Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 30/2010

Maanantaina aamupäivä meni viikonloppuna kertyneitä univelkoja kuitatessa, iltapäivällä oli Mäntyharjun jettikerhon kokous ABC:n terassilla ja illalla grillailua omalla terassilla.

Tiistaina päivä menikin sitten vesileikkien eli jetteilyn, vesihiihdon ja renkaanvedon merkeissä. Vesiurheilun jälkeen pelasimme vielä muutaman erän rantalentopalloa ja sitten läksimmekin porukalla grillailemaan minun kotipaikalleni. Grillailemisen ja muutamien iloliemien jälkeen kundeille iski hirmuinen kisailuvietti ja niinpä seuraavaksi eli puolen yön aikaan kävimme käsiksi minun kuntokeskukseen ja rekkitankoon tyyliin kuka tekee mitäkin eniten. Kisailun jälkeen oli taas muutaman palauttavan juoman aika ja niinpä kello olikin sitten noin neljä kun vieraat läksivät kohti kotejaan.

Keskiviikko alkoi lounasaikaan nautitulla aamiaisella ja pienellä palaverilla yön tapahtumista Mäntyharjun torikahviossa. Sen jälkeen kävin hoitamassa Mr Lothar Production vaatetilauksen ja sitten menin katsomaan Kake Randelinin ja Jari Puhakan vetämää lauluiltaa ABC:n terassille. Lauluillan jälkeen suuntasin Ferrarin keulan kohti Jyväskylää ja sinne päästyäni menin moikkaamaan yhtä minulle ennestään tuttua tyttöä Giggling Marlinin terassille. Hänen seurassaan oli pari muutakin tyttöä ja yhdet juomat terassilla juotuamme päätimme lähteä katsomaan strippareita Punaiseen Lyhtyyn. Lyhdyssä oli rallien johdosta 11 stripparia ja niinpä me emme jaksaneet katsoa ihan kaikkien esityksiä vaan jatkoimme noin puolet nähtyämme Londoniin jossa oli kuitenkin liian hiljaista ja niinpä menimmekin seuraavaksi takaisin Giggling Marliniin katselemaan Brädin keikkaa. Brädin keikan jälkeen pari tytöistä sanoi olevansa valmiita nukkumaan ja yksi halusi naku-uinnille, minua ei vielä nukuttanut ja niinpä valitsin naku-uinnin. Uimaranta oli jonkin matkan päässä Jyväskylän keskustasta, niinpä kurvasimme sinne Ferrarilla ja jouduimme toteamaan että rannalle oli saapunut muitakin eli pari boitsua ja tyttöä joilla tosin oli uikkarit mukana. Me emme antaneet sen kuitenkaan häiritä omaa ”uimistamme” sillä rannalla oli sen verran hämärää että siellä ei nähnyt kunnolla mitä kukakin teki. Minua meinasi kuitenkin hiukka huvittaa se kuinka nuo minulle tuntemattomaksi jääneet ihmiset alkoivat jossain vaiheessa tulla lähemmäksi tarkkaillen minun ja mukanani rannalle tulleen tytön touhuja ollen ihan hiiren hiljaa eli kaipa he halusivat hiukka tirkistellä. Naku-uinnin jälkeen läksimme tytön asunnolle tekemään jotain ihan muuta kuin uimaan.

Torstaina heräsin jo kahdeksan aikaan vaikka keskiviikko olikin venynyt aamun pikkutunneille saakka, menin Shellille aamupalalle ja sen jälkeen Anti Shoppiin ostamaan naamion sekä nestemäistä lateksi, sitten läksin Mattilanniemen uimarannalle ottamaan aurinkoa ja uimaan. Puolen päivän aikaan yksi kaverini tuli moikkaamaan minua sinne ja niinpä läksimmekin sitten käymään kävelykadulla pienimuotoisella terassikierroksella. Terassikierroksella törmäsimme yhteen toiseenkin kaveriini ja hänkin liittyi seuraamme. Terassikierroksen jälkeen minä läksin takaisin rannalle, tällä kertaa menin Lutakon uima-rannalle sillä siellä oli paremmat ”maisemat”. Lutakon rannalta olikin sitten lyhyt matka Neste Rallin huoltoalueelle ja niinpä kävinkin katsomassa kun ralliautot tulivat ensimmäisen kerran huoltoon. Sen jälkeen läksin yhden kaverini luokse grillailemaan ja sen jälkeen taas takaisin keskustaan kävelykadun terasseille. Terassien jälkeen suuntasin kavereiden kanssa Giggling Marliniin ja siellä törmäsin muihinkin kavereihini jotka olivat tulleet katsomaan rallia. Baari-illan jälkeen läksin yhden kaverini kanssa syömään Shellille, sitten heitin hänet Ferrarilla hänen majoitukselle ja sen jälkeen kurvasin itse yksi yhden kaverini luokse.

Perjantainakin heräsin taas aika aikaisin, katselin aamulla rallia televisiosta jonka jälkeen läksin taas uimarannalle ja huoltoparkkiin. Edellisten öiden unet oli jäänyt kuitenkin sen verran vähiin että jouduin käydä nukkumassa yhden tytön asunnolla päiväunet että jaksoin taas lähteä illalla baanalle. Ilta alkoi Jean S:n keikalla Paviljongissa ja sieltä matka jatkui kavereiden kanssa Jyväskylän keskustaan kävelykadun terasseille, josta siirryimme aika nopeasti Giggling Marliniin. Loppuilta menikin sitten pääasiassa Royalin puolen terassilla kavereiden kanssa paskaa jauhaessa ja uusiin ihmisiin tutustuessa. Valomerkin jälkeen suuntasimme matkamme ensin ruokailemaan yhteen paikalliseen pizzeriaan ja sitten jatkoille yhden kaverini asunnolle.

Lauantaina minä heräilin taas jo kahdeksan aikaan eli vain parin tunnin yöunien jälkeen ja suuntasin Ferrarin keulan kohti Mäntyharjua. Kotipaikallani kävin vain suihkussa ja lukemassa sähköpostit jonka jälkeen jatkoin matkaa huvilalleni, josta matka jatkui edelleen Kotkaan Meripäiville. Sielläkään en ehtinyt olla kuin vain muutaman tunnin kavereideni veneillä. Illalla minulla oli nimittäin yhdeksän aikaan yksityiskeikka Helsingissä, onneksi polttariporukka jolle minun oli määrä esiintyä koostui noin kymmenestä hyvännäköisestä tytöstä ja itse polttarisankarikin oli sen näköinen että annoin hänen enemmin kuin mielelläni öljytä vartaloani. Polttariporukka pyyteli minua lähtemään heidän kanssaan bilettämäänkin, mutta olin jo sopinut muuta loppuillaksi. Ennen poislähtöni yksi tytöistä yritti ilmeisesti kääntää minun päätäni esittämällä minulle tanssin jossa hän mm. näytti rintansakin, mutta koska minulla on tapana pitää sovituista asioista kiinni niin kurvasin keikan jälkeen Ferrarilla seuraavaan osoitteeseen josta poimin kyytiini yhden tytön jolle olin luvannut että hän pääsee kyydissäni Meripäiville. Meripäiville päästyämme ajoimme ensin ringin Kotkan keskustassa jonka jälkeen menimme käymään yhdellä kavereideni veneistä, isoimman veneen porukka oli kuitenkin Meripäivä Areenalla ja niinpä mekin päätimme mennä kävelemään huvialueella. Mikäli minä näytin tuossa vaiheessa väsyneeltä, niin siltä näytti kyllä suurin osa muistakin juhlijoista ja itse asiassa koko Meripäivät tuntuivat tuossa vaiheessa väsyneiltä. Kotkasta on vain noin 100km minun huvilalle ja niinpä kurvasinkin Helsingistä kyytiini ottaman tytön kanssa sinne yöksi.

Sunnuntaina kävimme aamupalalla Mäntyharjun keskustassa ja sen jälkeen ajelimme takaisin Helsinkiin. Tytön kotiin heitettyäni aloin selvittää minulle yöllä tullutta erikoista tekstiviestiä, loppujen lopuksi kävin hakemassa tekstiviestin lähettäjän kyytiini ja menin harrastamaan seksiä hänen kanssaan Hietsun kallioille Ferrarin toimiessa näkösuojana. Pikapanon jälkeen vein tuonkin tytön takaisin kotiinsa ja suuntasin matkani seuraavan tytön luokse, hänen kanssaan kävin ensin syömässä kiinalaisessa ravintolassa ja sitten menimme hänen asunnolleen ja suoraan sänkyyn.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=690595

Kirjoitettu Monday 02.08.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: