Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Homovittu3 - Leif, Homotrack-stara

Jürgen wucherung sein. - Jorma on kuollutta lihaa.
Hautajaisiin saapuu Leif. Leif väittää olevansa Jorman poika.
Karmea vittu ei tahdo osallistua Jorman hautajaisiin ja kertoo Jorman olleen ihan vitun homo kusipää. "Vitut!" huutaa Leif ja raiskaa karmean pillun persettä. Karmea pillu lähtee karkuun.
Nyt kaikki todellakin uskovat, että Leif on jorman poika.

Leif kuulee uudesta ihan vitun tykistä musatyylistä, homotrackista. Homotrackia soitetaan homofonilla.
Leif päättää hankkia itselleen homofonin.
*das instrument geschäft* - *Musiikkikaupassa*
"No vittu homopäivää herra musiikkikauppias! Tulin ostamaan sellaista uutta homofoni -instrumenttia, se nimittäin on ihan vitun siisti juttu, onkos teillä tällaista homofonia?""Ja vittu kyllä löytyy! Hintaa ois tollaset 1099e.. sinulle, koska olet sen vitun paska-idiootti homo-persläpi Jorman poika.. normaali hinta ois 899e mutta homovittupersläpi Jorman pojan pitää maksaa vähän enemmän!"
"No vittu! Mutta pakko minun on saada sellainen homofoni, maksan sen 1099e"
"No vittu kiitoksia paljon! Toivoisin, että et enää koskaan tulisi uudestaan asioimaan liikkeeseeni!" huutelee kauppias Leifin perään.

Leif lernen aus homofon spielen. - Leif oppii soittamaan homofonia.
Leif soittelee homofonia pitkin katuja ja toreja. Ihmiset eivät anna Leifille penniäkään koska hän on paska-homo idiootti Jorman poika. Leif on köyhä homofonin soittaja vaan. Leif oppii tekemään omia homotrack biisejään. Leif muuttaa toiseen osavaltioon, jossa ihmiset eivät tiedä hänen olevan Jorman poika.
Nyt kaikki ihmiset ihastuvat Leifin soittamaan homotrack musiikkiin. "Leif on mahtava! Homotrackki o kova juttu!" ihmisjoukot huutelevat. Leif soittelee pikkuisissa homobaareissa kunnes hänet buukataan suureen stadion konserttiin.
Nyt kansa huutaa Leifin nimeä jokapuolella, Leif tekee myöskin kivasti rahaa homotrackin soitolla. Leif julkaisee homotracksinglen ja homotrackalbumin ja hommasta tulee jättimenestys.

12 vuotiaat tytöt tanssivat homotrackin tahtiin. "Vitun siistiä" Leif karjuu homotrackin melun seasta. "Hoo-moo traack, über alles tee-een ager oberst fick-een deutsch-ee staats!" Pikkutytöt laulavat Leifin uuden singlen "homotrack oberst staats":in mukana.
"Homotrack oberst staats":sta tulee listaykkönen koko euroopassa.
"Minä hallitsen!" Leif ajattelee ja kaataa lisää shampanjaa lasiinsa.

Erään suuren konsertin jälkeen nuori tyttönen tulee Leifin takahuoneeseen. Leif tarjoaa tytölle alkoholijuomia. Tyttö tulee humalaan ja tahtoo nussia Leifin kanssa. Leif saa mahtavan erektion.
Leif nussii pikkupillua "pikkupillun nussiminen on vitun siistiä" karjahtelee Leif pyyhkiessään penistään. Sitten Leif tajuaa mahtavan jutun. "Minähän voinkin nussia näitä tyttösiä jatkuvasti kun olen homotrack -stara!" "Minulla on urheiluauto ja suuri linna.. vien tyttöjä linnaani ja nussien tiukkoja pilluja kaiket päivät!"

nyt Leif elää todellista staraelämää linnassaan. Leif nussii nuoria tyttöjä ja se tuntuu todella hyvältä. Leif nussii pikkupilluja koska Leifistä persee nnussiminen tuntuu pahalta ja aikuinen pillu on ihan löysä.

Poliisi on kuullut juttuja Leifin linnasta. Poliisi tekee huumeratsian leifin linnaan, koska paikallinen poliisipäällikkö on sitä mieltä, että homotrack on huumemusaa. Poliisit kääntää koko linnan ympäri, mutta eivät löydä mitään.
Poliisi ei pidä Leifistä ja raiskaa Leifin persettä koska Leif on rikas sika poliisin mielestä. Leif haastaa poliisin oikeuteen ja voittaa jutun poliisia vastaan. Poliisit todellakin vihaavat vitun Leifiä.
"Vittu! meidän täytyy saada se Leif jostain kiinni!" Karjuu poliisipäällikkö. Poliisi ratsaa Leifin linnan uudestaan. tällä kertaa poliisi tarkistaa jokaisen linnassa olevan henkilöllisyyden. Poliisi huomaa, että linnassa olevat tytöt on kaikki vähän saatanan nuoria. "Sinä saatanan homotrack-homofoninsoittelija pedofiili oot nyt vittu vähän kusessa!" "En tiennyt tyttöjen olevan niin nuoria!" walittaa Leif, mutta mikään ei auta Leifiä tällä kertaa.

Leif pääsee vankilasta 3 vuoden ja 8 kuukauden jälkeen. Leifin omaisuus kului oikeudenkäyntiin joten Leifin täytyy aloittaa taas alusta. Leif tienaa pikkurahoja soittelemalla homofonia saatanan paskaisissa homobaariluukuissa.
"Ja vittu taas! Elämä köyhänä taitelijana on ihan paskaa.." Leif valittaa taas yhden homobaariräkälässä soittaessa vietetyn illan jälkeen.
Kukaan ei enään muista Leifin menneiden vuosien mahtavia homotrack-hittejä.. kukaan ei osta Leifin uusia albumeja. Paska menestys saa Leifin masentumaan.
Leif ostaa pullon vodkaa. "Vodka on vitun hienoo!" huutelee leif horjahdellessaan pitkin öisiä katuja. Leif unohtaa murheensa juodessaan vodkaa ja soitellessaan homofoniansa pikkuisten paskaisten homobaarien nurkissa.

Leif jää auton alle ja kuolee keskelle katua 27 vuotiaana.
Leifin kuolemasta tulee suuri mediakohu. Televisiossa on dokumentti Leifin elämästä.
Leifs platte herausgeben firm herausgeben special edition 11 DVD und 5 cd box aus Leifs muzik zahlen 299e gleich sie gehört aus Leifs sterben. Sie machen neu herausgeben alte jahren ab Leifs sterben.
Nyt kaikki yht'ökkiä muistavatkin Leifin vitun siistin homotrack musan. Ihmiset saapuvat suurin joukoin suremaan Leifin haudalle. Leifin musiikkia julkaiseva yhtiö julkaisee 11 DVD:n ja 5 CD:n special -edition boxin Leifin urasta hintaan 299e - välittömästi kun saavat tiedon Leifin kuolemasta. He julkaisevat levyjä joka vuosi Leifin kuoleman jälkeen.

Kirjoitettu Monday 06.02.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: