Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 34/2010

Maanantaina porukka heräili hiukka ennen puolta päivää, Aso ja kumppanit pääsivät liikkeelle yllättävän nopeasti ottaen huomioon että edellisen yön bileet oli kuitenkin aika rankat. Minä itse jäin huvilalle vielä joksikin aikaa lepäilemään ja järjestelemään paikkoja.

Tiistaina päivä menikin esiintymistavaroita pakkaillessa ja illalla ajelin Vantaalle yhden tytön luokse.

Keskiviikkona hain aamulla Jaden ja Melanyn kyytiini jonka jälkeen kurvasimme lentokentälle ja nousimme lentokoneeseen joka vei meidät Norjaan, sillä meidän oli määrä esiintyä Oslon sEXHIBITION messuilla 25-28.8.2010. Osloon päästyämme otimme alle taksin ja kurvasimme sillä Rockefeller Areenalle jossa messut järjestettiin. Ensimmäisenä tapasimme messujen järjestäjän jonka jälkeen aloimmekin sitten valmistautua illan esityksiin, jaoimme pukuhuoneen Cilin, Yasminen ja messujen pääesiintyjän Jassica Draken kanssa. Ensimmäinen ilta oli siihen nähden varsin mainio että oli keskiviikko, yleisössä oli mm. sen verran villejä tyttöjä että yksi avustajakseni ottamistani tytöistä otti minulta suihin oikein huolella siten että esityksen lopussa kullini osoitti kattoa kohti. Järjestelyistä voi mainita sen verran, että aikataulut mätti aika pahasti mutta paikka jossa messut järjestettiin oli loistava ja esiintyjien määrä suuri. Yöllä esitysten jälkeen tuli sitten pikku yllätys, meidät oli majoitettu jonkun vanhan ukkelin luokse sen omaan asuntoon.

Torstaina nukuimme pitkään. Kolmen aikaan iltapäivällä Norjalainen esiintyjä Oddvar saapui paikallisoppaaksemme, mutta hän meinasi eksyä melkein heti itsekin. Löysimme kuitenkin tiemme keskustaan ja menimme porukalla syömään Kiinalaiseen ravintolaan, jonka jälkeen kello olikin sitten jo sen verran että oli aika suunnata messuille. Torstaina minulle sitten ehdotettiin järjestäjien puolelta että vetäisin yläkerrassa jonkun privashownkin kymmenen hengen porukalle, tuossa vaiheessa en vielä tiennyt että kyse oli liveaktista. Kuuden aikaan saapui messuille minun yksi suomalainen kaverinikin Oslossa asuvan autonkuljettajansa kanssa ja he osoittautuivatkin myöhemmin kultaakin kalliimmiksi henkilöiksi, he nimittäin hoitivat meidän Oslon vierailun loppuajan majoitukset ja kyyditykset. Illan päälavan esitykset meni taas loistavasti ja taas yleisön joukossa oli kiimaisia naisia jotka antoivat minulle hiukka huulihoitoakin. Puoli kolmen aikaan yöllä oli sitten sen liveaktishown vuoro. Homma meni muuten ihan hyvin, mutta kyseisessä kopissa jossa akti tapahtui oli todella kuuma ja pöytä jonka päällä nussin tyttöä ei kestänyt, vaan hajosi kappaleiksi. Meinasin jo lopettaa esityksen tuohon, mutta koska halusin antaa Norjalaisille kunnon shown menin vielä jatkamaan sillä seurauksella että polveni hankautui kokolattimatolla nussiessa ihan vereslihalle. Liveaktin jälkeen pakkasin tavarat ja läksin tyttöjen kanssa jatkoille kaverini järjestämään hotellihuoneeseen.

Perjantaina siirryimme seuraavaan majoituspaikkaamme joka oli ihan Vigelandin puiston vieressä, niinpä kävinkin Jaden ja Melanyn kanssa päiväkävelyllä ja jäätelöllä kyseisessä puistossa. Sen jälkeen kello olikin sitten taas sen verran että läksimme etsimään hyvää ruokapaikkaa ja kuskinamme toimineen paikallisoppaamme suosituksesta päädyimme Vietnamilaisravintolaan joka osoittautuikin todella hyväksi paikaksi. Ruokailun jälkeen tytöt halusivat vielä käydä shoppailemassa jonka jälkeen olikin sitten taas aika mennä messuille valmistautumaan illan esityksiin. Perjantaina messuilla olikin sitten jo aikalailla tungosta ja yleisö entistä villimpää. Viimeisessä päälavan showssani yksi yleisöstä esitykseeni ottama avustaja olisi mm. halunnut harrastaa seksiä minun kanssa lavalla, mutta koska minulla oli liveakti melkein heti tuon esityksen jälkeen hallin yläkerrassa kieltäydyin tarjouksesta ja tyydyin vain mainostamaan yläkerran esitystä. Yläkerrassa tulikin sitten taas pikku yllätys, aiemmin illla olin vetänyt liveaktin ihan normaalisti mutta nyt se olikin sitten kielletty vaikka järjestäjät nimenomaan itse halusivat alun perin minun vetävän liveakteja. No onneksi paikalle saapunut yleisö kuitenkin tajusi tilanteen ja tyytyivät siihen että vedin yhden tytön kanssa juuri niin tuhman shown kuin vain sai vetää. Messuilta meidän oli määrä lähteä vielä yksille jatkoillekin, mutta koska emme ikinä löytäneet paikkaa niin järjestimme omat pikku jatkot kaverini meille vuokraamalla asunnolla.

Lauantaina nukuimme taas aika pitkään, emmekä ehtineetkään tehdä muuta ennen messujen alkamista kuin käydä vain syömässä aamupalaa. Messuilla oli taas porukkaa entistä enemmin ja meno sen mukaista, mutta taas tuli yllätyksiäkin sillä minun illan viimeinen show keskeytettiin! Show oli jo melkein loppu, itse asiassa siinä vaiheessa että olin ottanut lavalle puolen kymmentä kiimaista naista yleisöstä ja he olivat öljynneet minut jonka jälkeen kaksi heistä oli jo alkanut ottaa minulta suihin vuorotellen. No joku oli sitten tehnyt päätöksen lopettaa shown kesken ja niinpä loppu jäi yleisöltä näkemättä. Messujen jälkeen läksimme virallisille jatkoille jonne messujen järjestäjä oli meidät kutsunut, kyseisen clubin ovella törmäsimme kuitenkin ongelmaan. Clubin omistaja oli sama vanha ukkeli jonka luokse meidät oli majoitettu ja jossa olimmekin ensimmäisenä yönä, mutta emme kelpuuttaneet majoitusta vaan menimme ennemmin kaverini hoitamiin majoituksiin. Ukkeli oli sitten ottanut tuosta niin paljon nokkiinsa että vaikka emme olleet tehneet mitään pahaa, niin hän sanoi minulle että meillä ei ole mitään asiaa kyseiselle clubille ja että ystävyytemme on loppu. Tytöt halusivat kuitenkin jatkoille ja päättivät vielä käydä jututtamassa ukkelia, jolloin ukkeli sanoi että meidän pitää maksaa 300 per henki jos haluamme jatkoille. Tuossa vaiheessa teimme päätöksen että emme mene kyseiselle clubille ikinä vaikka meille maksettaisiin, vaan järjestämme taas omat jatkot asunnollamme ja niin teimmekin.

Sunnuntaina heräilimme taas puolen päivän aikaan, pakkasimme tavarat ja läksimme kohti lentokenttää. Matkalla kävimme vielä katsomassa Oslon oopperataloa joka on aika erikoisen näköinen. Aamupalan söimme kentällä ja olimme kaikki todella väsyneitä. Suomeen päästyäni ajoin yhden lentokentän lähellä asuvan tytön luokse ja loppujen lopuksi jäinkin sitten hänen luokseen yöksi. Sunnuntaina julkaistiin myös minun 88. aikuisviihdevideo Mr Lothar & Body-Lady – Muskelinaisen orgasmit osoitteessa www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=701111

Kirjoitettu Monday 30.08.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: