Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 7/2010

Maanantaina Joanna tuli päivällä kylään huvilalleni. Heti huvilalle saavuttuaan Joanna kaivoi tavaroittensa seasta silmälaput, käski minun laittaa ne silmilleni ja käydä istumaan sohvalle. Minä tein niin kuin Joanna käski ja jäin odottamaan jatkoa. Aluksi Joanna hiveli minun kasvoja ja näykki kovalehtiä sekä kaulaa, mutta aika nopeasti alkoi vaatteetkin vähentyä ja minäkin pääsin hivelemään sekä kiusaamaan kielelläni Joannan mahtavia rintoja. Ei mennyt taas kuin hetki ja loputkin vaatteet riisuttiin, minun silmien ollessa edelleen peitetyt Joanna alkoi kiihkeän ratsastuksen. Vähän ajan kuluttua minä halusin vaihtaa asentoa ja tuossa vaiheessa Joanna antoi vihdoin luvan riisua silmälaputkin. Lopun näette videolla joka julkaistaan lähiaikoina osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Illalla sovin että menen 26.3.2010 heittämään Ladies Night by Mr Lothar keikan Ravintola Sirpakkaan Simpeleelle.

Tiistaina vein aamulla maanantaina kuvatun videon ja vaatetilauksia postiin. Iltapäivällä läksin viemään moottorikelkkaani korjattavaksi Mikkelin Rantakoneeseen, mutta liikkeeseen päästyäni päädyinkin vaihtamaan vanhan kelkkani uuteen Yamahan Nytroon.

Keskiviikkona hoidin Kemin keikan tulilupa-asioita, mutta muuten päivä menikin ihan vaan huvilalla lomaillessa ja takkatulta ihaillessa.

Torstaina kävin päivällä hakemassa uuden moottorikelkkani Mikkelin Rantakoneesta ja kävin yhden kaverini kanssa testaamassa sitä reilu tunnin ajan toisen kaverini omistamalla crossiradalla. Kelkkatestien jälkeen sovin että menen 24.4.2010 vetämään Ladies Night by Mr Lothar keikan Ravintola Alppiruusuun Elimäelle.

Perjantaina läksin aamulla Jaden kanssa kohti Jyväskylää, josta otimme kyytiimme Suzien. Jyväskylästä matka jatkui Kemiin, jossa meillä oli Erotic Night keikka Safyran ja Show Cream-tanssiryhmän kanssa Club Ilonassa. Ennen keikkaa majoituimme Hotelli Merihoviin ja kävimme nauttimassa illallista ravintola Ankkurissa. Illan show:t alkoi Show Cream tyttöjen esityksillä, heidän jälkeensä esiintymisvuorossa oli Safyra, sitten Jade, sen jälkeen minä ja sitten Suzie. Kaikkien esiiinnyttyä kertaalleen oli vuorossa pikku tauko jonka aikana asiakkaat ehtivät käymään alakerrassa jossa oli sex shop, tatskari, lävistäjä, vaatekauppa, yms. Kahden aikaan oli vuorossa Safyran ja Suzien lesboshow, sen jälkeen minun ja Jaden yhteisesitys, sitten pikku tauko ja kolmen aikaan yleisöstripteasekilpailu joka oli taas niin hauskaa katsottavaa että ei paremmasta väliä. Valomerkin jälkeen osa porukasta läksi hotellille ja osa jatkoille muualle.

Lauantaina kävin päivällä Jaden kanssa Kemin Lumilinnassa, sen jälkeen syömässä lounaan ravintola Ämmilässä, sitten pikku päiväunet ja sen jälkeen pitikin jo alkaa valmistautumaan illan rientoihin. Lauantaina illan kaava oli suht sama kuin perjantainakin, tosin esitykset oli ainakin osittain erilaisia kuin perjantaina. Minä mm. tarjoilin eturivin tytöille hiukka ”kermakakkua”, Safyran ja Suzien swoh oli myös siirretty illan viimeiseksi varsinaiseksi esitykseksi koska se oli aika rankka kaikkine strap-on dildoineen. Illan yleisöstripteasekilpailu oli myös hiukka villimpi kuin perjantain vastaava, siitä piti huolen kaksi kilpailuun osallistunutta naista ja neljä miestä. Valomerkin jälkeen osa porukasta läksi taas jatkoille, kuka minnekin ja osa porukasta suoraan hotellille.

Sunnuntaina oli vuorossa todella tuskainen kotimatka, onneksi Jade ajoi osan matkasta sillä minun unet oli jäänyt viikonlopun aikana sen verran vähiin että minua väsytti enemmin kuin tarpeeksi. Itse asiassa meninkin nukkumaan melkein heti kotiin päästyäni eli jo kahdeksan aikaan illalla.

PS. Kemin reissulta otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=631705

Kirjoitettu Monday 22.02.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: