Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 5/2010

Maanantaina käytin Bemarin öljynvaihdossa.

Tiistaina kävin aamulla sukupuolitautitesteissä. Päivällä sovin että menen 27.2.2010 Jennan kanssa Erotic Night keikalle Evijärvelle, esiintymispaikkana tulee olemaan Hotelli-Ravintola TuuHet.

Keskiviikkona kävin ajamassa moottorikelkalla tunnin kaverini crossiradalla, sen jälkeen kävin kysymässä kelkkaani Mikkelistä variaattorin varahihnaa ja uusia ohjurirautoja.

Torstaina päivällä oli vuorossa ilmalämpöpumpun korjaajan vierailu huvilalleni. Matkalla huvilalle minä jouduin osalliseksi pikku kolariin, minun tullessa oikealta erääseen risteykseen vasemmalta tullut auto ei ilmeisesti havainnut minua ajoissa ja niinpä se vielä väistöliikkeen jälkeenkin viisti Bemarin keulaa sen verran että sen toisen auton kylki meni ruttuun takaovesta perään saakka vaikka Bemariin tuli vain pikku jälki eturekisterikilpeen. Illalla sovin vielä että menen 12.3.2010 Ladies Night keikalle Joki Taverna nimiseen paikkaan Vuolenkoskelle.

Perjantaina kävin aamulla hakemassa terveyskeskuksesta todistuksen siitä että minulla ei ole sukupuolitauteja ja sen jälkeen kävin hakemassa Mr Lothar Production vaatetoimituksen matkahuollosta. Kahdentoista aikaan yksi kaveri soitti ja pyysi minua moottorikelkkailemaan, koska minulla ei ollut muutakaan ohjelmaa niin nappasin kelkan Bemarin perään ja suuntasin crossiradalle. Aluksi ajoimme jonkin aikaa crossirataa ja grillailimme makkaraa, hiukka myöhemmin kun paikalle saapui muitakin kelkkailijoita päätimme lähteä käymään Vihantasalmella reittiä pitkin. Menomatka meni ihan hyvin, mutta paluumatkalla minä sitten onnistuin ajamaan kelkkani sen verran pois uralta että jouduimme hinaamaan sen takaisin reitille toisella kelkalla. Melkein heti sen jälkeen minun kelkka sanoikin sitten työsopimuksensa irti ja hyytyi keskelle metsää. Pikku remontin jälkeen saimme se taas kulkemaan eteenpäin, mutta hyytyminen toistui ja niinpä päätimme hinta minun kelkan lähimmän tien varteen ja hakea sen pois autolla. Sikäli kelkan hajoaminen osui todella huonoon saumaan että olin luvannut Jadelle että hän pääsee ajamaan moottorikelkalla kun tulee seuraavan kerran Mäntyharjulle eli lauantaina.

Lauantaina yritimme vielä kaverini kanssa korjata moottorikelkkaa kaverini tallissa, mutta kopat pois purettuamme havaitsimme että urakka onkin hiukka isompi ja niinpä soitimme eräälle tutulle korjaamon omistajalle että hän hakee kelkan pajalleen korjattavaksi. Jade pääsi kuitenkin ajamaan kelkalla, sillä kaverini oli niin ystävällinen että lainasi yhtä kelkkaansa Jadelle. Minäkin olisin kyllä saanut kelkan lainaan, mutta päätin tällä kertaa keskittyä vain katseluun ja kodassa makkaran paistoon sillä minulla ja Jadella oli illalla Erotic Night keikka Ravintola Sataman Valoissa Ristiinassa enkä halunnut rasittaa kroppaani ennen sitä. Jaden kelkkailun jälkeen läksimme minun huvilalle saunomaan ja siitä sitten Ristiinaan keikalle. Baari alkoi täyttyä jo hyvissä ajoin ja oli itse asiassa puolen yön aikaan niin täynnä että sinne ei enää voitu ottaa enempää asiakkaita, niinpä mekin aloitimme show:t. Jade veti ensin oman soolonsa puolilta öin, minä esiinnyin oman sooloni puoli tuntia myöhemmin ja puoli kahdelta oli vuorossa minun ja Jaden yhteisshow. Kyseisellä keikalla Simo huolehti sex shopista ja Mr Lothar Production vaatemyynnistä, ohjelmalliselta puolelta pitää vielä mainita että kahden aikaan järjestimme myös yleisöstripteasekilpailun joka oli taas niin villi että huh huh. Keikan jälkeen olimme niin väsyneitä että emme jaksaneet lähteä edes jatkoille vaikka paikalliset meitä sellaisille kovasti houkuttelivatkin.

Sunnuntai onkin sitten taas kerran mennyt laiskotellessa.

PS. Kelkkailukuvia on taas lisätty osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=615833

Kirjoitettu Sunday 07.02.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: