Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 6/2010

Maanantaina hoidin Ristiinan keikan laskutuksen, soitin ilmalämpöpumpun huoltomiehelle, vein Mr Lothar Production vaatetilauksia postiin ja sovin että menen 13.3.2010 Jaden kanssa Erotic Night keikalle Ravintola Kallioon Äänekoskelle.

Tiistai menikin sitten lähinnä laiskotellessa.

Keskiviikko meni 7-8.5.2010 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen Puuhalavan ohjelmaa ja jatkoja suunnitellessa.

Torstaina lähettelin taas Mr Lothar Production tuotteita niitä tilanneille.

Perjantaina päivä meni huvilalla sen huoltohommissa, illalla suuntasin Bemarin keulan kohti Joensuuta koska minun ja Mr New Yorkin oli määrä vetää siellä kaksipäiväinen Ladies Weekend Paronitar Klubilla. Joensuuhun päästyämme kohtasimme hiukka vastoinkäymisiä, sillä hotellin sisäänkirjautumisautomaatti ei toiminut, emme kuitenkaan ehtineet jäädä ihmettelemään sitä sillä meitä odotettiin jo klubilla. Paronittaressa oli taas aika railakas meininki, Mr New York aloitti ensimmäisen show:n hiukka ennen puolta yötä, minä noin 15 minuuttia sen jälkeen, sen jälkeen oli taas Mr New Yorkin show:n vuoro ja sitten taas minun vuoro. Meidän esiintymisien jälkeen minä vedin vielä yleisöstrippikilpailun jossa nähtiin taas monenlaisia osallistujia, sikäli erikoista että osallistujien joukossa oli äiti ja poikakin samassa kisassa. Joensuulaiset olivat taas yhtä villejä kuin aiemmillakin kerroilla.

Lauantaina kävin kymmenen aikaan aamupalalla, sen jälkeen otin vielä pienet päiväunet ja yksi leffaehdokas tuli käymään luonani hotellilla. Leffaehdokkaan tapaamisen jälkeen läksin syömään päivällistä ja sen jälkeen otin vielä pikku unet, sitten olikin jo aika lähteä kohti Paronitar Klubia jossa oli vuorossa Ladies Weekendin toinen ilta. Lauantaina teimme pieniä muutoksia illan ohjelmaan ja niinpä illan ohjelma alkoikin yleisölle tarkoitetulla lapdance kilpailulla jossa minä olin objektina eli neljä tyttöä tanssi minulle vuorotellen. Pari tytöistä teki sen verran hyvät esitykset että farkut meinasivat käydä ahtaaksi ja tarkka silmäisin yleisökin taisi huomata sen, sikäli asetelma oli hyvä että minun oli helpompi valmistautua omaan esitykseeni. Yleisökilpailun jälkeen oli vuorossa Mr New Yorkin show, sen jälkeen minun show jonka lopussa otin pari avustajatyttöäkin lavalla. Sitten olikin taas vuorossa yleisökilpailu jonka ideana oli laittaa kermavaahtoa vastakkaisen sukupuolen edustajan vartaloon ja nuolla se pois, mitä tuhmempi paikka sen parempi suoritus. Loppujen lopuksi kisailijat olivat yllättävänkin ujoja eli tässä kisassa ei nähty niin hurjia suorituksia kuin perjantain yleisöstripteasekilpailussa. Toisen yleisökisan jälkeen oli Mr New Yorkin toisen show:n vuoro ja sen jälkeen minun toisen esityksen vuoro, johon otin avustajaksi perjantain yleisöstrippikilpailun voittajan ja hän osoittautuikin aika villiksi tytöksi. Lauantainakin illan viimeinen ohjelmanumero oli yleisökilpailu, tällä kertaan sotkin siihen hiukka kaikkia elemettejä eli lapdance, kermannuolenta ja yleisöstriptease kaikki samaan soppaan, Mr New York ja yksi mies yleisöstä toimivat lapdance tuomareina. Miten ollakaan kilpailijat innostuivat hiukka riisumaan tuomareitakin ja jonkin ajan kuluttua tuomaritkin oli kuorrutettu kermavaahdolla ja saivat bodymassageakin kermavaahdon toimiessa liukasteena vartaloiden välissä. Oli muuten sitten tasan sen näköistä toimintaa että minä nauroin ihan kippurassa kun katselin touhua juontajanpaikalta. Valomerkin jälkeen me läksimme käymään jatkoilla yhdellä prätkätallilla ja sieltä sitten vielä jatkoille hotellille.

Sunnuntaina minä heräilin jo yhdeksän aikaan aamulla vaikka lauantain nukkumaan meno oli venynyt johonkin kuuteen tai seitsemään. Pienen aamujumpan ja suihkun jälkeen kävin aamupalalla, katselin hetken telkkaria ja sitten olikin jo aika lähteä ajelemaan kohti kotia. Kotiin päästyäni kömmin suoraan peiton alle eli viikonlopun keikkareissu vaati veronsa.

PS. Joensuun keikalta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=628873

Kirjoitettu Sunday 14.02.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: