Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

OUuuh shooo!!! UUTTA MUSAA!!

Vaikea uskoa että viimeisestä päiväkirjamerkinnästä on jo useita kuukausia.

Kirjoitan tätä Kasin studiolla, jossa olen äänittänyt yhteen singleen jotain. Lisäksi olen kovaa vauhtia vääntämässä UUTTA SOOLO-LP:tä, jonka pitäisi tulla ulos heti juhannuksena. Feattaajia paljon kehissä ja tällä kertaa hmm.. erilaisempaa materiaalia, suoremman linjan hiphoppia aika lailla 90-luvun puolivälin/lopun hengessä.

No joo... Konffaa odotellaan. Siellä nähdään ja soitellaan. Hitsi, rahanmenoa ei voi estää. Pitäisi mennä katsomaan Living Legends tiistaina Helsinkiin ja seuraavana tiistaina on KRS One Tukholmassa! Ei voi vaan missata. Sieltä sitten suoraan konfferenssiin keskiviikkoiltana. Tämä on suunnitelma, eli levynteolla on tulipalokiire! Toivokaa ja veljet tietää mitä tän projektin puolesta pitää nyt tehdä ankarasti!

BOOMBOX on kesätauolla ja palaa kuvioon syyskuussa. Koittakaa kestää.

On ollut tässä mielessä jälleen sama hajoilu kuin viimevuonna, huomaan. Kumpa juhannus ei tulisi (lue edellisistä). Tai oikeastaan kumpa en olisi laiskotellut talvea vaan tehnyt levyn jo silloin valmiiksi. Olisi voinut ulkoilla ja nauttia alkukesästäkin. Mitenkäs se Uptown Poets projektimme yksi biisi menikään? "Kun kesä viimein pitkän talven jälkeen rantautuu niin kolme jätkää studioon ahtautuu" tai jotain sinne päin.

Kirjoitettu Saturday 11.06.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: