Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Taas vauhdissa...!

Lyhyen hiljaiselon jälkeen on triomme saanut jälleen tulta alleen tulevan keikan myötä. Esiinnymme perjantaina 9:pvä K-Klubilla Kuopiossa, jonka johdosta olemme hurjan innostuneita! Ensimmäinen OMA keikka meille :)

Lisäksi aloitimme uusien biisien nauhoitukset ja huomattavaa on, että kaksi niistä on meidän yhteisiä sävellyksiämme! Ja siksi jotakin aivan muuta. Samoin kolmas tuleva biisi on muovautunut yhteiskäsittelyssämme akustisesta versiosta suoranaiseen avaruustyyliin hupsuttelevine sähkökitara sooloiluineen. Parhautta!

Tällä viikolla jatketaan nauhoituksia selloilun ja laulun merkeissä, sillä kitarat alkavat olla jo kutakuinkin purkissa. Uusimpaan kappaleeseen, jolla ei oikeastaan ole vielä nimeä, onkin tulossa aika mahtipontiset kitaroinnit.. Biisi on muutenkin aika rankanpuoleinen, ja sieluni lepää sitä laulaessani. Vihdoinkin uskalsin päästää synkimmät sieluni solmut valloilleen! Näiden poikien kanssa se ei ole ollenkaan vaikeaa.

Ja vielä sen avaruusbiisin (Toisen maailman prinsessa) lisäksi on toinen yhteinen slovaribiisimme, Murtuneet, jossa tullaan kuulemaan pitkätukkaisen kitaristimmekin laulua. Kappale on siis duetto, tarinanomainen balladi joka on jo saavuttanut jonkinaisen suosion lähipiirissämme. Vakiintunut keikanlopetusbiisi!

Että tämmöisiä tällä erää, en malta odottaa että saadaan laulut valmiiksi ja tänne ihmisten kuunneltaviksi. Haluamme kuitenkin tehdä parasta mahdollista jälkeä (johon muuten onkin paremmat mahdollisuudet nyt, sillä studiovermeemme koki aikamoisen uudistumisen Eetun kesätyötulojen myötä) joten emme hätäile nauhoitusten kanssa.

Kohta tulee joulukin!

Kirjoitettu Wednesday 07.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: