Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 33/2010

Maanantaina hain viime viikolla tilaamani porealtaan matkahuollosta ja asensin kotipaikkani takapihalle.

Tiistaina järjestinkin sitten jo ensimmäiset Party Pool bileet ja miten ollakaan niissä kuvattiin pari aikuisviihdevideotakin. Videoiden juonet menevät jotakuinkin seuraavaan tapaan: Video 1 Mr Lothar & Nelly & Madonna – Porealtaan koeajo. Mr Lothar on ostanut itselleen ulkoporealtaan ja koska altaan nimi on Party Pool päättää hän kutsua pari tyttöä juhlimaan kanssaan allaskemuihin. Lothar on pukenut itselleen uimavalvoja paidan ja meinaa aluksi vain katsella sivusta kun tytöt nauttii porekylvystä, mutta tyttöjen muhkeat rintavarustukset nähtyään Lotharkin alkaa vähentää vaatteita ja tarjoilee kulliaan Madonnalle joka alkaakin välittömästi imuttamaan sitä. Madonnan saatua kullin pystyyn kumartuu Nelly säätämään altaan vettä lämpimämmälle jolloin Lothar tuikkaa kullinsa juurta myöten Nellyn pilluun. Sen jälkeen Lothar nussii tyttöjä vuorotellen ja roiskii lopuksi spermat Nellyn päälle. Video 2 Mr Lothar & Nelly & Simo & Madonna – Picknick Mr Lothar on ostanut vesiskootterin perässä vedettävään vetorenkaaseen Sit & Love lisäosan eli sellaisen ilmalla täytettävän jakkaran jonka keskellä on dildo pystyssä ja niinpä hän on sitten kutsunut pari tyttöä testaamaan kyseistä yhdistelmää ja Simon ajamaan vesiskootteria. Aluksi tytöt hiukka aristelevat, mutta alkuun päästyään he haluavat aina vaan kovempaa kyytiä. Simo on kuitenkin sitä mieltä että kyyti kyydistä ja kurvaa vesiskootterilla läheiselle saarelle. Saarella alkaakin sitten toisenlaiset ajot, aluksi Lothar vain kuvaa toimintaa mutta intaantuu sitten itsekin mukaan ja niinpä rauhallinen picknick muuttuukin villiksi ryhmäseksiksi. Kuvauksien jälkeen on vuorossa grillibileet, jonka jälkeen Simo käy hakemassa kemuihin vielä yhden tytön ja sen jälkeen jatkuukin taas Party Poolin testaus.

Keskiviikkona kävin hoitamassa pankkiasioita, mutta muuten päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina kävimme laskemassa yhden kaverini veneen vesille, mutta muuten torstaikin meni lähinnä aurinkoa ottaessa, porealtaassa kelluessa ja grillaillessa.

Perjantaina läksin jo kymmenen aikaan aamulla Lieksaa kohti. Matkalla kävin kuitenkin kuvaamassa Mr Lothar & Body-Lady – Koekuvaus videon käsikirjoitus meni jotakuinkin seuraavalla tavalla: Mr Lothar on saanut yhteydenoton bodaritytöltä joka haluaisi kokeilla aikuisviihdevideoissa esiintymistä, niinpä Lothar päättää eräällä keikkamatkallaan käydä moikkaamassa kyseistä naista. Oven ulkopuolella on enteilevästi leijonaa esittävä patsas ja Lothar sanookin ennen ovikellon pimputusta että sitten ei muuta kuin leijonan kitaan. Oven tulee aukaisemaan sporttinen nainen joka kysäisee heti että nytkö kuvataan ja ohjaa Lotharin suoraan makuuhuoneeseen lähes vauhdissa riisuen. Aluksi Lothar joutuukin suoraan kitaan, sillä nainen imaisee Lotharin kullin välittömästi suuhunsa. Sen jälkeen meno sen kuin villiintyy ja Lotharkin pääsee vauhtiin, tuossa vaiheessa tyttö toistelee moneen kertaan kuinka iso kulli Lotharilla on ja epäilee että mahtuuko se sisään mitenkään. Lothar tyrkkääkin kullinsa kerralla pohjaan saakka ja tyttö huutaa hurmiossa. Miten tämä tiukka vartaloisten kisailijoiden akti päättyy näet tällä videolla.
Videon kuvaamisen jälkeen kävin Joensuun carting radalla katsomassa SM-kisoja, jonka jälkeen kävin poimimassa Safyran kyytiini ja suuntasimme Bemarin keulan kohti Lieksaa jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Tinatähdessä. Keikan jälkeen minä ajelin vielä takaisin Mäntyharjulle.

Lauantaina päivä meni huvilaa bilekuntoon laittaessa. Illalla alkoi sitten valua bileporukkaa paikalle, tosin lauantai oli tällä kertaa vasta kevyt aloitus ja sunnuntain alustus.

Sunnuntaina olikin sitten varsinainen bilepäivä, se alkoi heti aamusta porekylvyllä ja päivän mittaan porukkaa tuli lisää koko ajan. Vaikka osa porukasta joutuikin lähtemään pois jo ennen iltaa, oli vielä illallakin TV-kuvausryhmän ja Ason saapuessa paikalle sellaiset jytinät että varmaan naapuritkin tiesi missä on juhlat. Illan ohjelmassa oli mm. jetteilyä, savusaunomista, pool partyt ja tulipa tuota vetäistyä jonkinmoinen tulishowkin yön pimetessä. Saas nähdä minkä verran kuvausryhmän taltioimasta materiaalista voi näyttää MTV3 kanavalla ja minkä verran joudutaan sensuroimaan :D

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=698395 ja K18 videoita julkaistaan osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään.

Kirjoitettu Monday 23.08.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: