Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ja tässä sitä vuoropuhelua...

HYVÄT, PAHAT JA RUMAT (Who Made Who)

Ihmiset Jumalalle: "Hei, homekorva, auttaisit nyt meitä ees vähäsen, kun oot meidät tänne kerta luonutkin!"
Jumala: "Vaietkaa nyt jo viimeinkin! Te itsehän olette minut kuvitelmissanne luoneet. Yrittäisitte edes kuvitella jotain parempaa elämää minulle, täällä on tylsää."
Ihmiset: "Hä, Raamattuhan sanoo, että sä loit meidät."
Jumala: "No ketkä ne tarinat sinne on keksineet? Te."

Saatana hiipii takavasemmalta siihen pirullisesti hymyillen, sanoo: "Psst, pojat! Mäpä tiedän kuka teidät molemmat, Jumalan ja ihmiskunnan, on luonu. Mä! Omiksi tappelukukoikseni! Ja ai että nautin näistä näytöksistänne. Rähähää! Jatkakaa toki!"
Jumala: "Vaikene, kiusaaja!"
Ihmiset: "Paskat sä mitään oot luonu! Näytä ees todisteet jos noin muka ois."
Saatana: "No, kattelkaa nyt vähän ympärillenne siellä pikku kotipallollanne, kuka siellä oikein kaikkea pyörittää? Ihmiset tarvitsi Raamatun luodakseen Jumalan, ja Jumala tarvitsi teidät ihmiset luomaan Raamatun. Teidän välinen soppanne on ihan järjetön ja paikallaan junnaava liemi. Ja missä todisteet sen puolesta, ettenkö olisi luonut teitä kaikkia?"
Jumala: "Rienaaja ja kiusaaja, Sielun vihollinen! Yrität taas vain hämmentää kaikkien mieliä noilla järjettömillä harhautuksillasi. Muuta osaa eikä arpaa yhtään mihinkään sinulla ei ole täällä koskaan ollutkaan."
Saatana: "Ai eikö muka? Noo, kukas on aina syntipukkina, kun jompikumpi teistä möhläilee? Mun tiliinhän se kaikki aina laitetaan! Että tässä sitä vaan kanniskellaan toisten syntejä, ja tää on mun palkkani sitten siitä kaikesta."

Ihmiset: "Rienausta! Meidän syntimme sovitti Jeesus Kristus, Jumalan poika!"
Saatana: "Niin tosiaan, teidän ja Jumalan yhteinen lapsi. No, rakastitteko te tätä Jeesustanne, otitteko riemulla sen vastaan? Aika hiljasta sillä rintamalla. Ettei vaan ois kuitenkin käynyt niin, että näitte pojassa sekä itsenne että toisenne, te ikuiset riitapukarit, ja näkemänne ei miellyttänyt teitä. Vuoronperään käytitte Jesse-parkaa nyrkkeilysäkkinänne, ja lopulta yhdessä pistitte sen sitten kylmäksikin."

Jeesus: "No, tässä minä nyt kuitenkin yhä olen. Minä yritän yhä parhaani mukaan saada jotain rauhaa teidän välillenne."
Saatana: "Blaa blaa, no sä nyt ainakaan et oo luonu yhtään ketään, kunhan olet joka paikassa jeesustelemassa vaan."
Jeesus: "Jaa, no mistäs sen sitten tietää, olenko luonut jotakin vai en?"
Saatana: "No ajattele nyt edes pikkasen tota järjestystä, missä asiat niinku tapahtu."
Jeesus: "Toisaalta, emmekö me ole ainakin olevinamme ajattomia olentoja, joille ei oikeastaan ole olemassa mennyttä ja tulevaa, vain ikuisuus? Ja onko sillä loppujen lopuksi niin suurta merkitystä, että kuka on luonut kenetkin? Emmekö voisi vain elää rauhassa keskenämme?"
Saatana: "Pah, lopeta jo toi jauhaminen, yrität taas vaan pistää koko pakan ihan sekasin! Ehdotan, että me kolme, minä, Jumala ja sä, Jeesus, jaetaan tää ihmisporukka keskenämme, ja elellään sitten kukin tahoillamme miten tykätään."
Jumala: "Hyvä on, minä otan kaikki hyvät ihmiset."
Saatana: "Hähäh, mä otan kaikki pahat! Veikkaanpa että mulle tulee suurempi saalis kuin sulle, Jumala!"
Jeesus: "Minä otan vastaan ihan kaikki, jotka tahtovat minua seurata. Senkin jälkeen, vaikka he olisivat kuinka monta kertaa tahansa valinneet toisin."
Saatana: "Tähteet siis. Pidä hyvänäs!"

Ihmiset: "Öhöm, kai meilläkin tähän jotain sanottavaa on?"
Saatana: "No teillähän se pallo nyt nimenomaan on. Siitä vaan nyt sitten valitsemaan itse kenen bileissä haluutte olla." Saatana iskee silmää.

Kirjoitettu Sunday 06.02.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: