Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 32/2010

Maanantaina lähetin viime viikolla kuvaamani videon leikkaajalle editoitavaksi ja kirjoitin viime viikon blogin, muuten päivä menikin viime viikon univeloista toipuessa.

Tiistain pyhitin kokonaisuudessaan yhden tytön kanssa laiskottelulle.

Keskiviikkona olikin sitten kotipaikan nurmikkojen ajamisen aika, sen lisäksi siivosin autotallin ja sovin että menen 15.10.2010 Safyran kanssa Erotic Night keikalle ravintola Villihanheen Lempäälään.

Torstaina tein aamupäivällä uudet tulisoihdut Oslon keikkaa varten ja iltapäivällä pesin yhden tytön kanssa autot edustuskuntoon.

Perjantaina tilasin aamulla itselleni porealtaan, päivä meni torstaina autojen pesuun osallistuneen tytön kanssa jetteilyn merkeissä, illalla grillailimme jonka jälkeen kävimme ensin Old Iiwarin terassilla, sen jälkeen kurvasimme Ferrarilla Ristiinaan Sataman Valojen terassille ja siitä melkein samalla vauhdilla Mikkeliin Jurassic Rockiin. Rockissa viivyimme vain ihan pienen hetken, jonka jälkeen kävimme vielä Mikkelin keskustassa yhdellä terassilla ja sitten suuntasimmekin kulkumme takaisin Mäntyharjulle ravintola Krouviin. Krouvissa olimme valomerkkiin saakka ja sen jälkeen kävimme vielä nakkikioskilla syömässä hiukka roskaruokaa jonka jälkeen läksimmekin minun asunnolle.

Lauantaina oli aika vaihtaa seuralaista, sillä minulla oli keikka Jaden kanssa Utajärvellä ravintola Marionissa. Jade tuli minun luokseni yhden aikaan päivällä ja läksimme suht saman tien ajelemaan kohti Utajärveä ja saavuimmekin sinne jo kuuden jälkeen. Ensin kävimme syömässä ja sitten menimme hiukka rentoutumaan Rokuan kylpylään ennen illan keikkaa. Marion aukesi yhdeksältä illalla ja me menimme paikalle melkein heti ravintolan auettua vaikka esiintymiset alkoivatkin vasta puolen yön jälkeen. Puoli yhdeltä Jade veti armeija-aiheisen esityksen, yhden aikaan oli minun poliisi esityksen vuoro ja varttia vaille kahdelta minun & Jaden aivan uuden tulta, kahleita ja ruoskiakin sisältäneen yhteisesityksen vuoro. Meidän esiintymisten jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun ja täytyy myöntää että se oli kyllä taas kerran ainakin minun mielestä illan hauskin show. Valomerkin jälkeen läksimme Jaden kanssa takaisin Rokuan kylpylähotellille.

Sunnuntaina läksimme jo suht ajoissa ajelemaan kohti etelää. Jade nukkui koko alkumatkan, mutta sen jälkeen kun kävimme moikkaamassa yhtä minun kaveria Kuopiossa, osat vaihtui ja Jadesta tuli kuski minun toimiessa nukkuvana kartturina. Mäntyharjulle päästyämme Jade jatkoi matkaa kotiinsa ja minä läksin käymään huvilallani.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=697073

Kirjoitettu Sunday 15.08.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: