenkin vältytään.

Gringossa olutta koneeseen ja Slaitilan luokse juttusille. Aiheena jälleen tietenkin Kukkalapion comeback. Tällä kertaa olemme kuitenkin enemmän tosissamme kuin koskaan aikaisemmin ja comeback näyttää todennäköisemmältä kuin edellisillä kymmenillä kerroilla. Kukkalapio monumentti tulee nousemaan tunkiosta ja se nousee pitkänä ja kovana! Tässä vaiheessa lähtee tekstari Reefille, joka on uhannut muuttaa takaisin Vaasaan. Tähän on saatava varmuus! Vastausta ei tietenkään tule, mutta se ei estä suunnitelmien laatimista. Biisejä ja sanotuksia luodaan. Nämä ovat tietenkin jo tätä kirjoittaessa unohtuneet.

On aika vaihtaa anniskeluliikettä ja kohteeksi valitaan Pullo. Slaitila ja Samppa irtautuvat omaksi onnekseen seurueesta. Touni yllyttää Jonttea kikkelinpaljastukseen Gringon edessä ja tämä päättyykin siihen, että yllyttäjä itse heiluttaa omaansa Gringon edessä olevan marmoripaalin päällä. Mitään ei kuitenkaan näy, siitä pitää huolen yön tuoma turvallinen pimeys ja kesäillan kylmyys. Jontte ei omaansa malta paljastaa. Miehellä oli varmaankin orastava heijari. Sitä höppänää varmaan ujostutti.

Pullossa nestetankkaus, öljyn vaihto ja kiertämään. Tyhjältä näyttää tämäkin kapakka. Väkeä kuitenkin rupeaa valumaan pikkuhiljaa paikalle, kunhan sana on vain ensin kiertänyt kadulla saapumisestamme. Jontte on känässä ku käki ja lopulta valomerkkiä kohti tultaessa mies katoaa tyystin. Joko kebabille tai naisiin? Veikkaisin kuitenkin, että ensin kebabille, sitten naisiin ja lopuksi vielä kerran kebabille ennen alapääpesua ja nukkumaanmenoa

Touni herää aamulla tekstarin piipitykseen. Vittu. Reef raivoissaan kertoo kyllä tulevansa Vaasaan syssymmällä, mutta ei niin pitänyt siitä, että olin soitellut sille kymmeniä kertoja pitkin yötä ja aamua.

Nonii! Eli Kukkalapio kasataan ja uskallan lyödä ainoan jäljellä olevan kivekseni vetoa siitä, että tällä kertaa se myös toteutuu!


Minä menen nyt kakalle.


Edit 6.10.2008. Pelkään kivekseni puolesta, mutta ei tämä comeback vielä epic fail ole. Reefin muuttoa vielä odotellaan ja sitten pläjähtää hommat käyntiin.

Edit 21.2.2009. Epic failihan tästä tuli. Kivekseni tuhoutukoon..

Kirjoitettu Saturday 02.08.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: