Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Työt loppuu --> Taas lisää biisejä

UDF-kassulta siis yks biisi jo jaossa. Tsekatkaa. Solid Soililta myös matskua tulossa jakoon jahka ehdin äänittää. Soolosta teen myös kasetin. On kysytty myös Lost Snowflake-kassusta, jota olen lupaillut. En peru lupaustani.

Työt loppuu!! Se tarkoittaa ekstra-aikaa ja intoa. Jatkan kuitenkin SKIT SHOWN tekemistä XROSSRADIO.COM iin. KUUNNELKAA SITÄ!!!

Tänään lähden viikonlopunviettoon Pirkkalaan. Kotio!! Tiedossa kämpän siivousta. Sen pitää olla valmiina ottamaan hirveä tavaramäärä vastaan nykyisestä Helsingin kämpästäni. Muutto kotiin on edessä töiden loppumisen takia. Ei harmita.

Nintendo-bisnes menee hyvin! Ihmiset ostaa kasibittistä. Turtles-kamakin menee kaupaksi. Kiitokset sille jäbälle, joka myi hyvään hintaan Party Wagonin. Siitä on katto rikki mutta kirpparilla on kalliilla toinen romu Turtleauto, jonka käyn poistamassa ja otan siitä katon tuohon.

Kutkuttaa jo tehdä seuraavaa sooloa. Toisaalta olisi kiva tehdä vihdoin 3 vuotta sitten aloitetut soolobiisit purkkiin ja julkaista. Se on suuri haaveeni ja ikuisuusprojekti. Kyseessä on OIKEASTI ensimmäinen sooloni. Sen piti tulla ennen "Lost Snowflakea".

Toisaalta haluaisin taas tehdä neliraitakassun ja sylkästä nopeesti niinkuin tämä nyt julkaistu sooloni Solid Soil.

Kirjoitettu Friday 16.07.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: