Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ja eiku sisustamaan!

Morjens! Käytiin shoppailemassa. Ostettiin matto, sänky ja patjat. Ikeassa ei käyty, kun kumpikaan ei kauheesti sitä fanita. Vaikka oishan siellä tietty ollu tää:



"Ajatonta ja yhä käyttökelpoista antiikkia ensimmäisen maailmansodan ajoilta. Sotilassairaalan pelkistetyn tyylikäs sänky. Työläisluokan puolelta kompakti ja lämpöenergiataloudellinen parisänky-malli.

Jokainen sänky on aivan oma uniikki yksilönsä. Näistä jokaisella olisi varmasti aivan omat tarinat kerrottavanaan, jos vain voisivat meille puhua. Osassa on kaikki pyörät tallella. Myös erilaisia klommoja ja naarmuja löytyy, sekä luonnollisesti myös kaunista patinaa mm. ruosteen muodossa. Myöskin satunnaisia pikantteja luodinreikiä ja veriroiskeita esiintyy suuressa osassa vuoteita. Osassa on vielä läheisestä vankimielisairaalasta lainatut lepositeet kiinni, siltä varalta että nukutus- ja puudutusaineet ovat päässeet loppumaan kesken elintärkeitten toimenpiteitten. Tämä tiedoksi kaikille kokeilunhaluisimmille, jotka haluavat saada petielämäänsä jotain aivan uutta puhtia. Tai joutuvat antamaan yösijan känniselle exälleen.

Sänkyyn tukevasti kiinni hitsattu tippapullo-teline kuuluu useamman yksilön varustetasoon. Telineeseen voi ripustaa mitä ilmeisimmän keittosuolaliuos-pullon sijaan myöskin muita suonensisäisesti nautittavia virkisteitä, kuten esimerkiksi vodkapullon, hanaviini-pakkauksen sisäpussin tai heroiiniliuosta. Myöskin suolihuuhtelupussia on siinä ammoin riiputettu, mutta modernimpaan tyyliin siihen voi toki myös ripustaa esimerkiksi kynttilälyhdyn lukuvaloksi."

Kirjoitettu Sunday 06.02.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: