Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Harvesteria odotellessa...

Tällä viikolla treenattiin Nilsiässä Eetun tyttöystävän luona jokunen päivä ja saatin meidän keikkasetti aikalailla valmiiksi. Meillähän on kasassa nyt kuusi biisiä ja kaikki niistä alkaa olla pientä hiomista vaille valmiita. Aika nopeassa tahdissa olen noita lauluja pojille kiikuttanut silmällä pitäen loppukesän keikkaa harvesterrockissa mutta hienosti on poijjaat opetellut kappaleet.

Suurin timantti taitanee olla meidän ensimmäinen yhteinen sävellys "Murtuneet", joka on minulle itselleni ollut haasteellinen opeteltava, varsinkin Villen tekemä c-osa, johon tämä sellistimme tyylilleen uskollisena on pukannut kasan seiska- ja ysi- ja ties mitä sointuja sellaisessa järjestyksessä että ei olis mulle heti mielen tullut. Mutta ei se mitään, sillä opinpahan minäkin jotakin uutta vanhan kaavoihin kangistumisen sijasta.

Jänskättää vähäsen, sillä Harvesteri on meidän ensimmäinen vähän isompi keikka. Toivon että säät olisi suosiolliset, että äänentoisto ja tekniikka yleensäkin pelittäisi ja myös sitä, ettei meille tulis pahempia mustia aukkoja kesken soiton ja ennenkaikkea että lavalla oleminen tuntuisi varmalta ja mukavalta, silloin ei pikku kämmitkään tekis mitään.

Mutta näillä mennään, ensi viikolla vielä viimeiset treenit ennen h-hetkeä ja sen jälkeen ajatukset suuntautuu uusien äänitysten tekoon jollakin Eetun uudella superäänitysvehkeelllä, jonka se on viimeisillä kesätyörahoillaan hankkinut. Juuri nyt se on varmaan leikkimässä sillä hienolla laitteellaan ikionnellisena! :)

Niin ja kylläpä sillä Eetulla oli mielessä myös aika mainioita sointukiertoja ja kitarajuttuja, joiden ympärille saisi rakennettua varsin mainiosti biisin tai pari. Samoin itsellä on jotakin laulunalkuja takataskussa.....

katsotaan mitä se syksy tuo tullessaan.

Kirjoitettu Sunday 29.07.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: