Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

When i grow up.

Sitte ku musta tullee iso nii mää haluan muutta asumaan sellaseen kommuuniin, jossa on vaan kaikkia mukavia tyyppejä. Johonki luonnon lähelle missä ois aika rauhallista vielä. Ois sillee että kenenkään ei tarvis tehä mittää tyhmää työtä vaan kaikki tekis vähä jottai mikä ois oikeesti hyödyllistä. Ja sitte siellä ei ees tarvis olla mitenkää hullun paljon masseja ku elettäs sillee aika lailla vaatimattomasti että vaatteita valmisteltas ite ja sitte siinä pihalla ois sellane kasvimaa että siinä vois kans kasvatella kaikkee niinku perunoita ja porkkanoita ja vaikka tomaatteja ja kurpitsaa ja vaikka mitä. nii niitä voi sitte syyä. Ja omena puita ois kans siinä pihalla. Se piha ois niinku sellane puutarhamainen. Ja siellä ois keinu.
Ja sitte aurinko paistaa aina ja on lämmintä. Tai aika usein ainaki. Joskus täytyy tietysti sattaa vettä, mutta on vesisadekin ihan kiva. Ainaki jos se on lämmin. Pyykit sais sitte ripustella ulos narulle kuivumaan ku ei sada. Sitte kuunneltas sellasta lepposta mussiikkia ja tehtäs myös ite. Ja sitte ois mukava ku kaikki aina vuorotellen sais tiskata ja lakasta ja pestä pyykkiä ja kaikkia mitä nyt siellä pittääki sitte tehä. Mutta kaikki tekis sen aina mielellään. Iltasin vois kokoontua nuotion ääreen tai kynttilän valoon jutteleen ja lauleleen, ku joku soittelis kitaraa ja sit jottai muitaki soittimia mitä haluaa.
Sitte joskus sitä vois laajentaa sitte ku saahaa lapsia nii siinä vois asua monta perhettä aika lähekkäin ja ne lapset vois leikkiä yhessä ja kaikki auttas niitten hoitamisessa. Ja niillä ois turvallista kasvaa siellä.
Tietenkään aina ei vois olla helppoa mutta ongelmat ois aina ratkaistavissa. Nii sitte vois taas tajuta kuinka hyvin kaikki on. And the sun keeps shining .. :D

Kirjoitettu Sunday 22.08.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: