Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 8/2010

Maanantaina hoidin Kemin keikan laskutuksen, sovin myös että menen esiintymään Jaden kanssa 27.3.2010 Metro Clubille Helsinkiin ja 10.4.2010 Baari & Yökerho Poltteeseen Savonlinnaan. Maanantaina julkaistiin myös Mr Lothar & Henna – Mesetyksen seuraukset video osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php (kyseessä on Hennan ensimmäinen aikuisviihdevideo).

Tiistai meni huvilalla lomaillessa.

Keskiviikkona aamupäivä meni kotipaikalla lumitöitä tehdessä, päivällä ehdin soittaa yhden onnittelupuhelun ja iltapäivä menikin sitten huvilan katon lumesta putsaamisessa. Lumiurakoiden jälkeen kävin saunomassa, sen jälkeen sovin että menen 3.4.2010 heittämään Ladies Night by Mr Lothar keikan Hovi Pubiin Kotkaan ja iltapuhteeksi tein yhden taloyhtiön tilintarkastuksen.

Torstaina jatkoin lumiurakointia autotallin katolla, siitä suoriuduttuani lähdin ajamaan moottorikelkalla kaverini crossiradalle.

Perjantaina päätin pudottaa kotipaikallakin lumet katolta ja niinpä aamupäivä menikin siinä hommassa, iltapäivällä hain Jennan junalta ja sen jälkeen läksimme ajelemaan moottorikelkalla. Ajoimme sekä crossiradalla että reitillä ja vietimme myös aikaa kodalla, siinä menikin sen verran aikaa että kello oli kymmenen illalla ennen kuin tulimme takaisin minun asunnolle ja sanomisen jälkeen olimme ihan valmiita nukkumatin maailmaan vaikka olimme alun perin suunnitelleet lähtevämme baariin.

Lauantaina päivä meni Jennan kanssa minun kotipaikalla kaikenlaista touhuillessa ja iltapäivällä käänsimme Bemarin keulan kohti Evijärveä jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka Hotelli-Ravintola TuuHetissa. Kyseisellä keikalla oli myös His Master´s Tattoon taskari ja lävistäjä tekemässä kuvia ja reikiä, sekä yksi Suomen hauskimmista DJ:stä hoitamassa musiikkipuolen. Alku ilta oli suht rauhallinen mutta puolen yön aikaan ravintola alkoi vihdoin täyttyä ja Jenna aloitti esiintymiset 0.30, minun soolo show:n vuoro oli 01.15, 02.00 oli sitten minun ja Jennan yhteissetin vuoro. Valomerkin jälkeen läksin Jennan kanssa huoneeseen ja melkein heti huoneen oven sulkeuduttua Jenna kävi minun kimppuuni vaatien minua nussimaan häntä oikein huolella, yhteisesitys oli ilmeisesti loppunut Jennan mielestä liian aikaisin.

Sunnuntaina minä heräsin 06.30, katselin lätkämatsia ja sen jälkeen kävin Jennan, tatskarin ja lävistäjän kanssa aamupalalla. Aamiaisen jälkeen oli aika lähteä ajelemaan kohti kotia, sinne päästyäni menin pötköttelemään Jennan kanssa sänkyyn, sillä edellisen yön unet oli jäänyt hiukka liian vähiin.

PS. Moottorikelkkailukuvia on lisätty taas osoitteeseen http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=615833

Kirjoitettu Sunday 28.02.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: