Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Leijona

Luonne: Leijonat ovat narsistisia romantikkoja. He eivät ole olemassa maailmaa varten vaan maailma on olemassa heitä varten. Hän haluaa ihailua ja herättää yleisössä tunne-elämyksiä. Leijonien elämä ei koskaan tule olemaan leijonan mielestä täydellistä, leijona löytää aina jotain korjailemista tai kehittämistä elämästään. Toisaalta tämä saa leijonan pyrkimään aina eteenpäin ja löytämään uusia uria elämäänsä. Hän voi myös lähteä etsimään elämänsä puuttuvaa asiaa liian helposti uusista ihmissuhteista, vanhojen suhteiden kustannuksella. Leijona on kiihkeä, spontaani ja ilmaisukykyinen. Hän on suorapuheinen, arvovaltainen, luova ja on hyvin periaatteellinen.

Leijonan ulospäinsuuntautuneen ja itsetietoisen kuoren alla on kuitenkin äärimmäisen herkkä sielu, joka haavoittuu herkästi. Tämä herkkyys kuitenkin takaa sen, että leijona on lämminsydäminen ja hyvää tarkoittava. Leijonan kaipaaman ihailun toteuttaminen maksetaan ihailijalle monin kerroin takaisin. Leijonat ovat intensiivisiä ystäviä, he pitävät ahkerasti yhteyttä ystäviinsä! Leijonat vaativat valtavasti huomiota ja hyväksyntää herkän sielunsa koossapitämiseksi.

Rakkaus: Leijona hurmaa karismaattisuudellaan. Leijona on rakkaudessaan kiihkeä, lämminsydämminen ja omistautuva. Leijona vaatii kumppaniltaan yhtäläistä kiihteyttä ja tunteellisuutta ja sitä saadessaan leijona kohtelee kumppaniaan kuin kuninkaallista!

Harrastukset: Leijona harrastaa oman ulkomuotonsa palvomista... Herkän sielunsa ansiosta leijonat ovat yleensä hyvin taiteellisia. Näin teknologian aikakautena leijonat, erityisesti miespuoliset, ovat niitä jotka käyttävät teknologiaa hyväkseen kaikin puolin, kylläkin viihdyttääkseen itseään.

Ulkomuoto: Leijona haluaa näkyä ja vaikuttaa olemuksellaan. Leijonan ja varsinkin miesleijonan tunnistaa helposti hänen leijonanharjastaan, oli se sitten tuuhea tai iän kaventama, silti se on aina tyylikäs ja näyttävä. Leijonan karisma myös huokuu vaatimattomimmankin varren näyttämään kuninkaalliselta.
Leijonan tunnistaa helposti myös silmistä. Ne ovat puolikuun muotoiset ja hieman surullisen oloiset. Leijonan silmistä yleensä myös helposti näkee hänen väsyneisyytensä. Mikä ihmeellisintä, en ole koskaan tavannut täysin (tavallisen) siniharmaasilmäistä leijonaa! Yleisimmin leijonan silmät ovatkin tummanharmaat, vihreät, ruskeat tai kellertävät, sinisistä silmistä löytyy vähintää keltaisia pilkkuja...

Kirjoitettu Tuesday 24.07.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: